Nieuwjaarsborrel Escape&Share 2024

december 19, 2023 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Met enkele spannende jaren achter de rug wordt 2024 een heel speciaal jaar voor de wereld van escaperooms. Verschillende escaperooms bestaan dan alweer 10 jaar! Escape Rooms Nederland is dan ook al bijna 10 jaar het grootste escaperoomplatform van Nederland. In het nieuwe jaar willen we daarom weer een speciale Escape & Share organiseren. Koop snel een kaartje voor deze Nieuwjaarsborrel! Er zijn beperkt kaarten beschikbaar.

Escape & Share

Het delen van een unieke ervaring creëert onvergetelijke verbindingen en herinneringen. Het samen oplossen van raadsels en uitdagingen leidt tot een blijvende connectie. Dit is ook onze essentie van Escape & Share. Gezelligheid én Plezier gecombineerd.

Op 6 februari 2024 organiseren we samen met Missionroom in Leidschendam een nieuwe Nieuwjaarsborrel. Laten we samen het nieuwe jaar inluiden om het succes van escaperooms in België en Nederland te vieren. Of je nu eigenaar van een of meerdere locaties bent, puzzelmaker, componist, softwareguru, experience designer, softwareschrijver of acteur. Kom gezellig naar onze Nieuwjaarsborrel voor een gezellige meet&greet.

Have some fun!

We kunnen het niet laten door een locatie te kiezen waar je ook escaperooms kunt spelen. Missionroom heeft alle 4 de kamers ter beschikking gesteld voor ons. Inclusief de lasergame ervaring. We nemen zelf twee van onze succesvolle escapekisten mee, Nucleair en Schateiland. Voor maar 10 euro per persoon kun je een activiteit spelen die dag. Inschrijven doe je op de dag zelf op basis van first come first serve. Ben dus op tijd.

Programma

12:00 Inloop
Er is voldoende parkeergelegenheid en uitstekend met openbaar vervoer te bereiken (Overgoo 3, 2266 JZ, Leidschendam).

12:30 Opening
Mike van Hoenselaar van Escape Rooms Nederland zal de dag openen en de kersverse nieuwe eigenaren van Mission Room (Michael, Samira en Tony), vertellen iets over hun nieuwe samenwerking. Alle drie hebben ieder al een eigen escaperoomlocatie.

13:00 Gastspreker
Loran Laus, met zijn escaperoom Molly’s Game eerste van de wereld bij de TERPECA Awards van dit jaar. Een nuchtere ondernemer die je graag meeneemt in zijn reis met ontwerp, bouw en exploitatie van Molly’s Game.

14:00 Activiteit #1
Speel een van de 4 escaperooms, de speciale lasergame of 2 van de escapekisten. Je betaald 10 euro pp extra om deze te spelen.

15:30 Activiteit #2
Speel een van de 4 escaperooms, de speciale lasergame of 2 van de escapekisten. Je betaald 10 euro pp extra om deze te spelen.

17:00 Diner
Vanaf 17:00 heb je de mogelijkheid om lekker te blijven eten. Wat we eten is nog een verrassing. Uiteraard houden we rekening met ieders dieetwensen.

19:00 Einde
Om 19:00 sluiten we de dag af, onze ervaring leert dat veel mensen nog groepjes maken om escaperooms in de buurt te gaan spelen, bij Molly’s Game lukt helaas niet, want daar zit het op 6 februari al helemaal vol. Maar er zijn er nog genoeg in de buurt ;). Maar misschien ook wel om 10:00 al, dus voordat de Escape & Share begint.

Van 12:00 tot 19:00 ben je welkom in Leidschendam. Wij zullen zorgen voor voldoende hapjes, drankjes, een toplocatie, avondeten en natuurlijk escaperooms die je kunt spelen. We gaan er weer voor om een onvergetelijke dag mogelijk te maken. Normaal kost een kaartje 100 euro. Escape Rooms Nederland en Missionroom sponsoren het grootste gedeelte voor jou. Je betaald maar 30 euro exclusief BTW voor onbeperkte hapjes en drankjes én optioneel kun je gezellig mee-eten om 17:30 zodat je met volle maag weer naar huis gaat (20 euro ex BTW pp).

Praktische zaken

 • Inschrijven doe je hier (kosten zijn 30 euro exclusief BTW per persoon)
 • Het is dus inclusief alle drankjes en hapjes
 • Avondeten om 17:30 is optioneel bij te boeken voor 20 euro ex BTW pp
 • Je betaalt 10 euro exclusief BTW per activiteit
 • Gratis parkeren kan bij de locatie voor de deur.
 • Betalingen aan de deur zijn 60 euro excl. btw per (extra) persoon. Alleen mogelijk als er nog plek is. Ook als je toch nog met een extra persoon gaat komen. VOL = VOL. Geen uitzonderingen mogelijk.
  Wie het eerst komt, het eerst maalt. Er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar.
 • Het is van 12:00 tot 19:00 uur.
 • Het evenement is primair voor bedrijven of bedrijven in spe die iets met escaperooms doen. Puzzels maken, escape rooms bouwen, escape room spellen of software voor escaperooms maken. Escapekisten of real life gaming kan natuurlijk ook.

We hopen dat we je op 6 februari 2024 in Leidschendam gaan zien. We hebben er erg veel zin in!

Tot snel namens Mike, Karin, Michael, Samira en Tony!

Inschrijven voor ERN Escape & Share

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest