8 Noord-Brabantse escaperoomeigenaren slaan handen in één

februari 16, 2016 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Met Escape Rooms Nederland zijn we continu bezig om mensen die escaperooms leuk vinden bij elkaar te brengen. Dat doen we op verschillende manieren, een daarvan is ERN Marathons. We nodigen dan enthousiaste escaperoom eigenaren uit om samen met ons 2 a 3 escaperooms te gaan spelen. Een erg leuke manier om andere eigenaren het hemd van het lijf te vragen. Op deze manier wordt de kwaliteit van alle escaperooms in Nederland beter en beter. Een van de kernwaarden van Escape Rooms Nederland. Eigen initatieven hierin kunnen we alleen maar waarderen.

Afgelopen maandag hebben 8 eigenaren van escaperooms in Noord-Brabant zich op laten sluiten bij Heeren van Ghemert op het Ridderplein in Gemert. Hier hebben ze de handen ineengeslagen om van elkaars successen en elkaars fouten te leren. Iets dat wij enorm waarderen en de kwaliteit van ieders escaperoom alleen maar ten goede komt. De escaperooms die aanwezig waren zijn stuk voor stuk al juweeltjes, maar er is altijd ruimte voor verbetering. De ene wil iets doen om de beleving in de escaperoom te vergroten, terwijl de andere op zoek is naar marketingmogelijkheden en weer een ander zoekt mogelijkheden om arrangementen aan te gaan bieden en zoekt tips hoe dat het beste aangepakt kan worden.

“Een leuke borrel met allemaal mensen met dezelfde tik :)”, aldus Stefan Trimbach, eigenaar van Escape Room Uden De Loods.

Aanwezige escaperooms

Een groot compliment aan deze escaperooms dat ze open staan voor nieuwe ideeën om zo hun escaperoom(s) nog beter te maken. We willen ze door middel van dit artikel laten zien dat we dit alleen maar stimuleren en hopen dat eigenaren uit heel Nederland een zelfde voorbeeld volgen. Wil je dat ERN er bij is, stuur dan even een mail. Met Escape Rooms Nederland hebben we vrijwel alle escaperooms van deze 8 gespeeld en kunnen ze stuk voor stuk aanbevelen. Heb je zelf deze escaperooms al eens gespeeld? Laat dan je escaperoom ervaring achter.

Escape Rooms Nederland gaat in 2016 zelf ook nog veel meer doen om de kwaliteit van escaperooms in Nederland naar een hoger niveau te brengen. We houden nog even geheim wat we precies gaan doen, maar het escaperoomlandschap in Nederland gaat nog beter opvallen in de rest van de Wereld.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest