Q-Escape Room 2023 returns!

december 15, 2023 | Nieuws | Karin Goumans

Ook dit jaar gaat de Q-Escape Room weer van start. Dit keer mogen Marieke, Domien, Kai en Bram vanaf zondag 17 december 14:00 de Q-escape room betreden.

Aan deze editie is een mooie kerstgedachte toegevoegd. Je kunt iemand de herinnering en activiteit van zijn leven geven. Wie gun jij een verzetje in deze tijden? Lees snel verder hoe je dit kunt doen.

Help de Q-dj’s om de muzikale code te kraken

Elke dag tussen 06:00 uur en 20:00 uur maken de dj’s live muziek vanuit de Q-escape room en kunnen we meekijken en luisteren via ‘Kijk Live’.

Drie keer per dag krijgen Marieke, Domien, Kai en Bram een poging om de juiste titel en artiest door te geven. Hebben ze allemaal hun eigen hit geraden? Dan ontsnappen ze uit de Q-escape room. Is dat niet het geval? Dan moeten ze verder puzzelen en wachten tot de volgende ontsnappoging.

Q-Escape box

Ook dit keer hebben de dj’s onze hulp nodig. De puzzelmaster denkt dat ook dit jaar de dj’s niet kunnen ontsnappen zonder de hulp van de luisteraars. Vooraf aan de start van de Q-escape room had je je aan kunnen melden voor een Q-escape room box (dit kan helaas niet meer). Deze box zit vol met Q-goodies die van onschatbare waarde zijn voor het oplossen van de puzzels.

Mocht je een van de gelukkigen zijn die in het bezit is van zo’n box, succes! Help de dj’s mee en trommel gerust je escape buddies op om je hierbij te ondersteunen.

Kerstboom vol geluk

In deze editie van de Q-escape room hebben ze een mooie kerstgedachte en actie toegevoegd: ” De kerstboom vol geluk’.

In de Q-escape room staat dit jaar een kerstboom vol genummerde ballen. In deze ballen zitten verschillende mooie belevenissen die jij iemand kan gunnen. 

Ben jij de gelukkige die verrast wordt met een belletje tijdens de Q-escape room? Dan hoor je eerst de gelukswens die voor je is ingestuurd en mag je daarna een geluksbal uit de kerstboom kiezen. In elke bal zit een gave belevenis waar je mooie herinneringen aan overhoudt. 

Naast deze belevenis win jij ook een Duolot voor de Staatsloterij Oudejaarstrekking waarmee je samen met iemand kans maakt op €30 miljoen. Dit lot kun je bijvoorbeeld weer delen met je gelukswenser, dan is de cirkel weer rond!

Wie wil jij al het geluk voor de toekomst wensen en waarom? Laat snel een berichtje achter want vanaf 18 december wordt er elke dag tussen 19:00 uur en 20:00 uur een kerstbal uit de kerstboom in de Q-escape room gehaald.

Bronvermelding: https://qmusic.nl/q-escape-room-2023

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest