Escape Rooms Nederland logo
Assen Escape Rooms

Zendmastweg 11, 9405 CD, Assen

Beschikbare escape rooms bij Assen Escape Rooms

Escape room Once Upon a Time

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: november 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Makkelijk

De gebroeders Grimm zijn bezig met het schrijven van een nieuw sprookje, totdat de inktpot omvalt en er voor zorgt dat alle sprookjes door elkaar zijn gehaald. Zorgen jullie er voor dat elk sprookje weer compleet wordt?! Deze kamer is echt een familiekamer, want het is leuk voor jong en oud! Zeer geschikt voor kinderfeestjes.

Deze kamer is geschikt vanaf 8 jaar en voor maximaal 6 kinderen. Kinderfeestjes zijn altijd onder begeleiding van een medewerker van Assen Escape Rooms.

Escape room Hollywood

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2018
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Film

Je waant je een uur lang echt in deze filmstad. Jij bent aangesteld als Personal Assistant om een van de bekendste Hollywoodfilms te redden. De set is overhoop gehaald en je hebt precies 60 minuten om ”de weer in orde te maken, anders wordt de film gecanceld door de regisseur en zijn we een film en Hollywoodster armer.. Succes!

Escape room Bartje bid nie veur brune bonen

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2019
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het pientere Drentse jochie staat symbool voor de onbekommerdheid van de jeugd en het weigeren om te schikken naar je lot. De uitspraak ‘Ik bid niet veur brune bonen’ is legendarisch. Bartje houdt van kattenkwaad en heeft samen met zijn broer Arie een paar streken geleverd. Vader is boos en sluit Bartje op in het kolenhok. Hij krijgt een lijst met klussen die hij voor 21.00 moet voltooien, zodat hij op tijd naar bed kan. Het is nu 20.00 dus de tijd begint te tikken.. Helpen jullie Bartje om de hele klussenlijst tijdig af te werken, zodat hij lekker kan slapen?

Informatie over Assen Escape Rooms

Stap bij deze escaperooms in een wereld vol avontuur!

Het escapevirus weet langzaamaan ook het mooie Drenthe te veroveren. Sinds augustus 2018 heeft Assen er een gloednieuwe escaperoom bij.

Sindsdien is er een hoop gebeurd. Nadat ze Hollywood hadden gebouwd kregen ze lovende reacties. Het kriebelde weer en dus liet het lang op zich wachten tot kamer nummer twee gerealiseerd werd. Een sprookjesthema met puzzels die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. En ze blijven gewoon doorbouwen, want ze willen in 2019 onze derde kamer met het thema Bartje in Drenthe openen.

Ze bedenken alle puzzels en thema’s zelf. Elke kamer is uniek en heeft een speciaal thema. Ze willen geen standaard escaperoom opleveren, dus bij hun vind je weinig tot geen hangsloten in de kamers. Beleving staat centraal dus de kamers zijn geheel ingericht volgens het thema. Doordat zij volledig geautomatiseerde kamers hebben is de escaperoom geschikt voor zowel beginners als de meer ervaren escapers.

Gastvrijheid staat bij deze locatie hoog in het vaandel. Daarom geven zij jullie graag de persoonlijke aandacht dat het verdient en voorkomen we het ‘lopende band’ gevoel. Geniet daarom bij binnenkomst van een kop koffie of thee van het huis.

In de hal hebben ze een grote garderobe en kluisjes voor je waardevolle spullen. Er staan twee knusse banken waar je even op kan loungen. En niemand hoeft zich te vervelen want achterin de hal staan verschillende spellen. Naast de spelletjeskast hebben ze een sjoelbak, dartbord, biljarttafel en voetbalspel. Dus kom je met een grote groep en moet je wachten op elkaar? Dan vliegt het uur zo om!

Ook hebben ze verschillende arrangementen samengesteld om jullie uitje zo compleet mogelijk te maken. Dus ben je met een grote groep? Ben je bezig met teambuilding, wil je kind een mega gaaf kinderfeestje of kom je juist met een groep vrijgezellen? In overleg met jou, en rekening houdend met jullie wensen, verzorgen zij graag jullie uitstapje!

——

Prijzen:

2 personen
€ 27,50 per persoon

3 personen
€ 25,00 per persoon

4 personen
€ 22,50 per persoon

5 personen
€ 21,00 per persoon

6+ personen
€ 18,50 per persoon

Assen Escape Rooms Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Assen Escape Rooms? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Ontvangst was heel vriendelijk en gezellig. Je hebt het gevoel dat de mensen die er werken het oprecht leuk vinden hun passie te delen, dat is een grote plus. Goede uitleg en eenmaal binnen leuke en goede hints waar nodig.

Kamer heeft afwisselende puzzels/raadsels en zit goed in elkaar. Er zitten ook verschillende leuke technische snufjes in. De kamer was met twee man goed te spelen, we zijn er op tijd uitgekomen. Toch wel de kers op de taart als dat lukt!

Omdat vandaag grote storm verwacht werd ook nog eens met de auto afgezet bij ons hotel en daardoor een uur eerder de trein kunnen nemen en voor de storm thuis.

Met recht de vriendelijkste en een van de meet enthousiaste escape room eigenaren/medewerkers die wij ooit ontmoet hebben. Blij dat we bij jullie hebben mogen spelen vandaag; thanks for the memories!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari Yolanda Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Bij binnenkomst een fijn en vriendelijk ontvangst.
Goede uitleg over hoe het werkt.
Prachtige kamers! Complimenten!
Zijn er nu 2x geweest en beide kamers mooi opgezet en erg leuk.
Ook leuk om met 2 personen te spelen.
Wij komen zeker nog een keer terug om een andere kamer te spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2019 Chantal  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Heel goed in elkaar gezet en doordacht! Prachtig En sfeervol in elkaar gezet

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2019 Carolien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super geweldige sfeer. Bij binnenkomst wordt je al zeer vriendelijk behandeld en in de kamer is het ook altijd wel goed naar beleving. Daarna is het ook mogelijk om de kamer nog eens rustig door te nemen met de medewerker van dienst.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2019 Bram Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Wij speelden Hollywood en Once upon a time achter elkaar. De ruimte is klein, maar er is optimaal gebruik van gemaakt. Volgens ons zijn dit superleuke escaperooms voor gezelschappen van 4 personen. Wil je Een Overweldigende Ervaring in een prachtig decor, dan moet je hier niet zijn. Wil je lekker puzzelen in een relaxte sfeer, dan zit je hier helemaal goed. De puzzels zijn logisch, de techniek zorgt voor leuke verrassingen. De medewerkers zijn heel vriendelijk en stemmen goed af op de groep.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 augustus 2019 Trudy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de ‘standaard’ cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 april 2019 Rik  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We wonen in CH en gaan met z’n vieren sinds vorig jaar naar escape rooms. Na Groningen, was dit keer Assen aan de beurt. De ontvangst was superleuk en vrienelijk. De mannen hadden eerst enige twijfels over sprookjes, te gemakkelijk dachten ze… nou dat hebben ze geweten, we hadden meer dan 50 minuten nodig om er uit te komen! Spannend hoor, ook als je niets met sprookjes hebt. Het leuke is, dat er elke keer ***. We waren zo enthousiast, dat we meteen Hollywood voor de volgende dag geboekt hebben. Ook dit was erg leuk, deze escaperooms hebben veel elektronische snufjes. Zodra de 3e escaperoom gebouwd is… kun je ons terug verwachten!
Lieve groetjes, Johan, Christa, Kyra en Timo.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2018 Christa  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We hebben Once upon a time gespeeld.
Een erg leuke en gevarieerde escape room. mooi ingericht rond het leuke thema.
We komen zeker terug om de andere kamers te spelen!
Ontvangst door de eigenaren was ook super.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2018 Fam. Versteeg Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Voor mij de eerste keer dat ik een escape room speelde, voor mijn vriendinnen niet, maar we hebben er allemaal veel plezier aan beleefd. De escape room stak goed in elkaar en er was veel afwisseling in puzzels. Ook de details waren goed doorgewerkt en de ontvangst/begeleiding was zeer vriendelijk. Een absolute aanrader voor een kleiner gezelschap.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 december 2018 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

De puzzels en thema’s die geboden worden zijn origineel en zelf bedacht door de eigenaren. Naast dat het creatief is krijg je ook iets kleins mee van de historie van de gebroeders Grimm in de vorm van een nieuw sprookje; erg leuk gevonden. Verder was het ontvangst erg vriendelijk, de communicatie helder en zou ik Assen Escape Rooms aanraden aan eenieder die competitief ingesteld is en van een uitdaging houdt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2018 Axel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super gave, escape room!! Zou zeker een keer terug komen voor andere kamers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2018 Mike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Kamer ‘Once Upon a Time’ top!! Uitdagend voor jong en oud! Aanrader! Komen terug voor ‘Hollywood’.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2018 Gea  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij zijn in de Hollywood room geweest. Leuke uitdaging, puzzels moeilijk maar niet te. Samen kom je er wel uit. Verschillende ***  Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2018 Trea Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De escape room ziet er goed afgewerkt uit en de puzzels zijn leuk bedacht. Samenwerking is van groot belang!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2018 Koops Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super leuk! Super ontvangst en uitleg en je gaat echt op in het verhaal. Zeker een bezoek waard!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2018 Tamara Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Hele leuke ervaring, de tijd vliegt voorbij!! Je bent zo druk bezig in de kamer dat je er helemaal in op gaat.
We komen binnenkort zeker terug voor de andere ksmers

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 Albert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

We hebben holywood gespeeld. De kamer is goed gemaakt en de puzzels zijn erg leuk. Wat ons betreft een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2018 BvV Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Sinds kort geopend en erg leuk om te doen! Veel leuke en verrassende effecten 🙂 Aardige, gastvrije eigenaren, maar de entourage buiten de escaperoom om kan nog wel iets mee gedaan worden. Binnenkort wordt escaperoom Bartje ook geopend en wij zullen hier zeker een keer gebruik van maken. Een aanrader als leuk familie-uitje.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
14 oktober 2018 G. Visser Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hollywood scenario. Zeer goed uitgedacht. Veel variatie in fysieke en elektronische puzzels. Prachtig vorm gegeven qua inrichting. Zonder wat extra hulp/aanwijzingen waren wij er niet op tijd uitgekomen. Zeker een aanrader.

4 oktober 2018 P.A. Van Eerde Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Verhaal (Hollywood) zit zeer goed in mekaar. Was van begin tot eind een plezier om te spelen. Goede puzzels. Ook met 2 personen goed te doen. Af en toe op verzoek een aanwijzing. We gaan zeker de andere room ook doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 september 2018 Bart Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke escaperoom. De puzzels waren prima op te lossen zonder te makkelijk te zijn. De opbouw van puzzel naar puzzel was indrukwekkend

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 augustus 2018 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg leuk verhaal en er is goed nagedacht over de soort puzzels. Het bedrijf heeft een sfeer weten te creëren waarin je gewoon ongelooflijk veel plezier hebt met elkaar en gezond wordt uitgedaagd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 augustus 2018 Maikel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest