Speel mobiele escaperoom als EOD’er bij Nationaal Militair Museum

maart 2, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Van 24 februari tot 9 maart krijgen bezoekers van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg de kans om zich te wanen als lid van de Explosieve Opruimingsdienst Defensie. Je hebt 20 minuten de tijd om een bom onschakelijk te maken. Kruip in de huid van een echte EOD’er. Jouw omgeving? Een voormalige SFOR trailer. Treed binnen in een mysterieuze, afgesloten ruimte en speel een spannend en onvoorspelbaar spel. Logisch nadenken en goede samenwerking vormen de sleutel tot ontmanteling van de bom. Durf jij het aan? Deze mobiele escaperoom is alleen toegankelijk voor museumbezoekers. Per persoon kost toegang tot de escaperoom €5,-, dit is exclusief toegang tot het museum (toegang voor volwassenen is € 12,50).

De voormalige commando trailer is omgebouwd in een educatief en spannend spel waar als team samengewerkt dient te worden om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is het raadzaam hiervoor tijdig te reserveren. Daarnaast is de mobiele escaperoom maar tijdelijk te spelen. 4,5,6 en 8 maart is de escaperoom nog te spelen. De bouwer van deze mobiele escaperoom voor het NMM is Fort de Hel. Na het evenement bij Het Nationaal Militair Museum (NMM) kan de mobiele escaperoom ook gehuurd worden voor eigen evenementen op een locatie naar keuze.

Boek een ticket

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest