Escape Rooms Nederland logo
Amsterdam Catacombs

Haarlemmerstraat 124, 1013 EX, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Amsterdam Catacombs

Escape room Amsterdam Catacombs

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2018
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis, Horror, Kerk

Via een krantenartikel worden onderzoekers opgeroepen om een aantal verdachte gebeurtenissen in de catacomben van de Posthoornkerk te onderzoeken. Recentelijk heeft de nieuwe priester de lang afgesloten catacomben weer heropend om haar rijke geschiedenis open te stellen voor het publiek nadat deze om onbekende redenen zijn afgesloten in de begin van de 20ste eeuw. Tijdens het opstellen van een exhibitie over de enigmatische geschiedenis van de ruimte staakte de ingehuurde werkers echter nadat er een aantal onverklaarbare verschijnselen ervaren werden tijdens hun werkzaamheden aldaar. Zodra de spelers beginnen aan hun onderzoek loopt het als snel uit de hand en komen ze in een stroomversnelling van onverwachte gebeurtenissen terecht die ze naar het duistere hart van de catacomben zal brengen…

Informatie over Amsterdam Catacombs

Amsterdam Catacombs is een unieke horror ervaring in de escape room wereld. De 90 minuten durende ervaring is een combinatie van interactief theater en escape room waarbij spelers contact hebben met acteurs om de ervaring tot een einde te brengen. De ervaring vindt plaats in een originele ondergrondse ruimte onder de Posthoornkerk en legt een sterke nadruk op het creëren van een immersieve ervaring. Dit komt naar voren in het authentieke decor, nadruk op geheel kloppend te maken met het narratief, uitgewerkte spanningsbogen, special effects en een verzorgde ervaring vanaf het moment dat een boeking geplaatst wordt tot de afloop.

Amsterdam Catacombs vindt plaats in de kelder van Posthoornkerk gelegen in hartje Amsterdam op loopafstand van het centraal station. Als men de ervaring heeft overleefd en zich weer in de frisse buitenlucht bevind kan men proberen zijn geestelijke toestand te stabiliseren in een van de vele cafe’s en restaurants gelegen op kruip afstand. In de locatie zelf is er geen ruimte voor ontspannen met of zonder drankje. Wel is de centrale ruimte van de kerk te huur voor diverse arrangementen en evenementen. Men kan daarnaast onder overleg ook een rondleiding krijgen door de torens en bovenruimtes van de Posthoornkerk.

Logic Locks is begonnen in de vroegste dagen van escape rooms in Nederland als een passie project van drie gedreven individuen. Ze waren volledig overrompeld door hun eerste ervaring met escape rooms en wouden deze onvergetelijke ervaring delen met een groter publiek alsmede wat meer mysterie en avontuur de wereld in brengen. Sinds het openen van hun eerst prijswinnende escape room heeft Logic Locks een naam opgebouwd voor kwalitatief hoge ervaringen met oog voor detail en een nadruk op immersie. Naast escape rooms heeft Logic Locks verschillende andere real-life spelen ontwikkeld van mobiele escape ervaringen tot uitgebreide rollenspel avonden.

Amsterdam Catacombs Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Amsterdam Catacombs? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Zeer mee slepend en echt visueel prachtig!
Ook wat enge momenten!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2022 Michael Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Geweldig! Mega griezelig, maar zo cool. Leuke uitdagingen en oplossingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2021 Sjors Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Deze escaperoom was de meest geweldige en meest spannende ervaring die ik ooit heb gehad! Vanaf de poort buiten begint het spel in feite al en meteen word je meegenomen in een fantastisch en zenuwslopend verhaal.
Deze escaperoom word begeleidt door een aantal *** die enorm goed in het verhaal zitten.
Zelfs als je het verhaal niet volledig oplost, word je toch door alle ***  in het spel meegenomen!
Een dikke tien voor de Amsterdam Catacombs!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2021 Melchior Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Als ervaren Escaperoom spelers is dit genieten. Van begin tot eind wordt je meegenomen in een fantastisch verhaal. Een combinatie van puzzels en goed acteerwerk maken dat je deze beleving niet mag missen! Je moet deze escape room spelen, je hebt dit niet eerder meegemaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2020 Sophie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Eén van de beste escape room ervaringen die we hebben gehad! Een goed verhaal dat goed verteld wordt, met uitdagende puzzels die er helemaal in passen. Prachtig opgezet in een aansprekende locatie. Iedereen zou deze moeten ervaren!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 februari 2020 Marc  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

This was the most amazing experience ever!!! The puzzles were so well thought out, the catacombs spectacular! The most beautiful and bit eerie location, the story and the *** were phenomenal! An experience I will never forget! From start to finish you are part of a movie. Your senses are fully stimulated! Well done! Everyone needs to experience this!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2020 Alethea Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Enorm gaaf horrorverhaal dat je meeneemt in de krochten van de kerk, waar onnatuurlijke fenomenen zich afspelen! *** zetten de sfeer goed neer ***, waardoor de adrenaline prima tot zijn recht komt als er opeens onverwachte dingen gebeuren. We hebben het overleefd en versloegen dat wat de catacomben onveilig maakte!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 maart 2019 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wauw!!!

Deze beleving is intens, goed en zeer eng! Het begint al bij de poorten van de Kerk! Daar begint je hele avontuur al!
Het acteerwerk is goed en de sfeer staat gelijk. Wat ik goed vind van deze Escaperoom is dat je ten alle tijden (of je nou goed bent of niet) alles krijgt te zien.

De slot scene is helemaal tof!!!

Ik zeg, dit moet je meemaken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2019 Michael  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Een totaalbelevenis waar we met kloppend hart naar binnen gingen. De ontvangst is volledig in lijn met het verhaal en geven je de eerste adrenalineshotjes.
Een prachtige ruimte met een bijzonder verhaal, waarin je onder opgebouwde spanning nog wel eens elementen over het hoofd kunt zien. Vooral de eindscene is indrukwekkend. De puzzels lopen lekker in elkaar over en de entourage is mooi afgestemd op het thema.
We hebben de demon niet verslagen, maar zijn ook niet opgeslokt. Al met al een zeer aan te raden experience!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 september 2018 ayesha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest