Over Escape Rooms Nederland

Volledig overzicht van alle escape rooms

Een overzicht van escape rooms door heel Nederland. Of het nu Maastricht, Groningen, Eindhoven of Amsterdam is. Escape Rooms Nederland moet je niet verwarren met Escape Room Nederland. We zijn geen Escape Room Nederland ook al lijken de namen sterk op elkaar. Escape Rooms Nederland heeft als doel om een zo volledig mogelijk overzicht te maken van alle escape rooms in Nederland en daarbuiten. We doen er alles aan om jou zo makkelijk mogelijk een keuze te kunnen laten maken om een geschikte escape room te vinden. Weet je nog niet goed wat een escape room precies is? Wij vertellen het je graag! Dat doen we ook regelmatig aan redacteurs. Bekijk onze bijdragen in de media.

Het begrip escape room wordt steeds vaker gebruikt voor allerlei soorten activiteiten waarbij mensen puzzels op moeten lossen. Hoe leuk ook, dit is geen escape room. Escape Rooms Nederland zet zich in om de definitie van escape rooms te waarborgen en te verspreiden. Hiervoor wordt er dagelijks contact onderhouden met escape room eigenaren en wordt er via de weblog een zo volledig mogelijk antwoord gegeven op alles wat met escape rooms te maken heeft.

Oprichter Escape Rooms Nederland

mike-van-hoenselaar-170-170Escape Rooms Nederland is gemaakt door Mike van Hoenselaar. Deed zijn eerste escape room in 2014 en wil ooit nog naar Bulgarije, Engeland en de Verenigde Staten om daar van de escape room sfeer te proeven. Hij houdt van denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Verder is hij liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten en probeert zoveel mogelijk escape rooms in Nederland te bezoeken en vertelt er graag over op deze website. Al het nieuws rondom escape rooms is te vinden op de weblog. Elke escape room die hij bezoekt is als review terug te vinden. De teller van het aantal escape rooms staat inmiddels op 114. Gemiddeld doet hij er maandelijks 2.

“Ik heb als ultieme droom om ooit zelf een escape room te ontwerpen en te realiseren. Hopelijk samen met anderen die escape rooms net zo geweldig vinden als ikzelf. “

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw mening ook niet heel erg belangrijk is. Heb je een escape room die niet op de website staat. Die kun je altijd aan ons voorstellen.

Ben je al eens in een escape room geweest. Deel dan jouw ervaring met die escape room.

Escape Rooms Nederland is onderdeel van:

Online Boswachters BV
Kalverhoeve 17
3992 NX Houten
KVK: 56899866
BTW: NL852353601B01

Vragen? Neem contact met ons op.

Pin It on Pinterest