Review Runaway Train, EscapeTales Bussum

runawaytrain-review

mei 15, 2017 | Reviews | Keuringsdienst van Kamers

Tsjoek-tsjoek van het hoogste niveau

 

De Keuringsdienst van Kamers bolide rijdt regelmatig het land door om de meest uiteenlopende escape rooms te spelen. Toch waren we in Bussum in een ontspoorde trein beland. Na een gigantische crash moesten we, als deel van een onderzoeksteam, op zoek naar antwoorden. Maar, of we die ook zouden vinden..?

 

Goede introductie

Na binnenkomst in de spiksplinternieuwe ontvangstruimte werden we vriendelijk ontvangen en de enthousiaste en vriendelijke mannen van Escapetales maakten maar al te graag een babbeltje met ons. We hadden bijna onze escape room afgezegd om door te praten, maar het ongeluk had al plaatsgevonden dus.. snel de briefing in!

Eenmaal aangekomen werd op een toffe en volledig in-thema manier de situatie geschetst en werden we warm gemaakt voor de kamer. Heel erg veel complimenten.

 

Runaway.. ..train!

Het is geen geheim dat het thema ‘trein’ is. Een voor ons spannend thema: zulke ruimtes/objecten kennen we allemaal, dus er staat vast hoe het eruit moet zien. Als het er dan niet zo uitziet, doet dat enorm af aan de beleving, want je weet: “ik sta toch niet in een echte trein”. Maar, wat we hier zagen: wauw! Perfect afgewerkt en niet van echt te onderscheiden. Letterlijk, inclusief geur. Misschien wás het wel een echte trein!

 

Vermakelijk onderzoek

Als onderzoeksteam hebben we ons onwijs goed vermaakt in Bussum. De puzzels zijn divers, passen goed in het thema en de manier van hints geven klopt ook 100%.

Áls we dan een verbeterpuntje moeten noemen was het slechts een enkele puzzel die nét iets beter in thema had gemogen wat ons betreft, maar die zeker geen tegenvaller was.

 

Conclusie

Enthousiaste eigenaren zijn al de helft van de beleving wat ons betreft. We konden wel uren doorpraten voordat we de kamer ingingen, dus dat deden we maar achteraf met een drankje; informeel, gezellig en razend enthousiast. De passie straalde er vanaf.

We hebben in Bussum een kwalitatief hoogwaardige kamer gespeeld die we iedereen aan kunnen raden; van beginner tot kamerjunkie en van jong tot oud! Kamer perfect aangekleed, puzzels in thema en onze zintuigen werden iedere minuut geprikkeld. Complimenten!

escape-room-runanwaytrain-keuringsdienstvankamers

Factlist Runaway Train, EscapeTales Bussum

Locatie

Parkeergelegenheid Ja (betaald parkeren voor de deur)
Rolstoeltoegankelijk Nee
Sanitaire voorzieningen Ja

Service

Horecavoorziening Ja
Voor- en na zitgelegenheid Ja
Herinnering Nee

Escape room

Fysieke elementen Ja
Rolstoeltoegankelijk Nee

Doelgroep

Familie Leuke kamer om met je gezin te spelen
Vriendengroep Perfect voor vriendengroepen!
Bedrijfsuitje Zeker geschikt voor bedrijfsuitje, maar niet pur sang
Teambuilding Goed qua teambuilding; veel samenwerken en lekker divers
Escape room junkies Absoluut! Reis eens naar Bussum af!
Kinderen Aan te raden voor wat oudere kinderen; thema is niet erg ‘gezellig’

Meer informatie over Runaway Train, EscapeTales Bussum. Heb je deze al gespeeld? Laat dan een review achter van Runaway Train.

Keuringsdienst van Kamers heeft meer reviews geschreven over verschillende escaperooms. Bekijk alle Keuringsdienst van Kamers reviews

Keuringsdienst van Kamers
Keuringsdienst van Kamers
Het team Keuringsdienst van Kamers van Escape Rooms Nederland test en reviewt wekelijks escape rooms en schrijft hierover een officiële review waar spelers écht wat aan hebben en waarmee eigenaren hun kamer kunnen verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest