Aktief Overijssel Hellendoorn

Ommerweg 150, 7447 RJ, Hellendoorn

Provincie Overijssel | Regio Almelo, Deventer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Aktief Overijssel Hellendoorn

Ommerweg 150, 7447 RJ, Hellendoorn

Beschikbare escape rooms bij Aktief Overijssel Hellendoorn

Escape room Aktief Overijssel

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Café

Bij Aktief Overijssel kom je het café gemakkelijk in, en heel moeilijk uit. Het beveiligde cafe kent een geheime route die alleen wordt ontdekt door speurneuzen die doorzetten.

Aktief Overijssel heeft een nieuwe activiteit. Een escaperoom, of eigenlijk twee. Een bruin café met daarbij een eigen biljartkamer. Met een groepje van maximaal vijf mensen kom je eerst in het café gedeelte. Hier krijg je maximaal 45 minuten de tijd om met raadseltjes, codes en opdrachten, de code te vinden van de deur naar de tweede ruimte.

In de tweede ruimte, de biljartkamer krijgt de groep weer allerlei opdrachten. Ook nu krijg je weer maximaal 45 minuten tijd om alles op te lossen om de kamer te kunnen verlaten. Het verlaten is al een prestatie. Of wil je zelfs een recordtijd zetten? Dat is echt heel knap, want de eerste ontsnapping moet nog komen!

Wie wil winnen zorgt dus in ieder geval voor een goede groepsindeling. Zorg dat je naast slimmeriken, ook een paar studiebollen in je groep neemt. Alfa’s en Beta’s! Exacte denkers en creatieve losbollen, dat is je ideale escape groep. Maar of het je gaat lukken….

Kamerprijs: 95 euro. 

Informatie over Aktief Overijssel Hellendoorn

Aktief Overijssel heeft een nieuwe activiteit. Een escaperoom, of eigenlijk twee. Een bruin café en de biljartkamer. Op mysterieuze wijze ontdek je beide kamers. In beide gedeeltes heb je 45 minuten de tijd om met raadsels, codes en opdrachten, de code te vinden. De groep die het snelst is, is de winnaar.

Wie wil winnen zorgt voor een goede groepsindeling. Al je vrienden van de MAVO, nee dat wordt niets. Zorg dat je naast slimmeriken, ook een paar studiebollen in je groep neemt. Alfa’s en beta’s! Exacte denkers en creatieve losbollen, dat is je ideale escape groep.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest