Nieuwe escape room voor Doetinchem in aanbouw

september 11, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Het enthousiaste team van Even Uit heeft besloten ook een echte escape te maken. Bart Regelink is samen met Ferdy Wissing het team achter de nieuwe escape room. Ze hadden al langer hun mobiele escape room concept, maar wilde toch een vaste escape room locatie bouwen. Doetinchem is de plek geworden waar de escape room gevestigd gaat zijn.

“We hebben een super locatie gevonden in de lasergameruimte van Partycentrum Doetinchem. Deze ruimte zullen we omtoveren tot een te gekke escape room die hopelijk de aandacht kan krijgen van veel mensen.”

Nadat het team de escape rooms in Nijmegen en Bunschoten gedaan hadden was de inspiratie groot genoeg om een eigen escape room te bouwen. De nieuwe escape room moet het mogelijk gaan maken om voor 2 tot 6 personen binnen een uur te kunnen ontsnappen. Dit is nog niet zeker, omdat de heren nog druk aan het nadenken zijn over alle bewegende delen in de kamer. Hierdoor zou het zomaar kunnen zijn er dat er minder personen in de escape room kunnen komen.

Het is de bedoeling dat de escape room in december open gaat. De locatie gaat niet alleen een escape room zijn. Uiteindelijk kunnen mensen straks een escape room bezoeken, maar dit ook combineren met lasergamen, bowlen, casinoarrangementen en wordt er ook gewerkt aan de opvang voor kinderen. Iets wat we alleen maar toejuichen. Vooral de opvang is een uitstekende keuze om ouders overdag een uitje te kunnen bieden.

Ze gaan zoveel mogelijk voortgang delen op hun Facebook-account. De eerste hint voor hun thema van de escape room is al gegeven :).

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest