Review de Babykamer, Escape Room Uden

juni 21, 2017 | Reviews | Mike van Hoenselaar

Een angstaanjagend baby’tje

Met vier kamers is Escape Room Uden een perfecte locatie om een dagje jezelf te vermaken. Vandaag zijn wij hier te gast om een van hun kamers te spelen: de Babykamer. Wederom een kamer die perfect is voor de beginnende escaper. Maar durft die escaper na het spelen van deze kamer nog wel een andere, of zal hij/zij nooit meer kunnen slapen..?!

 

Herhaalde handeling

Een kamer in Uden begint altijd met het uitvoeren van één bepaalde behandeling om verder te kunnen. Dit is leuk in één kamer, maar niet in álle kamers die je bouwt. Na deze stap achter de rug te hebben gaan we op zoek naar het eerste aanknopingspunt.

 

In thema

Het leuke aan deze kamer is de verworvenheid van de puzzels in het thema. Je bent echt bezig met puzzels die eigenlijk voor kinderen zijn, maar die een twist hebben gekregen waardoor ze toch nét iets moeilijker zijn.

 

Mindere afwerking

Je merkt gaandeweg wel dat er niet heel veel aandacht is besteed aan de opmaak en afwerking van de kamer. Hierdoor is er niet heel erg veel sfeer waardoor je niet lekker in de ‘flow’ komt. Ook viel het ons op dat niet alle puzzels even ‘origineel’ waren, hier en daar herkende we puzzels uit andere escape rooms.

 

Conclusie

Wel zorgt de kamer ervoor dat je echt als team bezig bent. Er zijn vele puzzels die alleen met meerdere personen uitvoerbaar zijn wat het toch wel heel leuk maakt. Daarnaast maakt dit de kamer ideaal voor vriendengroepen of bedrijfsuitjes, waar Escape Room Uden zich ook op focust. Al met al waren onze verwachtingen positiever uitgekomen dan vooraf gedacht. Mede door de verschillende team-puzzels raasde we door de kamer en hebben we een leuke tijd gehad.

Factlist De Babykamer, Escape Room Uden

Locatie

ParkeergelegenheidNee (op loopafstand betaald parkeren)
RolstoeltoegankelijkJa
Sanitaire voorzieningenJa

Service

HorecavoorzieningJa
Voor- en na zitgelegenheidJa
HerinneringNee

Escape room

Fysieke elementenJa
RolstoeltoegankelijkNee

Doelgroep

FamilieLeuke instap kamer met diversiteit aan puzzels
VriendengroepEen zeer geschikte kamer voor een vrouwengroep
BedrijfsuitjeHele goede locatie met drie andere kamers
TeambuildingVeel puzzels waarbij je moet samenwerken
Escape room junkiesEcht een beginners kamer, geen aanrader
KinderenHet spanningsniveau kan wat hoog liggen

Meer informatie over De Babykamer, Escape Room Uden. Heb je deze al gespeeld? Laat dan een review achter van De Babykamer.

Keuringsdienst van Kamers heeft meer reviews geschreven over verschillende escaperooms. Bekijk alle Keuringsdienst van Kamers reviews

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest