Ontdek de betoverende Kerst escaperoom van Delft Escape

november 27, 2023 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Met een rijke geschiedenis van boeiende en uitdagende escaperooms, waaronder de iconische Bagijnetoren, blijft Delft Escape een mooie bestemming voor escaperoom-enthousiastelingen. Hun nieuwste toevoeging? Een seizoensgebonden escaperoom die volledig in het teken staat van Kerstmis, een creatieve traditie die Delft Escape sinds 2019 in ere houdt.

Een Kerstverhaal om zelf te beleven

Deze Kerst neemt Delft Escape je mee in een klassiek kerstverhaal: “A Christmas Carol”. Spelers worden ondergedompeld in het verhaal van Ebenezer Scrooge, waarbij ze hem moeten helpen zijn hart terug te vinden op de avond voor Kerstmis. Deze kamer biedt een unieke ervaring, zonder acteurs, maar met meeslepende geluidsfragmenten van de geesten van o.a. Marley, het verleden, heden en de toekomst. De spelers krijgen de cruciale taak om Scrooge te redden van een hart van steen.

Het geheim van Delft Escape

We vroegen ons af waarom je een seizoenskamer bouwt, deze is immers maar enkele weken relevant. Het geheim van Delft Escape is dat ze niet bang zijn om in vernieuweing te investeren, maar juist heel slim ontwerpen voor de toekomst. Jacqueline Malle, de eigenaresse van Delft Escape, licht toe: “We zijn niet bang om voor elke seizoenskamer nieuwe muren te zetten, zodat de indeling van elke escaperoom steeds nieuw blijft. We verlengen de datum naar 30 januari en daarna kijken we op basis van populariteit en reacties of we deze herontwerpen tot een alternatieve escaperoom. Op deze manier kunnen wij en de spelers zo lang mogelijk van deze escaperoom genieten.”

Een uitdaging voor iedereen die Kerst een warm hart toedraagt

De kerstkamer van Delft Escape is toegankelijk voor groepen van 2 tot 8 personen en is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar (met begeleiding van een volwassene voor kinderen van 10 jaar). Met een gemiddelde moeilijkheidsgraad en een speelduur van 60 minuten biedt deze escaperoom een perfecte balans tussen uitdaging en plezier. De kosten variëren van €115 op weekdagen tot €125 in het weekend en op feestdagen. Een uitdaging voor iedereen die Kerst een warm hart toedraagt.

Het hart van Delft Escape

Jacqueline is vooral trots op de creativiteit en de unieke puzzels die het team heeft ontworpen, waarvan sommige zelfs uniek zijn in de wereld van escaperooms. Het hart van de kerst escaperoom ligt bij het creëren van sfeer en uitdagende puzzels, passend binnen de beperkingen van hun monumentale locatie. Bij Delft Escape word je niet alleen uitgedaagd in de escaperoom, maar ook warm onthaald met een stukje Kerststol, waarmee je de feestdagen in stijl kunt vieren.

Deze kerst escaperoom is niet alleen een test van je puzzelvaardigheden, maar ook een betoverende duik in een klassiek kerstverhaal. Een must-visit voor escaperoom-liefhebbers die net even dat extra tintje Kerst zoeken tijdens deze feestdagen! Bekijk de beschikbaarheid.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest