Mystery House Valkenburg wint Innovatieprijs VVV Zuid-Limburg

januari 20, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Zojuist heeft Mystery House Valkenburg de Innovatieprijs 2015 gewonnen. Deze wedstrijd was georganiseerd door VVV-Limburg.

De Escaperoom in Valkenburg is de enige escaperoom in Valkenburg en was ook de enige escaperoom die genomineerd was. Wij feliciteren Rik en zijn team met deze mooie prestatie. Op 15 oktober jongstleden bezocht de vakjury de Top 5 kandidaten voor de VVV Zuid-Limburg Innovatieprijs 2015. ‘Mystery House’ en ‘Continium, Columbus en Cube’ zijn uiteindelijk – na juryberaad – uitverkoren om direct een plek in de finale te veroveren. Deze hebben ook uiteindelijk gewonnen.

Continium-cube is één bedrijf. Continium is een met miljoenen gesubsidieerd bedrijf. Dus dat is voor dit crowd funding/ creatievelingen project en alle escaperooms in Nederland een mega opsteker. Ik zie het als ‘we worden serieus genomen door het bedrijfsleven’, aldus Rik Prinsen, eigenaar Mystery House

  
‘Camping Vinkenhof’ in Schin op Geul, ‘Project de Groene Ring’ in Stein en ‘Stichting Openluchttheater Valkenburg’ in Valkenburg bleven ook nog in de race voor de innovatieprijs. Middels een online stemming (van 30 oktober tot en met 30 november) heeft het publiek Camping Vinkenhof gekozen tot de derde finalist.

VVV Zuid-Limburg organiseert voor de achtste keer de verkiezing voor de meest innovatieve toeristische ondernemer van het jaar 2015. Ieder jaar gaat VVV Zuid-Limburg op zoek naar die ondernemers in Zuid-Limburg die zich weten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen en diensten binnen de toeristisch/recreatieve sector, die tevens als voorbeeld kunnen dienen voor andere ondernemers. 

De drie finalisten zijn uiteindelijk weer voorgelegd aan de vakjury, die de uiteindelijke winnaar hebben gekozen vanavond en hiervan was Mystery House in Valkenburg er 1 van. Nogmaals gefeliciteerd namens Escape Rooms Nederland.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest