Review Runaway Train, EscapeTales Bussum

runawaytrain-review

mei 15, 2017 | Reviews | Mike van Hoenselaar

Tsjoek-tsjoek van het hoogste niveau

 

De Keuringsdienst van Kamers bolide rijdt regelmatig het land door om de meest uiteenlopende escape rooms te spelen. Toch waren we in Bussum in een ontspoorde trein beland. Na een gigantische crash moesten we, als deel van een onderzoeksteam, op zoek naar antwoorden. Maar, of we die ook zouden vinden..?

 

Goede introductie

Na binnenkomst in de spiksplinternieuwe ontvangstruimte werden we vriendelijk ontvangen en de enthousiaste en vriendelijke mannen van Escapetales maakten maar al te graag een babbeltje met ons. We hadden bijna onze escape room afgezegd om door te praten, maar het ongeluk had al plaatsgevonden dus.. snel de briefing in!

Eenmaal aangekomen werd op een toffe en volledig in-thema manier de situatie geschetst en werden we warm gemaakt voor de kamer. Heel erg veel complimenten.

 

Runaway.. ..train!

Het is geen geheim dat het thema ‘trein’ is. Een voor ons spannend thema: zulke ruimtes/objecten kennen we allemaal, dus er staat vast hoe het eruit moet zien. Als het er dan niet zo uitziet, doet dat enorm af aan de beleving, want je weet: “ik sta toch niet in een echte trein”. Maar, wat we hier zagen: wauw! Perfect afgewerkt en niet van echt te onderscheiden. Letterlijk, inclusief geur. Misschien wás het wel een echte trein!

 

Vermakelijk onderzoek

Als onderzoeksteam hebben we ons onwijs goed vermaakt in Bussum. De puzzels zijn divers, passen goed in het thema en de manier van hints geven klopt ook 100%.

Áls we dan een verbeterpuntje moeten noemen was het slechts een enkele puzzel die nét iets beter in thema had gemogen wat ons betreft, maar die zeker geen tegenvaller was.

 

Conclusie

Enthousiaste eigenaren zijn al de helft van de beleving wat ons betreft. We konden wel uren doorpraten voordat we de kamer ingingen, dus dat deden we maar achteraf met een drankje; informeel, gezellig en razend enthousiast. De passie straalde er vanaf.

We hebben in Bussum een kwalitatief hoogwaardige kamer gespeeld die we iedereen aan kunnen raden; van beginner tot kamerjunkie en van jong tot oud! Kamer perfect aangekleed, puzzels in thema en onze zintuigen werden iedere minuut geprikkeld. Complimenten!

escape-room-runanwaytrain-keuringsdienstvankamers

Factlist Runaway Train, EscapeTales Bussum

Locatie

ParkeergelegenheidJa (betaald parkeren voor de deur)
RolstoeltoegankelijkNee
Sanitaire voorzieningenJa

Service

HorecavoorzieningJa
Voor- en na zitgelegenheidJa
HerinneringNee

Escape room

Fysieke elementenJa
RolstoeltoegankelijkNee

Doelgroep

FamilieLeuke kamer om met je gezin te spelen
VriendengroepPerfect voor vriendengroepen!
BedrijfsuitjeZeker geschikt voor bedrijfsuitje, maar niet pur sang
TeambuildingGoed qua teambuilding; veel samenwerken en lekker divers
Escape room junkiesAbsoluut! Reis eens naar Bussum af!
KinderenAan te raden voor wat oudere kinderen; thema is niet erg ‘gezellig’

Meer informatie over Runaway Train, EscapeTales Bussum. Heb je deze al gespeeld? Laat dan een review achter van Runaway Train.

Keuringsdienst van Kamers heeft meer reviews geschreven over verschillende escaperooms. Bekijk alle Keuringsdienst van Kamers reviews

Avatar
Mike van Hoenselaar
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Deed zijn eerste escape room in 2014. Into denkpuzzels, bordspellen, avontuur, is erg creatief en een echte gezelschapsspelfanaat. Grote liefhebber van escape rooms in alle soorten en maten.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest