Review online escaperoom Quest Escapes

december 21, 2020 | Nieuws,Reviews | Karin Goumans

Lost Treasure van Quest Escapes is een online 3D escaperoom. Je kunt het spel alleen of met een team van 2 tot 4 personen spelen. Elk achter je eigen laptop of PC, of gezellig bij elkaar in de woonkamer. Je kunt spelen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Lost Treasure, Oom Archibalds verloren fortuin

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Eigenlijk kende je hem alleen maar van de verhalen van je ouders. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten…

Archibald reisde de hele wereld over, maar niemand wist eigenlijk precies wat hij deed, laat staan hoe oud hij was. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. 

De notaris weet dat Archibald ook een aantal buitenlandse bankrekeningen heeft, maar daar zijn geen toegangsgegevens van. Hopelijk lukt het je om deze gegevens boven water te krijgen en zo Archibald’s fortuin te bemachtigen…

Speel in je eigen woonkamer met vrienden, familie of collega’s!

Het is in deze tijd een uitdaging om leuke activiteiten met je vrienden of familie te organiseren. Online escape games zijn te spelen vanuit je eigen huiskamer, waarbij het niet uitmaakt waar je mede-spelers zijn. Helemaal corona-proof dus.

Kies een moment dat iedereen kan en iedereen logt in met dezelfde code. Open een Skype-, Zoom-  of WhatsApp gesprek. Duik samen het verhaal in en los samen het mysterie op. Ideaal voor een gezellig avondje met je gezin/vrienden of een ‘bedrijfsuitje’ op veilige afstand. 

Je hebt niks anders nodig dan heel veel goede zin, pen en papier, en je mede spelers op afstand!

Onze ervaring

Wij hebben Quest Escapes The Lost Treasure gespeeld met 2 vrienden op afstand. In totaal 4 personen in een team. Op zoek naar het mysterie rondom Archibalds fortuin. Weten we op tijd dit fortuin te vinden?? We zijn het avontuur aangegaan in een mooi 3D vormgegeven game. De puzzels waren makkelijk op te splitsen en het was fijn om door onze House Party verbinding te overleggen waar iedereen mee bezig was. 4 personen is ook een mooi aantal voor een team.

We hebben er ongeveer 1 uur en 20 minuten over gedaan om Archibalds fortuin te bemachtigen..
De puzzels waren goed op niveau. We waren vooral onder de indruk van hoe mooi het spel eruit zat. De puzzels zijn niet meteen zichtbaar en daar houden we van. Af en toe was het wat lastig om de ruimte te draaien maar ook dat is de uitdaging van het spel natuurlijk.

Een aanrader en tip om in deze kerstvakantie te spelen. We raden online escaperooms echt aan in deze periode! Ga naar de website van Quest Escapes voor meer informatie en om natuurlijk te boeken. Veel plezier!
 

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest