Reportage Escape Room Leiden door Unity TV

augustus 6, 2015 | Nieuws | Mike van Hoenselaar

Zoals de reportage zegt, wat doe je in de zomer als het wat minder weer is. Precies, een escape room spelen. Unity TV heeft de moeite genomen om eens een kijkje te nemen bij de nieuwe Escape Room Leiden. Dit is de eerste escape room in Leiden. 1 september zal er een nieuwe escape room openen. Ook op een mooi en unieke locatie. De Escape Room Leiden escape room bevindt zich in de Meelfabriek. Een heel mooi rustieke fabriek waar een mooie escape room neergezet is.

Unity TV is zie je iedere dag de actualiteiten uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. Marcel Benedictus vertelt in de reportage meer over de locatie en het verhaal van de escape room.

Er zijn heel veel escape rooms die een duister verhaal gebben, in de zin van een moord, of andere crime scene die je moet oplossen. Dat heeft hier niet bij de Meelfabriek plaatsgevonden. Dus dat past ook niet bij de locatie. We hebben heel goed gekeken wat past bij de locatie en wat vinden deelnemers leuk om te gaan doen. Dus we hebben niet gekeken vanuit activiteiten, vanuit onderdelen, maar meer wat vinden deelnemers belangrijke elementen om in een kamer terug te vinden.

In de reportage is wel veel van de escape room te zien, maar er worden vrijwel geen puzzels of hints weggeven zodat er nog genoeg te raden valt. Complimenten aan Unity TV.

 

Bron: Unity TV

 

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest