Quest #3: Hands Of Love #escapeisolation

april 7, 2020 | Nieuws | Mike van Hoenselaar 4 Comments

De afgelopen 2 weken was aanpoten. Overal kraakte het door het toedoen van het juweel uit uitdaging 1 en uitdaging 2. Terwijl jullie afgelopen week ons aan het helpen waren om de puzzels van escaperooms op te lossen heeft het volgende probleem zich alweer voorgedaan.

Chat overkill

Onze Messenger van de Escape Rooms Nederland Facebook pagina. is op hol geslagen. Normaal worden daar vooral gesprekken gevoerd door Karin en mijzelf met escape room enthusiasts. Nu kregen we deze week ook extra veel berichten van spelers van De Verloren Herinnering, maar dat terzijde. Er zijn ook chatberichten binnen gekomen van een onbekend ‘persoon’ met een plaatje. We hebben wat onderzoek gedaan en het lijkt een soort zoektocht naar escaperooms.

We hebben zelf meer dan 300 escaperooms gespeeld, en herkennen sommige afbeeldingen als escaperooms waar we gespeeld hebben, maar we weten niet meer waar. Dat heb je denk ik als je er zoveel speelt. Wij zijn daarom erg benieuwd of jullie dat wel weten. Het collectief geheugen van Nederland is slimmer dan het individu.

Het enige dat we als aanknopingspunt hebben is het audiobestand dat we hebben ontvangen in Messenger.

Wat wij horen: “Er zijn 22 juwelen verstopt op Escape Rooms Nederland en op de websites van escaperooms door heel Nederland. Vind ze allemaal om mij te verslaan. hahahahaah”. Zou het toeval zijn dat het bijna Pasen is? We moeten dus zo snel mogelijk alle 22 escaperooms te weten zien te komen.  Maar welke zijn het?

 

In elk chatbericht in Messenger staat ook weer een URL vermeldt. We hebben ook nu voorzichtig weer gekeken en weer zijn we op zoek naar een codewoord. Vul het codewoord op de pagina in en dan zijn we benieuwd wat ons staat te gebeuren.

We zullen in dit artikel blijven updaten met UPDATES bovenaan dit artikel op basis van de reacties op Facebook en onder dit bericht.

Doe mee met #escapeisolation

Ga op avontuur en  zoek aan de hand van de afbeeldingen naar de escaperoom die er bij hoort. Kijk op de website van Escape Rooms Nederland of de homepage van de website zelf of je daar juwelen tegen komt. We zullen Tweede Paasdag 20:00 de winnaars trekken uit alle inzendingen die alle antwoorden goed hebben.

De 1e prijs is een gratis escaperoom bij een van de deelnemende escaperooms.

De 2e prijs is gratis huur van een van de 4 verschillende Brain Unbox mobiele escapekisten.

De 3e prijs is een cadeaubon van 50 euro bij een van de deelnemende escaperooms.

Voor alle andere die het codewoord insturen zal er een kortingscode ter beschikking gesteld worden waarmee je met flinke korting bij een van de deelnemende escaperooms mag gaan ontsnappen.

Extra prijzen!

We hebben er deze keer iets extra’s voor over. Hoe sneller het codewoord gevonden wordt, hoe meer prijzen we verdelen. Het is dus absoluut een noodzaak om samen te werken met iedereen. Deel je bevindingen op onze Facebook pagina of onder dit bericht. Zodat iedereen mee kan werken. Geen zin om alles voor jezelf te houden dit keer. Hoe meer je deelt, des te sneller jullie met zijn allen het codewoord vinden en des te meer prijzen er te winnen vallen.

Er zijn in totaal maximaal 3 eerste prijzen, 3 tweede prijzen en 3 derde prijzen te winnen. Elke dag later dat het codewoord gevonden wordt, gaat er een prijs af. Hoe meer je deelt, hoe groter de prijzenpot en hoe meer er voor iedereen te winnen valt.

Degene die als eerste deze week het codewoord aan ons weet door te geven, wint sowieso een eerste prijs! De dag waarop dit eerste ingevoerde codewoord bij ons binnenkomt bepaald hoeveel prijzen we gaan verdelen op Tweede Paasdag. Hoe eerder, hoe meer prijzen! Dus werk heel goed samen!

Succes!

Deze challenge is onderdeel van een drieluik aan uitdagingen waarbij Escape Rooms Nederland samen met escaperooms in Nederland spelers van escaperooms op een leuke en ludieke manier een hart onder de riem te steken in verband met het Coronavirus. Deze eerste uitdaging is gestart op maandag 23 maart 2020. #escapeisolation

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest