Kom je ook naar de Nieuwjaarsborrel van Escape Rooms Nederland?

november 6, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Als grootste escaperoomplatform van Nederland wil Escape Rooms Nederland ook in 2018 blijven investeren in het verbeteren van de kwaliteit van escaperooms! Dit willen we net als vorig jaar in het nieuwe jaar doen met een speciaal evenement voor iedereen die escaperooms dierbaar is. Koop een kaartje!

Escape Rooms Nederland Escape & Share

We hebben geleerd van onze vele ERN Marathons met eigenaren dat de grootste waarde uit deze momenten het ontmoeten van andere eigenaren is en kennis te delen over problemen bij het opzetten en runnen van een escaperoom. Wij geloven daarom dat eigenaren bij elkaar brengen het juiste is om te blijven doen.

Samen met Escape Room Alkmaar hebben we een mooie dag uitgekozen om samen met jou kennis te delen over escaperooms.

Daarom organiseren we op maandag 15 januari 2018 de tweede ERN Escape & Share. Om het succes van escaperooms te vieren in Nederland en daarbuiten, maar ook om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen over escaperooms. ERN Escape & Share is tevens een Escaperoom Nieuwsjaarsborrel.

Het programma van ERN Escape & Share

We willen het die dag vooral laten gaan over jullie en niet over ons. Het delen van kennis en ervaring centraal stellen. Zonder jou zouden wij niet eens kunnen bestaan. Er is een algemene opening door Mike van Hoenselaar van Escape Rooms Nederland om 13:30 en daarna zal Jimmy, eigenaar van Escape Room Alkmaar een uniek kijkje geven in de keuken van Escape Room Alkmaar.

We gaan er voor om 100 mensen bij elkaar te krijgen op 15 januari 2018. Van 13:00 tot 18:00 ben je welkom in Alkmaar. Wij zullen zorgen voor voldoende hapjes, drankjes, een toplocatie en escaperooms die je kunt spelen. Onmisbaar voor jou. Hopelijk ben je er dan ook gewoon bij.

Na het evenement is er nog gelegenheid om gezamenlijk tegen een gereduceerd tarief te gaan eten bij een nabij gelegen restaurant. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je hier interesse in hebt.

Speel ook escape rooms

We kunnen het niet laten door een locatie te kiezen waar je ook escaperooms kunt spelen. Escape Room Alkmaar heeft alle 6 de kamers ter beschikking gesteld voor ons. De escaperooms in Alkmaar staan hoog aangeschreven. Voor maar 7,50 euro per persoon kun je een escaperoom spelen die dag. Betaal je 10 euro dan mag je zelfs 2 escaperooms spelen. Prijzen exclusief btw. Een schijntje.

Praktische zaken

 • Inschrijven doe je hier (kosten zijn 25 euro excl. btw per persoon bij online aanmelding, online betalen geeft garantie van toegang)
 • Je betaalt 7,50 euro excl. btw extra als je een escaperoom wilt spelen, 10 euro excl. btw extra als je 2 escaperooms wilt spelen op de Nieuwjaarsborrel.
 • Gratis parkeren kan bij de locatie voor de deur.
 • Betalingen aan de deur zijn 50 euro excl. btw per persoon. Alleen mogelijk als er nog plek is. Ook als je toch nog met een extra persoon gaat komen. VOL = VOL. Geen uitzonderingen mogelijk. Let op: alleen contante betaling is mogelijk bij betalingen aan de deur.
  Wie het eerst komt, het eerst maalt. Er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar.
 • Het is van 13:00 tot 18:00 uur.
 • Het evenement is primair voor bedrijven of bedrijven in spe die iets met escaperooms doen. Puzzels maken, escape rooms bouwen, escape room spellen of software voor escaperooms maken.
 • Enthousiaste escape room spelers en fans zijn ook welkom.

We hopen dat we je op 15 januari 2018 in Alkmaar gaan zien.
We hebben er erg veel zin in!

Inschrijven voor ERN Escape & Share

 

Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Pin It on Pinterest