Amaze 360 Den Haag

Torenstraat 140, 2513 BW, Den Haag

Provincie Zuid-Holland | Regio Den Haag, Scheveningen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Amaze 360 Den Haag

Torenstraat 140, 2513 BW, Den Haag

Beschikbare escape rooms bij Amaze 360 Den Haag

Escape room SDG Sustainability

Capaciteit: 1 t/m 7 spelers
Open sinds: maart 2022
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld

Leer over duurzaamheid en maak de wereld een betere plek! Tijdens het spelen van deze SDG Escape room wordt jouw team niet alleen uitgedaagd om alle puzzels op te lossen, maar leren ze ook interessante weetjes over duurzaamheid. Het spel is gebaseerd op het 12e duurzame ontwikkelingsdoel van de Verenigde Naties: Verantwoorde consumptie en productie.

Escape room Crazy Doctor

Capaciteit: 1 t/m 7 spelers
Open sinds: november 2021
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Onze vriendin, Anna had wat buikkrampen en griepsymptomen, dus maakte ze een afspraak met haar dokter, dr. Condor. Ze ging naar zijn privépraktijk, maar sindsdien heb je niets meer van haar gehoord. Het zijn dagen geweest!

Je besluit op zoek te gaan naar meer informatie en ontdekt iets vreemds. Je vriendin Anna is niet de enige die vermist is na de afspraak met haar dokter… Er gaan geruchten dat Dr. Condor gruwelijke experimenten uitvoert op zijn patiënten… Iemand zou de waarheid moeten achterhalen! We hebben een afspraak voor je gemaakt om naar het kantoor van Dr. Condor te gaan en het te onderzoeken. Kun jij Anna vinden, of verdwijn jij ook in de kamer van de Crazy Doctor?

Informatie over Amaze 360 Den Haag

Amaze 360 Den Haag maken meeslepende online multiplayer-games vanuit echte fysieke omgevingen. Het doel is altijd om spelers mee te nemen op een reis en we streven ernaar om de spanning van live escape rooms in een online formaat na te bootsen.

Prijzen
Crazy Doctor 12 euro p.p
SDG Sustainability Escape Room 19 euro p.p

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest