Ayers Rock Zoetermeer

Buytenparklaan 14, 2717 AX, Zoetermeer

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam, Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Ayers Rock Zoetermeer

Buytenparklaan 14, 2717 AX, Zoetermeer

Beschikbare escape rooms bij Ayers Rock Zoetermeer

Escape room Kids Escape Room

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 8

Stap in de tijdmachine bij Ayers Rock en laat deze bepalen of je in de Australische jungle of in de middeleeuwen terecht komt. Voer de proefjes uit en ontdek alle geheimen van onze unieke kids escape room. Lossen jullie samen alle raadsels op en voeren jullie de proefjes goed uit om uiteindelijk met zijn alle de uitgang te kunnen vinden?

Tijdsduur: 60 tot 90 min.

Informatie over Ayers Rock Zoetermeer

Ayers Rock is het indoor- en outdoor activiteitencentrum van Zoetermeer, waar je altijd een spectaculair en gezellig bedrijfsuitje, kinderfeestje, familie-uitje of een uitdagende gymles organiseert.
Door de vele verschillende activiteiten is het voor iedereen mogelijk een passende activiteit of arrangement samen te stellen. Ook beschikken zij over diverse horeca mogelijkheden en een feest- en vergaderzaal welke gebruikt kan worden voor een groot feest of een bijeenkomst.

Vanaf de kerstvakantie 2018-2019 is de unieke Kids Escape Room geopend bij Ayers Rock! Deze speciale Kids Escape is gemaakt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar en dit zorgt voor een onvergetelijk kinderfeestje of een gezellig familie-uitje.

Prijzen:

  • Prijs: € 95,-
  • Aantal personen: Maximaal 6 personen

Ayers Rock Zoetermeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Ayers Rock Zoetermeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Hele leuke en spannende escaperoom. Wel een redelijk moeilijke kamer met lastige maar uitdagende puzzels. Er worden voldoende hints gegeven, maar we zijn helaas niet ontsnapt.
Het verhaal/introductie werd enthousiast verteld, ook achteraf werden de puzzels nog uitgelegd door een vriendelijke man die de kamer ook in elkaar heeft gezet. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Ik zou deze kamer zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 januari 2019 Mariska Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest