Ontdek de magie van kerstmis in de X-mas escapekist

december 17, 2020 | Nieuws | Karin Goumans

Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar en vooral in deze corona tijden is het zo fijn om dit samen met je familie te vieren. Heerlijk samen zijn. En wat is nou leuker om met elkaar de offline verbinding te zoeken door middel van een escapekist te spelen. Een mobiele vorm van de escaperoom beleving zoals je die gewend bent. Deze kist is geschikt om samen met je vrienden maar ook samen met je gezin te spelen. Deze variant is heel erg geschikt voor kinderen.

In deze tijd is het lastig om een geheel coronaproof activiteit te bedenken of te organiseren, rekening houdende met alle maatregelen. Vaak moet je daarvoor nog wel jouw huis uit. Huur daarom een escapekist.

Speciale X-mas escapekist

Met deze Brain Unbox X-mas escapekist haal je de magische sfeer van kerstmist in jouw eigen woonkamer. Huur geheel coronaproof met jouw gezin of een aantal vrienden op gepaste afstand een escapekist. Heerlijk om even te ontsnappen uit de coronasleur en je steunt ondernemers hier enorm mee. Win-Win wat ons betreft!

Ben jij wel lief geweest dit jaar?

Je bent dit jaar een stout kind geweest, dus de kerstman heeft dit jaar geen cadeautjes voor je. Reis terug in de tijd om je wandaden te herstellen en misschien slaag je erin de kerstman ervan te overtuigen zijn mening te veranderen.

Kosten, leeftijd en speeltijd

Een Brain Unbox is makkelijk te huren. Je betaald geen extra medewerkers en je kunt hem een hele dag huren. Ben je met grotere groepen dan kun je het spel zo vaak laten spelen als je wilt. De kist is makkelijk te resetten met de bijgeleverde reset handleiding.

Leeftijd: De X-mas Brain Unbox is vanaf 10 jaar te spelen als er ook volwassenen bij aanwezig zijn.
Aantal spelers: 2-6 spelers
Duur: +/- 60 minuten.

Normaal zijn deze escapekisten te huur voor 75 euro, nu speciaal voor kerstmist voor maar liefst 50 euro per dag (exclusief verzending). Een uitstekende manier om de Kerstdagen extra magisch te maken.

Voor elke gelegenheid een leuke thema escapekist

De X-mas escapekist is niet de enige escapekist die te huur is. Op dit moment zijn er 8 verschillende thema’s in de serie van Brain Unbox beschikbaar. Van een Bachelor/Bachelorette voor de start van een leuk vrijgezellenfeest of een moord oplossen met Solve The Crime. Reis rondom de wereld met World Trip.

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier kun je alle informatie vinden over de Brain Unbox escapekisten. Of direct een escapekist huren.

Naast de Brain Unbox serie zijn er ook nog 4 luxe varianten om als escapekist te huren. Deze hebben nog meer verhaal en de kwaliteit van de puzzels en props is veel hoger.

Te huur in heel Nederland en België.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest