Real life game: The Kidnap Extreem Horror editie [adv]

april 12, 2019 | Interviews | Ad Vertentie

In Nijmegen zal binnenkort de nieuwste real-life game “The Kidnap” worden geopend. Men kan een combinatie van spookhuizen en escaperooms verwachten waarbij de nadruk wordt gelegd op de spannende en nieuwste beleving en dus niet zozeer op de spellen.

De spellen zijn relatief eenvoudig, maar door de duistere krachten is het heel erg lastig dit spel te kunnen voltooien. Het grote verschil tussen escaperooms en real-life games is dat je in een real-life game echt in de situatie zal worden geplaatst, en het zal lijken en voelen alsof je midden in een nachtmerrie zit. Daarnaast zitten er bij weinig escaperooms acteurs, deze zitten bij een real-life game vaak wel inbegrepen om het nog realistischer te maken.

Wat maakt deze real-life game nou zo speciaal?

Laserloods Nijmegen gaat als eerste in Nederland wat meer de horrorgrenzen opzoeken in de real life game. Acteurs mogen je aanraken, vastbinden, en ze laten een andere kant zien van de mogelijkheden die weinig tot niet benut worden. Wat dat is houden ze geheim. De acteurs en een realistisch decor (oude verlaten fabriek) zorgen voor een bloedstollende ervaring. Er is ruim 2500m2 speelruimte beschikbaar. Het spel duurt 2 uur.

Wat is het verhaal?

In Nijmegen worden elk jaar op 8 mei steeds studenten ontvoert, inmiddels staat de teller op 53 leerlingen. Rechercheur R. van Bokhoven zit met zijn handen in het haar. Er zijn wat aanknopingspunten, maar meer ook niet. Ze hebben een vermoeden dat Nicky M. de dader is. Alleen lopen steeds alle sporen dood. “We zijn op zoek naar lokaas”, zegt Rechercheur R. Van Bokhoven, “Lokaas wat niet bang is en ons hopelijk een handje kan helpen”.

Kies jouw teamleden en kruip in de huid van de ontvoerde slachtoffers. Lossen jullie dit oude mysterie op of zullen jullie dit avontuur niet overleven? Elke maand kan er op 2 dagen gespeeld worden, dus er is maar heel beperkt beschikbaarheid.

De eerstvolgende dagen zijn 10 & 11 Mei 2019 en 21 & 22 Juni 2019.
Let op: er zijn maar weinig plekken beschikbaar, dus boek snel.

Voor meer info en reserveren:  www.laserloods.nl/reallifegame

Reserveer je in april dan krijg je €100 korting.

Ad Vertentie
Ad Vertentie
Dit artikel is niet geschreven door Escape Rooms Nederland. Ad is onze auteur voor advertorials op deze website.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest