Ontmoet nieuwe mensen bij een escape room

juni 12, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Escape rooms worden nog steeds populairder in Nederland. Ons escape room overzicht wordt elke week weer groter. Deze week miste we de escape room in Venlo nog. Dus die staat er nu ook op. Zo zien we ook dat bedrijven een escape room gebruiken voor sollicitaties, maar worden er ook steeds meer escape rooms op evenementen gebruikt. Hartstikke leuk.

Ik kwam nu zelfs een berichtje tegen op NLMK dat er een escape room afspraak voor singles georganiseerd wordt bij een escape room in Breda. Dat zijn nog eens leuke manieren om elkaar te leren kennen. Hopelijk hebben ze dan een optimale teamsamenstelling voor een escape room :). Toen ik wat doorzocht zag ik dat er regelmatig activiteiten georganiseerd worden daar om naar een escape room te gaan. Iets waar wij ook nog over aan het denken zijn. Je hebt namelijk niet altijd genoeg anderen om naar een escape room te gaan (ik niet in ieder geval).

Nieuw Mensen Leren Kennen  (NMLK) is een platform voor iedereen om leuke dingen af te spreken en zo nieuwe mensen te leren kennen. Heel simpel, heel eenvoudig, maar heel effectief. Op naar de volgende escape room!

Bron: NMLK

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest