Poolcentrum 4 Friends Escaperoom van de maand Januari 2017

januari 1, 2017 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Weer een escaperoom uit het zuidelijke deel van Nederland als escaperoom van de maand. Elke Escaperoom van de Maand is aan te raden om te spelen en heeft net iets extra’s. Zo ook de escaperoom van deze maand. Niet alleen omdat alleen wij dat vinden, maar ook de reviews op Escape Rooms Nederland zeggen dat. Een 9.6 uit 25 reviews. De Escaperoom van de Maand is voor Escape Rooms Nederland een manier om de kwaliteit van escaperooms in Nederland te laten zien. Vorige keer was het Best Escape in Maastricht die in december de meest speciale escaperoom op dat moment was. In deze eerste maand van 2017verhuizen we weer terug naar het zuid westen van Nederland. De Escaperoom van de Maand ligt namelijk in Tilburg. Vanaf 1 januari 2017 zal Poolcentrum 4 Friends in Tilburg onze Escaperoom van de maand zijn.

Poolcentrum 4 Friends in Tilburg

Tilburg is een stad met aardig wat escaperooms. Hele goede escaperooms ook. Zo ook de escaperoom van Geoffrey Ibes bij Poolcentrum 4 Friends. Deze escaperoom is erg speciaal en mag zich zeker een van de beste escaperooms van Tilburg noemen. Bij Escape Rooms Nederland geloven we niet in de beste escaperoom, maar deze in Tilburg is zeker een aanrader en een van de betere van Nederland. Vooral de focus op het leveren van een topbeleving door middel van kwaliteit en hoogstaande puzzels kunnen we erg waarderen. Er is veel lief en leed in gegaan om de uitdaging van De Snip op te lossen.

Op dit moment heeft Poolcentrum 4 Friends 1 escaperoom. Na een grote verbouwing vorig jaar bij Poolcentrum 4 Friends is er een grote nieuwe ruimte ontdekt. Het blijkt hier te gaan om de privé snookerkamer van de eerste eigenaar Jan-Willem Vogels. Jarenlang heeft hij snookerspelers die beneden aan het snookeren waren uitgedaagd door een biljet van 100 gulden, ook wel Snip genoemd, op tafel te leggen met daarop de tekst ‘U bent uitgedaagd’. Niemand durfde deze uitdaging af te slaan.

Tot nu toe hebben we nog nooit gehoord dat er iemand is geweest die heeft gewonnen van de Snip, maar er gaan geruchten dat niet iedereen terug beneden is gekomen. Bij het ontdekken van de ruimte is een kluis gevonden. De kluis is nog steeds ongeopend en de sleutel niet gevonden. Alle gewonnen guldens van de Snip moeten in de kluis liggen.

De Snip is een echte aanrader!

We hebben hier enkele maanden geleden gespeeld en wat een waar spectakel was dat zeg. De kamer is van erg hoge kwaliteit. Ga vooral kijken in Tilburg bij Poolcentrum 4 Friends en laat je ervaring achter op Escape Rooms Nederland.

Escape Room van de Maand Januari

Escaperoom van de maand is een moment waarbij we een escaperoom extra aandacht geven die het verdiend. Inmiddels hebben we er 12 gehad. Poolcentrum 4 Friends is de 1ste escaperoom van het nieuwe jaar. We kijken terug op een geweldig jaar van escaperooms. Er zijn zoveel nieuwe escaperooms er bij gekomen afgelopen jaar. We gaan ergens deze maand nog een artikel plaatsen over de nieuwe statistieken van escaperooms in Nederland. Heb je een suggestie voor een escaperoom die we echt eens moeten bezoeken of die meer aandacht verdiend in 2017? Laat het ons weten.

Meer informatie over Poolcentrum 4 Friends, ben je al ontsnapt aan de uitdaging van De Snip bij Poolcentrum 4 Friends? Laat anderen dan weten wat je er van vindt. Deel je ervaring.

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest