Review Kamer 237, Volkel

HEADER_237

mei 19, 2017 | Reviews | Mike van Hoenselaar

Kamer 237; de indrukwekkendste hotelkamer van Volkel

 De volgende escape room-marathon was weer een feit voor de Keuringsdienst van Kamers; dit keer in de regio Noord-Brabant. De eerste kamer die op de planning stond was ook gelijk niet de minste, namelijk Kamer 237 van de makers van de legendarische ‘Loods’ in Uden die haar deuren recentelijk heeft gesloten, om een nieuwe uitdaging aan te gaan in Volkel. De verwachtingen lagen hoog en de zin om te spelen nóg hoger! Evenaart deze kamer De Loods? Lees gauw verder!

Afwerking om een puntje aan te kunnen zuigen

sleutels237Toen we aan het avontuur van Kamer 237 begonnen viel ons één ding gelijk op: de manier van bouwen en de afwerking van de kamer is fan-tas-tisch! De passie, professionaliteit, bloed zweet en tranen en liefde van de eigenaar spatten er gewoon vanaf. We waanden ons écht in een hotel en vergaten dat we eigenlijk een escape room aan het spelen waren. Niks meer dan enorm veel complimenten!

Een complete kamer met heel veel aangename verrassingen

Kamer 237 is een escape room die te omschrijven valt als: compleet, uniek, professioneel en enorm indrukwekkend. Zo zitten de spelelementen onwijs goed in elkaar en is de variatie in puzzels heel groot, waardoor er voor ieder wel wat wils is. Ook de samenwerkingsgraad ligt heel hoog; samenwerking en communicatie staan echt centraal in deze kamer. We werden tijdens het spelen compleet in de beleving ‘gezogen’.

Even stilstaan bij iets unieks

We willen nog even apart stilstaan bij de uniekheid van deze kamer. Door op een unieke en indrukwekkende manier gebruik te maken van de mogelijke ruimte, wordt er echt een compleet andere wereld gecreëerd. Dit maakt Kamer 237 niet alleen maar een goede escape room, maar een compleet avontuur waar jij samen met je team in zit.

Conclusie

Al met al is Kamer 237 echt een van de beste en meest indrukwekkende kamers die wij gespeeld hebben; de prachtige afwerking, de unieke elementen, de variatie aan puzzels en de hoge samenwerkingsgraad maken deze kamer tot een avontuur die een bezoek meer dan verdiend. Dus ook al woon je niet in de buurt van Volkel, ga hem alsnog spelen; je zult niet teleurgesteld worden.

keuringsdienstvankamer_volkel

Factlist Kamer 237, Volkel

Locatie

ParkeergelegenheidJa 
RolstoeltoegankelijkJa
Sanitaire voorzieningenJa

Service

HorecavoorzieningJa
Voor- en na zitgelegenheidJa
HerinneringJa

Escape room

Fysieke elementenJa
RolstoeltoegankelijkNee

Doelgroep

FamilieGoede kamer voor een familie
VriendengroepGoede kamer voor een vriendengroep
BedrijfsuitjeEr passen niet hele grote groepen in de kamer
TeambuildingHoge samenwerkingsgraad en veel non-lineaire puzzels, dus prima geschikt
Escape room junkiesDeze kamer is echt het omrijden waard
KinderenHet spanningsgehalte ligt redelijk hoog. Ook zijn de puzzels veelal van een wat hoger niveau.

Meer informatie over Kamer 237, Volkel. Heb je deze al gespeeld? Laat dan een review achter van Kamer 237.

Keuringsdienst van Kamers heeft meer reviews geschreven over verschillende escaperooms. Bekijk alle Keuringsdienst van Kamers reviews

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest