Noord-Brabant met stip als populairste provincie in Nederland met escape rooms

juli 9, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Wat een succes kent Noord-Brabant als het gaat om escape rooms in de provincie. Er blijven maar escape rooms bijkomen. Er zijn inmiddels al 25 escape rooms in Noord-Brabant. Waar je ook woont in Noord-Brabant. In een straal van 25 kilometer vind je hier een escape room. Iets waar wij trots op zijn en met liefde en plezier over blijven schrijven.

Het begrip escape rooms is nog helemaal niet zo heel oud. Niet op de manier zoals we op deze website kennen. In 2014 heeft het echt een vogelvlucht gemaakt als real escape game vanuit het mobiele spel en komt er inmiddels elke week wel een escape room bij in Nederland. Lees meer over wat een escape room is.

Het mooie van escape rooms is dat het niet uitmaakt hoeveel er bij elkaar zitten, ze vullen elkaar allemaal aan. Eenmaal een escape room gedaan, dan ga je gewoon naar de volgende in de buurt. In Noord-Brabant is dat dus dichterbij dan je denkt. Terwijl in Drenthe er gewoon nog geen escape rooms bekend zijn. De verschillen zijn dus nogal groot in Nederland, maar wie weet wat de toekomst brengt.

Bekijk alle escape rooms in Noord-Brabant

Waar zou jij nog een escape room wensen?

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest