Over Escape Rooms Nederland

Volledig overzicht van alle escape rooms

Een overzicht van escape rooms door heel Nederland. Of het nu Maastricht, Groningen, Eindhoven of Amsterdam is. Escape Rooms Nederland moet je niet verwarren met Escape Room Nederland. Escape Rooms Nederland heeft als doel om een zo volledig mogelijk overzicht te maken van alle escape rooms in Nederland en daarbuiten. We doen er zoveel mogelijk aan om jou zo makkelijk mogelijk een keuze te kunnen laten maken om jouw volgende escaperoom te vinden. Weet je nog niet goed wat een escape room precies is? Wij vertellen het je graag! Bekijk onze bijdragen in de media.

Het begrip escape room wordt steeds vaker gebruikt voor allerlei soorten activiteiten waarbij mensen puzzels op moeten lossen. Hoe leuk ook, dit is geen escape room. Escape Rooms Nederland zet zich in om de definitie van escape rooms te waarborgen en te verspreiden. Hiervoor wordt er dagelijks contact onderhouden met escape room eigenaren en wordt er via de weblog een zo volledig mogelijk antwoord gegeven op alles wat met escape rooms te maken heeft.

Oprichter Escape Rooms Nederland

mike-van-hoenselaar-170-170Escape Rooms Nederland is gemaakt door Mike van Hoenselaar. Deed zijn eerste escape room in 2014 en wil het liefste de wereld over om daar van de escape room sfeer te proeven. Hij houdt van denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Verder is hij liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten en probeert zoveel mogelijk escape rooms in Nederland te bezoeken en vertelt er graag over op deze website. Al het nieuws rondom escape rooms is te vinden op deze website. Elke escape room die hij bezoekt is als review terug te vinden. De teller van het aantal escape rooms staat inmiddels op 515. Gemiddeld doet hij er maandelijks 2.

“Toen ik ERN begon had ik als ultieme droom om ooit zelf een escape room te ontwerpen en te realiseren. Inmiddels is deze droom uitgekomen en doe ik dat voor Wonderling, experience studio.”

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw mening ook niet heel erg belangrijk is. Heb je een escape room die niet op de website staat. Die kun je altijd aan ons voorstellen.

Mike heeft in mei 2017 gesproken op Up The Game, een van de grootste escape room conferenties van de wereld. Hier heeft hij 2 presentaties gegeven en een keer deelgenomen aan een paneldiscussie over de rol van escape room review websites of sites zoals Escape Rooms Nederland. De eerste presentatie ging over Escape Room Marketing. Aan de hand van de Escape Room Journey, dat uit 9 stappen bestaat, heeft hij enorm veel praktische voorbeelden gegeven hoe je een onvergetelijke escaperoom kunt realiseren. In de middag heeft Mike verteld over de huidige stand van zaken in Nederland rondom escaperooms. Aantallen, groei, trends en uitdagingen kwamen hier aan bod. Up The Game is een escaperoomconferentie die iedereen die iets met escaperooms bij elkaar wil brengen en veel praktische tips en kennis mogelijk maakt zodat de kwaliteit van escaperooms in de wereld verder zal groeien.

Ben je al eens in een escape room geweest. Deel dan jouw ervaring met die escape room.

Escape Rooms Nederland is onderdeel van:

Met Online Ontzettend Inventief B.V.
Pieter Belsstraat 26
5961DW Horst

BTW: NL852352414B01
KVK: 56897219

Vragen? Neem contact met ons op.

Pin It on Pinterest