Ontdek de nieuwste EscapeBoxen in omgeving Scheveningen

januari 26, 2024 | Nieuws | Karin Goumans

In de Palace Promenade in Scheveningen kun je sinds kort genieten van een nieuw escape spel genaamd De EscapeBox.

Wat is een EscapeBox

Een EscapeBox is een uitdagend puzzelspel dat lijkt op een mini escape room, maar zonder de fysieke opsluiting. In groepen van 3 tot 4 spelers is het jouw doel om binnen een specifieke tijdsperiode verschillende boxen te openen. Samenwerkend ga je op zoek naar aanwijzingen om de puzzels op te lossen en de boxen te kraken.


Ga de uitdaging met je collega’s, vrienden of familie aan

Als je van competitie houdt, kun je de uitdaging aangaan tegen andere teams. Speel samen met je vrienden, familie of collega’s en ontdek wie de meeste boxen kan kraken. Er zijn in totaal 12 verschillende boxen, elk met ongeveer 70 verschillende puzzels. Het spel is geschikt voor groepen van 2 personen tot maximaal 35 personen.

De EscapeBox-ruimte biedt plaats aan groepen tot maximaal 40 personen, en tijdens het spel is er gelegenheid voor een drankje.

De eerste spelers waren al erg enthousiast over het EscapeBox spel.

“Superleuke activiteit een goed alternatief voor een escaperoom” zeg een van hen.

“Onwijs leuke ervaring” zegt een andere deelnemer.

EscapeBox op meer plekken in Nederland

Binnenkort zullen de EscapeBoxen op meer locaties in Nederland beschikbaar zijn. Momenteel zijn de boxen te spelen in Scheveningen, Weert, Roosendaal en Vlissingen. In januari van dit jaar is Eindhoven toegevoegd aan de lijst, en in februari kunnen de EscapeBoxen in Maasbree gespeeld worden.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest