8.5 Based on 65 reviews

Escape rooms in Oss

In de provincie Noord-Brabant ligt Oss ten oosten van de plaats ‘s-Hertogenbosch. In Oss zijn meerdere escape rooms te spelen. Ook in de buurt zijn veel escape room locaties te vinden. Noord-Brabant staat niet voor niets op de eerste plek van Nederland als provincie met de meeste escape rooms. De gemeenten Berghem en Megen, Haren en Macharen horen ook bij Oss. Hieronder het overzicht van alle escape rooms in Oss en in de regio Oss.

Bekijk alle informatie over escape rooms in Oss

Ontdek 4 escape rooms in Oss. In Oss of in de regio zijn er meerdere escape rooms die je met vrienden, familie of collega's van het bedrijf kunt spelen.

Culture Escape (pop-up)

Aantal kamers: 1Capaciteit: 4 - 16 spelersMinimale leeftijd: 12

Bionaea is de eerste in een reeks van deze Pop-Up Escape Game ervaring die worden ontwikkeld door het Bossche Basecamp Games. Onder de naam Culture Escape zullen deze Escape Games zijn ronde doen langs verschillende historische erfgoed locaties in Brabant. Een unieke nieuwe popup escaperoom die maar 6 dagen te spelen is!

Escape Room Ravenstein

Aantal kamers: 3 (max 24 p/kamer)Capaciteit: 2 - 36 spelers

Escape Room Ravenstein ligt vlakbij de grens van Noord-Brabant en Gelderland. 7 dagen per week kun je terecht bij deze escape…

Escape Room Nistelrode

Aantal kamers: 3 (max 10 p/kamer)Capaciteit: 3 - 16 spelersMinimale leeftijd: 8

In een afgesloten kamer bij Escape Room Nistelrode start jouw avontuur. Gedurende 1 uur zul je samen met je teamleden…

escape-room-locatie-logo

Escape Room op je eigen locatie

Uitgelicht Capaciteit: 8 - 300 spelersMinimale leeftijd: 14

Laat je eigen ruimte ombouwen tot een Esape Room met real life gijzeling en ontsnap uit handen van de maffia! Een van de weinige escape rooms die daadwerkelijk naar je toe komt!

Missen we een escape room volgens jou? No worries. Je kunt hem aan ons doorgeven! Voegen we hem zo snel mogelijk toe! Escape room doorgeven

Pin It on Pinterest