Kom je ook naar de Nieuwjaarsborrel van Escape Rooms Nederland?

december 7, 2018 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Als grootste escaperoomplatform van Nederland wil Escape Rooms Nederland ook in 2019 blijven investeren in het verbeteren van de kwaliteit van escaperooms! Dit willen we net als vorig jaar in het nieuwe jaar doen met een speciaal evenement voor iedereen die escaperooms dierbaar is. Koop een kaartje!

Escape Rooms Nederland Nieuwjaarsborrel

We hebben geleerd van onze vele ERN Marathons met eigenaren dat de grootste waarde uit deze momenten het ontmoeten van andere eigenaren is en kennis te delen over problemen bij het opzetten en runnen van een escaperoom. Wij geloven daarom dat eigenaren bij elkaar brengen het juiste is om te blijven doen.

Samen met The Great Escape in Zwolle hebben we een mooie dag uitgekozen om samen met jou kennis te delen over escaperooms. De lunch bij binnenkomst wordt gesponsord door Paystaff.

Daarom organiseren we op maandag 14 januari 2019 de derde Nieuwjaarsborrel. Om het succes van escaperooms te vieren in Nederland en daarbuiten, maar ook om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen over escaperooms.

Het programma

We willen het die dag vooral laten gaan over jullie en niet over ons. Het delen van kennis en ervaring centraal stellen. Zonder jou zouden wij niet eens kunnen bestaan. Er is een algemene opening door Mike van Hoenselaar van Escape Rooms Nederland om 11:30 en daarna zal Johan, mede-eigenaar van The Great Escape iets vertellen over escaperooms en zijn bedrijf. Niet voor niets staat hij bij velen in de top 10 escaperooms.

We gaan er voor om 100 mensen bij elkaar te krijgen op 14 januari 2019. Van 11:30 tot 18:30 ben je welkom in Zwolle. Wij zullen zorgen voor voldoende hapjes, drankjes, een toplocatie en natuurlijk escaperooms die je kunt spelen. Onmisbaar voor jou. Hopelijk ben je er dan ook gewoon bij.

Na het evenement is er nog gelegenheid om gezamenlijk tegen een gereduceerd tarief te gaan eten bij een nabij gelegen restaurant. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je hier interesse in hebt.

Speel ook escape rooms

We kunnen het niet laten door een locatie te kiezen waar je ook escaperooms kunt spelen. The Great Escape heeft alle 4 de kamers ter beschikking gesteld voor ons. Inclusief de VR beleving die ze ook hebben. De escaperooms in Zwolle staan erg hoog aangeschreven. Voor maar 10 euro per persoon kun je een escaperoom spelen die dag.

Praktische zaken

 • Inschrijven doe je hier (kosten zijn 30 euro inclusief BTW per persoon bij online aanmelding, online betalen geeft garantie van toegang)
 • Je betaalt 10 euro inclusief BTW extra als je een escaperoom wilt spelen op de Nieuwjaarsborrel.
 • Gratis parkeren kan bij de locatie voor de deur.
 • Lunch wordt gesponsord door Paystaff.
 • Betalingen aan de deur zijn 50 euro excl. btw per persoon. Alleen mogelijk als er nog plek is. Ook als je toch nog met een extra persoon gaat komen. VOL = VOL. Geen uitzonderingen mogelijk.
  Wie het eerst komt, het eerst maalt. Er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar.
 • Het is van 11:30 tot 18:30 uur.
 • Het evenement is primair voor bedrijven of bedrijven in spe die iets met escaperooms doen. Puzzels maken, escape rooms bouwen, escape room spellen of software voor escaperooms maken. Escapekisten of real life gaming kan natuurlijk ook.
 • Enthousiaste escape room spelers en fans zijn zeker weten ook welkom.

We hopen dat we je op 14 januari 2019 in Zwolle gaan zien.
We hebben er erg veel zin in!

Inschrijven voor ERN Escape & Share

 

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Pin It on Pinterest