Nieuwe escape room geopend in Scherpenisse (Zeeland)

juli 14, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Vanaf deze week is er een nieuwe escape room in Scherpenisse geopend. Eigenaar van Brasserie de Zeester heeft een escape room geopend in het naastgelegen pand wat voorheen een duikschool is geweest. De Duikschool is ook meteen de naam van de nieuwe escape room. Als nagedachtenis aan de functie van het pand jaren geleden.

Scherpenisse is een dorp in de gemeente Tholen in de provincie Zeeland. Het dorp telt ongeveer 2000 inwoners. Dus wij worden heel erg blij dat plaatsen van deze omvang een eigen escape room hebben!

Je bevindt je bij de escape room in een echt schip en je bevind je aan het strand. Aan jou en je teamgenoten om binnen 60 minuten te ontsnappen. Ook hier zijn allerlei puzzels en raadsels verborgen in de scheuren van het schip waardoor jij aanwijzingen kan vinden om te ontsnappen. Ontsnap je niet dan zal je gekielhaalt worden. De escape room is gewoon binnen en dus ook bij regen of slecht weer is deze escape room prima te spelen.

De escape room kost € 89,50 en is met 2 tot 8 spelers te spelen.

Boek escape room Scherpenisse.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest