Escape Rooms Nederland logo
AKA Escape Rooms Zwolle

Grote Voort 5, 8041 AM Zwolle, Nederland

Beschikbare escape rooms bij AKA Escape Rooms Zwolle

Escape room Emporium #13

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 50%
Thema’s: Steampunk

Het Emporium #13 is een Victoriaanse studeerkamer waar een professor uit een andere dimensie mensen op de proef stelt. Alleen degene die waardig zijn zullen op tijd ontsnappen…

Escape room Maelstrom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 5 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Steampunk

De Maelstrom is een escape duikboot. De inspiratie hiervoor is de Nautilus van Jules Verne. De puzzels zijn vormgegeven in het onderzeeër-thema. Nauwe doorgangen, klimmen en klauteren en een hoge afwerking zijn kenmerkend voor deze room.

AKA Escape Rooms Zwolle video

Informatie over AKA Escape Rooms Zwolle

Wat maakt deze escape room uniek?

Escape rooms zijn gaaf! Maar we zagen genoeg ruimte voor verbetering. Dus besloten we zelf escape rooms te gaan bouwen met een hoog afwerkingsniveau en zonder hangsloten hebben we onze eerste room gerealiseerd. Inmiddels zijn we druk bezig met de tweede. Naast een hoog afwerkingsniveau onderscheiden we ons door puzzels zo doordacht mogelijk te verwerken in het decor en met veel gave effecten te werken. Daarnaast vinden wij gastvrijheid erg belangrijk en willen we onze gasten vanaf binnenkomst een unieke, sfeervolle beleving bieden.

Alle kamers putten uit één overkoepelend thema, namelijk steampunk. Denk hierbij aan Jules Verne achtige invloeden. Victoriaans Londen met veel industriële invloeden.

Aantal personen

In groepen van 3 tot 5 of 3 tot 6 personen heb je 60 minuten om uit de escaperooms te ontsnappen. In de biljartfabriek in Zwolle bevindt zich een poort naar een andere dimensie. Deze dimensie lijkt op die van ons, maar waar in onze wereld de industriële revolutie overgegaan is in het digitale tijdperk, ligt in deze wereld de nadruk op mechanische toepassingen.

Prijzen

Emporium #13: 109,95 per groep
Maelstrom: 109,95 per groep
2 kamers: 209,95*
Bij 2 groepen kan er gratis gebruik gemaakt worden van koffie en thee in onze in thema ingerichte lounge. Bij 3 groepen of meer in overleg.

*De Maelstrom is nog niet open, maar het aanbod geldt ook wanneer eenzelfde kamer 2x geboekt wordt. Als je gebruik wilt maken van deze korting, dien je telefonisch te boeken.

Meerdere kamers in aanbouw

De 2 oprichters geven aan dat ze een Steampunk kamer als eerste gaan bouwen. Bezoekers moeten het gevoel krijgen zich in het Engeland van de negentiende eeuw te bevinden. De tweede kamer die in oktober 2016 geopend gaat worden zal een duikboot thema hebben.

“We proberen zoveel mogelijk bij de clichés weg te blijven. In de meeste escape rooms in Nederland zie je typemachines, landkaarten en cijferslotjes. Hoewel je daar nooit helemaal zonder kan, willen wij veel werken met katrollen, lasers en stoommachines. In één kamer komt een duikboot, met water. We hebben het nog niet exact uitgewerkt, maar je wordt in ieder geval nat.”

Locatie op de kaartAKA Escape Rooms Zwolle

Grote Voort 5, 8041 AM Zwolle, Nederland

AKA Escape Rooms Zwolle Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over AKA Escape Rooms Zwolle? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Wij deden Frankensteins Lab, een erg mooi ontworpen kamer met technische en uitdagende puzzels. Kamer met 6 man gedaan, op 7 seconden de kamer uiteindelijk op tijd kunnen behalen! Erg leuke Escape Room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
9 november 2018 Jacco  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een van de leukste tot nu toe! *** deed het ook geweldig goed

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 juli 2018 Agnes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij deden de Maelstrom.
Originele escaperoom met prachtig uitgevoerde, ingebouwde uitdagingen en zeer gevarieerde, geïntegreerde puzzels in duikbootsfeer. Overal is goed over nagedacht en staat in verband met elkaar.
Bruikbare automatische tips.
Geen doorsnee escape room, maar een vol verrassingen.
We waren met z’n vijven en allemaal nodig om te ontsnappen, wat net op tijd is gelukt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2018 Familie Tielbeek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ik vond de room Emporium #13 zo gaaf, mooi en uitdagend dat ik graag bij AKA terugkwam voor hun nieuwste room Dr. Frankensteins laboratorium.
Ook die room was prachtig afgewerkt en had unieke puzzels. Ik wil de duikboot ook nog graag doen en verwacht niet anders dan dat die ook geweldig zal zijn!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2017 Naomi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Wist niet goed wat ik moest verwachten maar het was leuker dan verwacht! Helaas niet de Emporium #13 binnen de tijd kunnen oplossen omdat wij nadat de deur dicht ging zaten te wachten tot het begin/op uitleg terwijl het spel meteen al was begonnen haha. We wisten niet zo goed hoe we te werk moesten gaan en sommige puzzels waren best moeilijk, dus helaas wel aanwijzingen nodig gehad. Maar leuke ervaring en lol gehad met z’n allen. (Ander deel van de groep was op tijd ontsnapt uit de Maelstroom kamer die we tegelijkertijd hadden gereserveerd. Mooie kamer met leuke elementen.) Bij een volgende escape room zullen we meteen starten en alles onderzoeken. Verder goed contact via de mail en ook ter plekke, aardige mensen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 februari 2017 Christina Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Als je binnenkomt in de escaperoom wordt je meteen meegenomen in de sfeer. Alles is goed aangekleed en er is heel veel oog voor detail. De puzzels zijn leuk, de moeilijkheidsgraad per puzzel verschilt wel wat, maar ze zijn erg leuk om te doen. Ook wat verrassende elementen, die ik in andere escaperooms niet eerder heb gezien. De ontvangst was leuk, de uitleg was goed en het was makkelijk om te reserveren. Genoten! Ben benieuwd naar de nieuwe room met als thema de duikboot!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 september 2016 Jo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest