Quest #2: Jewel Of Wisdom #escapeisolation

maart 31, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Hadden we afgelopen week een probleem met onze escaperoom database, hebben we nu weer een nieuwe uitdaging. We denken dat het juweel uit uitdaging 1 zijn kracht nog niet verloren is. Terwijl jullie afgelopen week ons aan het helpen waren met onze database zijn er continu vreemde en mysterieuze dingen gebeurd.

Vreemde mails in de inbox

We kregen ineens allerlei vreemde mails van escaperooms. Onduidelijk waarom we ze kregen. Ze bevatten weer die vreemde groene tekens, met telkens een puzzel van een escaperoom als bijlage. Heel opmerkelijk. We hebben het gevoel dat dit niet stopt. Maar hopelijk kunnen jullie samen met ons alvast starten om de puzzels op te lossen zodat we dit mysterie kunnen oplossen.

In elke mail staat een URL vermeldt. We hebben voorzichtig al een kijkje genomen en het blijkt dat we een codewoord moeten zoeken. Wij hebben geen idee wat dat codewoord is. We hebben een pagina gemaakt waar je alle antwoorden in kunt voeren op elke puzzel. Denk je dat je het codewoord gevonden hebt? Probeer het dan op de codewoord pagina en dan zijn we benieuwd wat ons staat te gebeuren.

Hieronder hebben we de puzzels voor jou verzamelend die als bijlage in de mails zaten. Dit zijn mails van Escape Centrum Limburg, Backspace Escape Rooms, Escape Room Schagen, Escape Room Hof Te Langelo, Escape Room Buitenhuis, Rock City Escape Amersfoort, MJ Escape Dordrecht, Project Escape, Breakout Room Den Bosch, Kamer 237 Volkel, Escape Time Groningen en Amaze Escape Events.

Daarom zoeken we jullie hulp als escaper om deze puzzels zo snel mogelijk op te lossen. Samenwerken met anderen lijkt een vereiste.

Doe mee met #escapeisolation

Ga op avontuur en  zoek aan de hand van de puzzels in de mails naar de juiste antwoorden. Weet jij ze allemaal op te lossen? Help ons zodat we kunnen blijven werken aan het laatste nieuws op escaperoom gebied.

We hebben er ook iets voor over. Er zijn 3 prijzen die we weggeven voor de echte escapers die alle antwoorden goed hebben. We zullen Zondag 5 april 20:00 3 winnaars trekken uit alle inzendingen die alle antwoorden goed hebben.

De 1e prijs is een gratis escaperoom bij een van de deelnemende escaperooms.

De 2e prijs is gratis huur van een van de 4 verschillende Brain Unbox mobiele escapekisten.

De 3e prijs is een cadeaubon van 50 euro bij een van de deelnemende escaperooms.

Voor alle andere die alle vragen goed hebben zal er een kortingscode ter beschikking gesteld worden waarmee je met flinke korting bij een van de deelnemende escaperooms mag gaan ontsnappen.

Succes!

Deze challenge is onderdeel van een drieluik aan uitdagingen waarbij Escape Rooms Nederland samen met escaperooms in Nederland spelers van escaperooms op een leuke en ludieke manier een hart onder de riem te steken in verband met het Coronavirus. Deze eerste uitdaging is gestart op maandag 23 maart 2020. #escapeisolation

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest