Ontdek Fort Kudelstaart zoals nooit tevoren tijdens outdoor escape game

augustus 19, 2021 | Nieuws | Karin Goumans

Turf Aalsmeer kennen we natuurlijk van hun real life game: Gold Creek. Maar ook van hun online escaperoom ‘Goudkoorts’. Deze is tijdens de corona periode ontwikkeld.

Wilco Hoogeveen, eigenaar van Turf Aalsmeer, is duidelijk geen stilzitter. Nu, 2 jaar na de eerste ideeën, is het dan eindelijk zover: de nieuwe unieke beleving ‘Fort K’ opent op het Unesco Werelderfgoed van het Zeilfort in Kudelstaart. De pop-up beleving is door Turf Aalsmeer opgezet in samenwerking met de Aalsmeerse ondernemer Niels Tenhagen van Escape Lab.

Tijdelijk escape spel met educatief tintje

In afwachting totdat de ontwikkelplannen voor het Fort van start gaan, stellen ze jullie in staat het 115 jaar oude fort te laten beleven op een unieke wijze. Deze beleving is dus tijdelijk te spelen.

In deze historische outdoor escape game voor 4 tot 12 personen heb je 75 minuten de tijd om het Fort binnen te dringen. In het Fort heeft zich namelijk een geheimzinnig genootschap verschanst dat onderzoek doet naar de half miljoen liter water die onder het Fort opgeslagen ligt.
Lukt het jouw team al puzzelend om het genootschap te infiltreren?

Gaandeweg leer je over het 115 jaar oude Fort en haar vroegere functie binnen de Stelling van Amsterdam. Na afloop is het mogelijk wat meer historie van het Fort in te zien, maar ook de nieuwe ontwikkelingsplannen te bekijken. Bij verschillende restaurants in de buurt kan er nagepraat worden. Deze beleving is hierdoor zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en scholen.

Reserveren

Fort K is vanaf nu te reserveren. Ben je met een kleine groep en wil je met 2 of 3 personen komen spelen? Dat kan, maar je betaalt wel altijd voor minimaal 4 personen.

Met de opbrengsten van deze beleving word er ook bijgedragen aan het onderhoud van het Fort. Dus als je komt spelen dan draag je ook bij aan het behouden van een stukje geschiedenis. Win win!

Voor maar € 27,- per persoon kun je deelnemen en ben je samen ongeveer 75 minuten aan het spelen.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest