Review thuis escaperoom Suspectum MMI van Escaperoom Rijswijk + winactie

mei 19, 2021 | Nieuws,Reviews | Karin Goumans

2 maart schreven we al over Suspectum MMI, de nieuwste thuis escaperoom van Escaperoom Rijswijk. Samen met 2 tot 4 personen los je een zaak op die op de plank is komen te liggen. Na 20 jaar komt er een anonieme tip binnen en lijkt er een doorbraak te zijn in deze zaak.

Het verhaal

Op 21 januari 2001 heeft er een brute moord plaatsgevonden in de haven van Rotterdam. Het slachtoffer is onbekend en de dader was spoorloos. Na verschillende pogingen van de politie om deze moord op te lossen. Is de zaak door gebrek aan bewijs op de plank gekomen. Nu, 20 jaar na de moord, lijkt het erop dat er middels een anonieme tip een doorbraak is in deze zaak. Lukt het jullie om deze cold case op te lossen en de juiste dader aan te wijzen?

Wat zit er in deze escape box?

In de doos die je thuis gestuurd krijgt vind je mooie attributen, levensechte materialen, bewijsstukken en politiedossiers. Je bent ongeveer 1 tot 3 uur bezig met deze 20 jaar oude moordzaak.
Als je dit spel besteld wordt het binnen 48 uur verstuurd via Post NL.

Brengen jullie deze zaak tot een goed einde?

Onze ervaring

Wij hebben Suspectum MMI mogen ervaren. We hebben het met 2 personen gespeeld. Het is een mooi en duidelijk vorm gegeven spel. Het zat allemaal overzichtelijk in enveloppen geordend en er werd goed in het spel aangegeven wanneer er wat opengemaakt mocht worden. Ondanks dat hadden we al een envelop iets te vroeg opengemaakt (oepsie). Daarna wisten we niet meer goed wat in welke envelop hoorde en miste we uiteindelijk onderdelen van puzzels. Onze fout waardoor we wat tijd verloren hebben. Goed lezen en opletten is hier weer de sleutel.

De puzzels zaten goed in elkaar en we zaten in een lekkere flow. We houden wel van de combinatie puzzelen, lezen (niet teveel), en op internet dingen opzoeken. Dit was hier ook het geval. Voor ons was het een beetje teveel lezen maar dit hoort natuurlijk wel bij dit thema. Het bewijsmateriaal hebben we samen doorgespit. We konden de taken goed verdelen en bij sommige puzzels hebben we het gezellig samen gedaan.

Wij hebben het met 2 personen gespeeld maar er zit zeker genoeg materiaal in om dit met 4 personen te spelen. Je zult je niet snel vervelen en je blijft betrokken in het verhaal.

Deze hoogwaardige Cold Case bevat veel kwalitatieve materialen. Voor ons een aanrader om als rechercheurs deze zaak op te lossen. Met deze thuisgame heb je veel waarde voor je geld.

Wij hebben deze cold case na 20 jaar weten op te lossen en hebben de juiste dader kunnen aanwijzen. Zelfs onze feedback heeft het team van Rijswijk al verwerkt.

We kunnen nu nog maar met 2 personen fysieke escaperooms spelen maar dit spel is met 4 personen thuis te spelen. Dus nodig je vrienden uit en waan je in de rol van een echte detective. Wij dagen jullie uit!

Winactie

Het is vandaag 19 mei. Een fantastische dag! De dag dat de escaperooms eindelijk weer langzaamaan open mogen en uitgerekend op deze dag hebben wij een mooie winactie voor jullie. We mogen 1 Suspectum MMI weggeven aan onze trouwe volgers, aangeboden door Escaperoom Rijswijk.

Hoe kun je winnen? Geef in onze facebookpost aan waarom je dit spel moet winnen en tag je vrienden met wie je dit escaperoom spel wilt gaan spelen. 26 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wil je niet wachten op deze winactie en wil je Escaperoom Rijswijk meteen steunen door dit spel te bestellen? Dat kan natuurlijk! Je kunt dit spel bestellen via de website van E-scaperooms en krijgt nu 10 euro korting op de reguliere verkoopprijs.

Ook bieden ze voor een klein bedrag een refill kit aan zodat je dit spel door kunt geven aan je vrienden/familie.

Karin Goumans
Karin Goumans
Eigenaar en blogger op Escape Rooms Nederland. Ik heb meer dan 50 escaperooms gespeeld en speelde mijn eerste in 2015. Kan er geen genoeg van krijgen. Ik hou vooral van samenwerkpuzzels. Uitdagingen pak ik met beide handen aan en ben een echte doorzetter. Ik ben erg creatief en hou van schilderen.

Wekelijks onmisbaar escaperoom nieuws in jouw inbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Pin It on Pinterest