Escape Rooms Nederland logo
Backspace Escape rooms Amsterdam

Transformatorweg 30a, 1014 AK, Amsterdam

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Backspace Escape rooms Amsterdam

Escape room Aurum – Order of Gold

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 3 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 18

Ga 150 jaar terug in de tijd

Escape Room Aurum gaat over de Order of the Golden Dawn. Een geheim genootschap dat in 1884 in Londen werd opgericht. De invloedrijke leden richtten op verschillende plekken tempels op. Over de doelen van de Order is weinig bekend, al gaat het gerucht dat ze probeerden om goud te maken. Eind jaren 30 verdween de orde weer en werden de meeste tempels gesloten. Niemand weet of het ze gelukt is om goud te maken. Maar misschien kom jij daar nu achter…

Escape Room Aurum is dé volgende stap in escape room ervaringen. Hoeveel escape rooms je ook hebt gedaan, we beloven dat je dit nog nooit hebt meegemaakt. We hebben er drie jaar keihard aan gewerkt met als doel jullie een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Let op! Aurum is niet geschikt voor iedereen. Lees daarom vooraf de FAQ goed door om te kijken of de kamer bij jullie past. 

Escape room Time Machine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 8 t/m 15 spelers
Open sinds: september 2018
Minimale leeftijd: 9

Mijn tijdmachine is op hol geslagen. Professor Klokmans is vast komen te zitten in het verleden. Het is niemand gelukt om de machine opnieuw aan te krijgen. En zelfs als dat lukt, heeft het team maar 1 uur om hem te repareren. Anders zitten we allemaal vast in het verleden….

De Tijdmachine is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 9 jaar. Een spannende ervaring waarbij je nieuwe ruimtes ontdekt en binnen een uur moet ontsnappen! Iedereen speelt in 1 team, maar je werkt in verschillende groepjes aan de puzzels. Er is altijd een game master aanwezig in de escape room om hints te geven als je vast komt te zitten. De Tijdmachine is niet alleen een escape room voor kinderen. Het is ook erg leuk om met je gezin te spelen!

Escape room Black Box

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 7 t/m 24 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Professor

Escape room Black Box is de escape room voor grote groepen. Speel met 7 t/m 24 mensen tegelijk in dezelfde escape room. Het is een spectaculaire beleving waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn om te ontsnappen.

In deze escape room lossen jullie met de hele groep puzzels op, maar je gaat ook in verschillende kleinere groepen aan de slag. Jullie doel is om de Black Box te activeren. Professor John Jacobs heeft in een baanbrekend onderzoek alle kennis op de wereld gebundeld in de Black Box. Hiermee kunnen alle wereldproblemen worden opgelost. Maar wanneer al deze kennis in handen komt van 1 persoon, zou die persoon te machtig zijn. Daarom kan alleen het perfecte team de Black Box activeren. Helaas heeft professor Jacobs dit nooit meegemaakt. Hij is overleden voordat hij het perfecte team gevonden had. Zet zijn werk dus voort. Speel Black Box en ontdek of jullie het perfecte team zijn!

Escape room Mindcrime

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 12 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 9
Thema’s: Battle

Escape room Mindcrime is anders dan alle andere escape rooms die je gezien hebt. Je stapt namelijk een surreële wereld binnen zodra de deur van deze escape room open gaat. Jouw taak is om op onderzoek uit te gaan in iemands gedachtes. Met elke kamer die je binnengaat, kom je dieper in zijn herinneringen. Lukt het jullie om het geheim van deze persoon te ontdekken?

Het leuke aan deze escape room is dat je ‘m met 12 mensen tegelijk kunt spelen. Dit is namelijk een Battle Room. We hebben 2 Mindcrime escape rooms. Dus maak twee groepen van maximaal 6 mensen en ga de strijd met elkaar aan. Wie lost het snelst en met de minste hints alle uitdagingen op? Mindcrime is ideaal voor een grotere groep vrienden, collega’s of een vrijgezellenfeest.

Escape room Oriënt Express

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 9
Thema’s: Trein

Altijd al een reis willen maken met de Oriënt Express? Dit is je kans! Stap aan boord van deze escape room trein en ga op ontdekkingstocht. Je ziet verschillende coupés van deze mooie trein. Maar reken niet op een rustige rit. Jij en je team zullen hard moeten werken om deze reis tot een goed einde te brengen.

Uniek aan deze escape room is dat je tijdens het spelen veel licht- en geluidseffecten zult tegenkomen. Je komt weinig cijfer- en hangsloten tegen in deze escape room. Maar je bent veel meer bezig met het oplossen van mooie puzzels. Doe je het goed? Dan merk je dat vanzelf! Dan gaat er bijvoorbeeld ineens iets open…

Backspace Escape rooms Amsterdam video

Informatie over Backspace Escape rooms Amsterdam

Moderne en geavanceerde escape rooms. Dat vind je bij Backspace Escape Rooms Amsterdam. 60 of soms zelfs 75 minuten lang word je meegenomen in een andere wereld. Ervaar het zelf!

Alle kamers zijn aangekleed in het thema, zodat het net is alsof je een filmset binnenstapt.

Er zijn 5 verschillende escaperooms, Sherlock Holmes, Oriënt Express, Black Box, Tijdmachine en Mindcrime. Denk logisch na, slim, creatief en werk samen. Alleen zo los je de uitdagende en verrassende puzzels op. Deze spannende beleving zul je niet snel vergeten.

“Wij wilden graag met Backspace escape rooms Amsterdam professionele, moderne escape rooms neerzetten. Kamers die echt een beleving zijn. Daarom gebruiken we in al onze kamers de modernste techniek met mooie licht- en geluidseffecten. Je komt je in al onze kamers vernieuwende en uitdagende puzzels tegen. Zo beleef jij met je vrienden, familie of collega’s een uniek uitje.”

Je vindt in de escape rooms niet alleen oude hang- en cijfersloten die je open moet maken. In alle kamers is moderne technologie gebruikt en veel aandacht besteed aan de inrichting en sfeer van de escaperooms. De escape rooms van Backspace hebben verschillende thema’s, zo is er altijd een escape room die bij jouw groep past.

De escaperooms zijn geschikt voor 2 tot 6 spelers. De Mindcrime kamer kun je zelfs met 12 mensen tegelijk spelen. Dit is namelijk een Battle Room. Dat betekent dat er 2 precies dezelfde escape rooms zijn die je tegen elkaar kunt spelen. Wil je liever met de hele groep in één kamer spelen? Ook dat kan! De Black Box is namelijk te spelen met 7 tot 24 spelers.

De prijzen zijn afhankelijk van met hoeveel mensen je komt spelen en welke kamer je speelt.
De prijzen variëren van €75,- per kamer tot €135,- per kamer. De Black Box duurt 75 minuten en bedraagt daarom €27,50 per persoon. De Tijdmachine kost €17,50 per kind.

Na het spelen van de escape rooms kun je een drankje drinken in de lounge. In deze sfeervolle ruimte kun je nog even napraten over die ene moeilijke puzzel, de goede samenwerking of jullie briljante ingevingen. Er wordt fris, bier en koffie & thee geserveerd. Ook zijn er snacks, zoals chips, borrelnootjes en chocola.

Arrangementen zijn ook mogelijk bij Backspace Escaperooms. Wil je met je team of bedrijf de escape rooms spelen? Dan stelt deze locatie graag een arrangement voor je samen. Bijvoorbeeld met een paar uur vergaderen, lunchen, dineren, escape room spelen en borrelen. Ze hebben een vergaderruimte, een ontvangstruimte en een lounge.

Parkeren kan gratis op het terrein of voor €0,10 per uur voor het gebouw.
Durf jij het aan? Kun jij binnen 60 minuten ontsnappen uit een van de escape rooms van Backspace in Amsterdam? Tot snel!

Backspace Escape rooms Amsterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Backspace Escape rooms Amsterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

De escape room was super leuk! Je zat meteen in het verhaal ook door de geluiden. Sommige puzzels waren best moeilijk maar we wisten optijd te kunnen ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 juli 2021 Naomi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Children
9

Met 9 kinderen van 10 en 11 jaar gespeeld. Fijn dat het mogelijk was met een grotere groep tegelijk te spelen. De kinderen werden opgedeeld in teams en moesten samenwerken om de puzzels op te lossen. Ze raakten er na afloop niet over uitgepraat! Het was spannend, de puzzels waren uitdagend, goed verhaal en een prachtige ruimte! Als de puzzels snel worden opgelost worden extra opdrachten toegevoegd zodat ze niet binnen no time buiten staan. Absoluut een aanrader, ze kijken al uit naar een volgende keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juni 2021 MvdB Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

We werden tijdens het kinderfeestje van mijn dochter hartelijk ontvangen door Eda bij de escape room De Tijdmachine. Het was voor bijna alle 9 meiden (van rond de 9 jaar) de eerste keer dat ze een escape room speelden. Het was een groot succes! Het spel zat slim in elkaar, waardoor ze soms met zijn allen en soms in – door het spel bepaalde – groepjes puzzels moesten oplossen. Die waren uitdagend maar haalbaar, zeker met af en toe een kleine hint (Eda voelde goed aan wanneer dat nodig was). De meiden kwamen super enthousiast en binnen de tijd weer uit de kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2021 Louise Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Children
9

Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 januari 2020 Arnoud Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
6

Leuke uitdagende puzzels maar miste het verband met het thema. Na afloop nauwelijks uitleg. Beleving viel erg tegen

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
19 januari 2020 Langeblondie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Ik heb blackbox gespeeld met een grote groep op een verjaardagsfeestje. Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 januari 2020 Viresh Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke sfeer goede begeleiding! Was ontzettend leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2019 Rosa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuke uitdaging om met een grote groep aan te gaan. Ondanks de grote groep heeft ieder bijgedragen aan het oplossen van de puzzel, dit had ik niet verwacht. Ook is het personeel erg vriendelijk en bereid om met je mee te denken voor een passend uitje. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Dit is niet de eerste keer voor mij, maar na zo een ervaring ook zeker niet de laatste keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2019 Nagehan  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel! Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2019 Aarti  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super escape room in Amsterdam. De kinderen vonden het super. Spannend, indien nodig een hint gekregen, en wij als ouders konden vrij naar binnen als het nodig was. Personeel super vriendelijk. Onze voorgangers liepen iets uit maar goed opgevangen. De ontvangst ruimte was gevuld met leuke spelletjes om alvast op te warmen. Achteraf nog een kado ontvangen om nog af te kicken.
Wij gaan zeker nog een keer terug als gezin.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2019 Marjolijn Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Zeer goede service en goede escaperoom voor een grote groep (23 mensen).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2019 B an der Voet Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
7

Erg fijne service, vriendelijk personeel en een prettige ontvangst. We hebben een battle gedaan door met 2 teams van 4 dezelfde escape rooms te doen. Erg leuk! De diepgang van het verhaal had iets meer gemogen, we hadden niet helemaal door dat we ons in de droom van iemand bevonden. Puzzels waren goed en moeilijk genoeg. Niet de aller orgineelste puzzels maar wel leuk om te doen. Zeker aan te raden en kom graag terug voor andere kamers!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 juni 2019 Paul Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

Gespeeld met een groepje van 4 vrienden. 2 van ons waren voor de 2e keer in een escaperoom, voor 2 van ons was het de 1e keer. Allen veel ervaring met gezelschapsspellen. Een erg leuke ervaring. Er werd bij de introductie goed rekening gehouden met het beginnersniveau. Duidelijk maar toch niets verraden. Klasse. Ook werd gelijk verteld hoe hulp te verwachten was. We spelen de Oriënt Express. Creatief. Uitdagende opdrachten. Wat over blijft is een feelgood gevoel en de wens om dit zeker vaker te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2019 Saskia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

De groep (7 kinderen en 1 volwassene) heeft de Tijdmachine gespeeld.
De kinderen waren van begin tot eind enthousiast. Deze escaperoom
is leerzaam. Hier en daar was een korte hint van de medewerker nodig
en werden de kinderen aangespoord de opdracht goed te lezen.
De kinderen wilden hierna direct een tweede escaperoom doen !
Na afloop hebben we een leuk aandenken ontvangen en een kortingsbon voor
de volgende keer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 mei 2019 Henk Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuke ervaring! Klantenservice was vriendelijk en toegankelijk. We kwamen voor een kinderfeestje van onze zoon, die 10 jaar oud werd. Alle kids vonden het fantastisch! De combinatie van ingewikkelde codes ontcijferen en makkelijkere puzzels om en om deed dat de kinderen hun aandacht ‘bij de missie bleef’. Echt heel erg leuk!
Verder werd de feestkamer leuk versiert, de kinderen kregen wat snoep en aan het eind kreeg elk kind een klein houten puzzel kado. Super leuk, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2019 Dana  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Leuke escape room! Vooral mooie ervaring om met een grote groep één kamer te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
12 april 2019 Jasper Ligthart Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Voor het feestje van mijn dochter (10 jaar) De Tijdmachine geboekt. De kinderen vonden het enorm spannend maar de spelleider wist ze enthousiast te begeleiden. We mochten bij de start van het spel even mee om te kijken, wat een gave ruimte! Het was ook erg prettig dat er in de kamer een spelleider aanwezig is en dit niet op afstand gedaan wordt, zo worden de kinderen in goede banen geleid en kunnen ze met het muntje wat ze bij aanvang krijgen een hint ‘kopen’ als ze vastzitten. Wij zijn in de tussentijd lekker koffie gaan drinken in de gezellige lounge boven. De kinderen kwamen super blij en trots de kamer uit en hebben een geweldige ervaring gehad met veel bijzondere puzzels en ervaringen. Na het spel hebben we gebruik gemaakt van het uitgebreidere kinderarrangement waarbij je kan nagenieten met de kinderen in een eigen kamer met grote tafel en slingers. We kregen onbeperkt limonade, snoepjes en een leuke kleine verrassing voor de kids. Een echte aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2019 Maaike  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Leuk, goede puzzels en ruimte zijn goed ingericht. Goed verhaal.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 april 2019 Lesley Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

De escape-room ziet er mooi uit met veel beleving en een paar lastige puzzels. En een heel verrassend moment tijdens de ***! We waren voor een (sweet) sixteen party met 6 meiden en hebben het met een hoop lol binnen de tijd gehaald.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
31 maart 2019 guus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Met twee groepen van 5 de escaperoom mindcrime gespeeld. Iedereen werd in het verhaal gezogen en probeerde te denken zoals de hoofdpersoon dacht. Met enkele hinst hebben we zijn geheim kunnen ontrafelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
7 maart 2019 Tamara Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
7

Leuke escaperoom, veel verschillende puzzels. Er kan alleen maar 1 puzzel tegelijk opgelost worden, waardoor het met een grotere groep minder boeiend is. Vriendelijk personeel en goede locatie.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 februari 2019 jasper Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Keurig verzorgd. De kinderen waren dolenthousiast.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2019 Peter  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Supergoed gedaan! Spannend, goede puzzels en heel goed te doen met kinderen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 januari 2019 I vd steen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuk, uitdagend, spannend en niet voor de hand liggend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 januari 2019 Najima Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
5

Fantastic experience. I was there with my kids and it turned out to be a great family bonding experience. The puzzles were perfect also for my seven year old. The staff was very nice and generous (we were given extra time and free snacks at the end). We will definitely go there again!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2019 Debbie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Echt leuk! We deden dit als gezin en iedereen kan meedoen. Best een uitdaging zo samen te werken. Mooie kamer met leuke effecten en puzzels. Goede lokatie, makkelijk met auto en gratis en makkelijk parkeren in weekend …

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2019 Nelly Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

We hebben met de familie (15-56) de kamers mind crime gespeeld. Erg leuke kamer met leuke twists. Van tevoren een paar keer gebeld voor kleine vragen, super netjes beantwoord en geregeld, een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Martine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Met 8 personen 2 mind-crime rooms tegelijk gespeeld. Uitdagende puzzels, verrassende elementen en extra leuk is de battle die je hebt met je tegenstanders! Omdat wij de laatste groep waren mochten we de tijd iets overschrijden, waardoor 1 team toch nog gewonnen had! Ik vind deze room zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 december 2018 Bernadette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

De kinderen (10 jaar) vonden de escape room Mindcrime helemaal geweldig. Alleen de topo-vragen vonden ze te moeilijk. Voor de rest helemaal top.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 december 2018 Francis Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Al tweede keer hier voor kinderfeestje en nog steeds onder de indruk van de leuke rooms, het enthousiasme van de begeleiders en het vriendelijke ontvangst!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2018 Bea Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

Wist niet goed wat te verwachten, maar de ontvangst en uitleg beloofde al veel goeds. Kinderen (8-10 jaar) hebben zich prima vermaakt en waren ook heel trots uiteindelijk de af-en-toe pittige puzzels op te lossen. Hier-en-daar een kleine hint hield de snelheid er goed in. Leuk, grappig en spannend. Absoluut een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2018 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Was erg leuk en goed in elkaar gezet. Met ook verassende elementen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2018 Diana  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We had an amazing time doing the escape room! It was a lot of fun and brought us even more together as a team!
Very well organized place with great staff.
Thanks for the great time, we will definitely be back! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 november 2018 Inken Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

We hebben een hele mooie dag gehad met mijn bedrijf in de 3 escaperooms

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2018 Dirk  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Met 16 collega’s Blackbox gespeeld, leuke uitdagende puzzels. een aanrader om met een grote groep deze kamer te spellen.
Ontvangst is goed, alles goed verzorgt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 november 2018 Rob Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Ik vond deze eerste ervaring van een Escape Room ontzettend gaaf. De raadsels waren een uitdaging voor mij, maar dat vond ik juist leuk. Ik kan het iedereen aanraden en ik ga zeker nog een keer om de andere kamers te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2018 Floortje Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuke escape room met *** Verscheidenheid in puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2018 Elba Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het was erg leuk en prima geregeld. Partijtje van zoon met 9 vriendjes van 10 jaar. Spannend, educatief, leren samenwerken, leren luisteren. En dat ging goed. Ze waren dolenthousiast!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2018 Marit Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Children
8

Was een leuke ervaring voor de meiden van 13/14 jaar. Paar onderdelen waren niet helemaal in orde/stroef/ of klemde. Maar al met al was de service top en de begeleiding is heel goed en betrokken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
7 oktober 2018 Amieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Mooi dat men gezorgd heeft dat je deze escape room met meer dan 8 personen kan spelen. Een groep-samenstelling vraagt daar wel eens om. In het verhaal los je vervolgens onderdelen met z’n allen op, maar ook in kleinere groepjes.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 oktober 2018 Marc Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Na de Oriënt express gedaan te hebben waren we zo enthousiast dat we nog een keer terug zijn gekomen. Dit keer hebben we Mindcrime gedaan. Het was wederom een succes; spannend en uitdagend met een aantal pittige puzzels. Het lukte ons niet binnen het uur maar we mochten hem gelukkig toch afmaken. Perfecte service! We komen zeker nog een keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2018 Poppy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Ontzettend knap hoe we met 15 man allen 75 minuten lang hebben kunnen puzzelen, soms in subteams maar zelfs ook met 15 man tegelijk om een puzzel op te lossen. Zeer goed om echt met zijn allen te kunnen werken aan 1 verhaal.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 september 2018 Iris Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

We hebben de Oriënt Express gedaan tijdens een kinderfeestje met meiden van 13. Het was echt super leuk, spannend, uitdagend en verrassend. De escape room paste perfect bij het thema. Het personeel is super gastvrij. Ook is de locatie makkelijk bereikbaar. Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 september 2018 Poppy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Met 4 collega’s heb ik bij Backspace Escaperoom mijn 1e kamer gespeeld. In algemene zin zijn escaperooms een goede manier om in een hectische situatie samen te werken tijdens een spannende puzzel. De kamer die wij speelden was Sherlock Holmes. De gameplay van deze kamer is spannend en uitdagend. De special effects zorgen voor een mysterieuze sfeer waar je volledig in op gaat en de tijd vergeet. Met behulp van slechts 2 hints zijn we net op tijd uit de kamer ontsnapt. Al met al een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2018 Dave  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
8

Met kinderfeestje van m’n zoon, die 12 werd, deden we de (recent gestarte) escaperoom Tijdmachine. We waren met acht kinderen. De kinderen vonden het erg leuk, maar het had voor deze groep iets pittiger mogen zijn. Ze waren na ca. 40 minuten klaar. Dat werd overigens prima opgelost door hen nog wat extra puzzels te geven, waardoor ze zich toch een uur lang prima vermaakt hebben. Het was gezellig dat ze met de hele groep tegelijk konden spelen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 september 2018 Janneke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Oriënt Express: hele leuke kamer. Sfeer is goed passend bij het thema. Wij hadden eerder al 2 kamers gedaan en dan zijn de puzzels van de Oriënt Express in vergelijking met de anderen niet even uitdagend, maar nog steeds leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
23 augustus 2018 Christa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Sfeervolle escaperoom, die mede door het geluid goed tot zijn recht kwam. Aardige host die fijne hints gaf toen het nodig was. Ik was al eens eerder op deze locatie geweest en vind de Mindcrime echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 augustus 2018 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Sherlock Holmes: mooie, vernieuwde en leuke kamer! Grappige effecten en verschillende puzzels! Aanrader 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2018 Christa Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij hebben ons enorm vermaakt en de service was super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2018 R. van Wegberg Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Erg leuk dat je de escape room af mag maken ook al ben je al langer dan een uur bezig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 mei 2018 Dionne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We did the Mindcrime Escape room. Engaging and challenging room, with innovative puzzles I haven’t seen before. There are two Mindcrime rooms available, so with a large group you can play against eachother, which gives an extra dimension to the Escape Room. I would definitely recommend this room to others!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 mei 2018 Rianne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Mind crime en Oriënt expres bij backspace gedaan! Super goed dat je hier ook met grotere groepen terecht kan en Iedereen enthousiast. Begeleiding erg vriendelijk en ook handig dat je er kan parkeren. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 april 2018 Christine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Leuke puzzels, goede uitdaging.
Mooie kamers.
Leuk dat 2 teams tegen elkaar kunnen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 april 2018 Nikki Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Na een zeer gastvrij ontvangst in een prachtig gebouw, waren we klaar voor het avontuur.Heel verrassend hoe de verhaallijn in elkaar is gezet met originele opdrachten.De tijd vloog om. Een fantastische ervaring en daarnaast zeer leerzaam.Ik kom hier zeker weer! Riet

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2018 Riet  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Door een hele leuke start van het verhaal waren we meteen enthousiast. We vonden de opdrachten en puzzels heel goed doordacht en ook wel moeilijk.
Alle onderdelen waren erg verrassend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2018 Margot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met een groep van 30 als bedrijfsuitje langs geweest bij BackSpace Escape Room. Iedereen heeft een geweldige ervaring gehad! Prettige samenwerking gehad met de medewerkers van BackSpace om de avond in te vullen. Ik zou andere zeker aanraden om dit ook te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2018 Hidde  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Super leuk feestje gehad, kids waren super enthousiast.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 april 2018 Jeroen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Het was een super leuke escaperoom en echt perfect als teamuitje. Wij waren met 14 personen en dus verdeeld over 3 verschillende escaperooms. De reacties na de escaperooms waren over het algemeen ontzettend positief. Er waren misschien 1 á 2 personen die het iets minder vonden. Omdat zij bepaalde vraagstukken écht niet wisten en dus vast kwamen te zitten. (Er worden wel hints gegeven)

Verder waren de medewerkers ontzettend vriendelijk. En zagen de kamers er heel leuk uit.

Wij komen terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
7 april 2018 Manon Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Wij vonden het erg leuk als teamuitje! Wij hadden er zo nog wel een willen doen. Een hele leuke ervaring. Verrassend en uitdagend, voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 maart 2018 Rosanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Wat een geslaagd teamuitje, eerst gebruik gemaakt van de vergaderzaal en vervolgens een escaperoom gespeeld. Echt een aanrader, kwalitief en uitdagend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 maart 2018 Rosanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Een hele leuke, sfeervolle escape room. Niet super moeilijk, met 4/5 personen goed te doen binnen een uur.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 januari 2018 CJG Blom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
5

Bij de boeking ging het helaas al verkeerd en hadden ze geen optie voor ons in het systeem gezet. waardoor ze een dubbele boeking hadden. Na wat spanning en afwachten of ze tot een oplossing kwamen is het toch gelukt om het uitje daar door te laten gaan. Het ontvangst was prima en de wachtruimte is ook in orde. Helaas vond ik de puzzels in de kamers erg ver gezocht en je had echt veel hints nodig om het te begrijpen. bij de mindcrime hadden we helaas ook te kampen met een technische fout waardoor de hele clue was verklapt, erg jammer als je er bijna bent en op het laats alles in duigen valt. En dan wordt er ook nog gezegd , jullie hadden het toch niet op tijd gehaald.. tja dat vind ik geen goede feedback. voor de rest probeerde ze het allemaal goed te verzorgen voor ons

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
13 januari 2018 xandra Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Het was een hele ervaring. De meesten van ons hadden dit nog nooit gedaan en de verwachtingen waren niet hoog. Maar het was een leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Iedereen was na afloop even positief.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2017 F. Van Beek Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
7

De eerste keer dat wij een escaperoom bezochten (5 volwassenen) en we hebben ontzettend genoten! De puzzels waren voor een eerste keer van een hoog niveau. Sommige puzzels/associaties waren te ver gezocht waardoor de aandacht verslapt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
25 november 2017 Yara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Eerste ervaring – en dan meteen met een groep van 10 jongens van 12 jaar oud… Echt een aanrader! De tijd vliegt, het was uitdagend, cool, en gewoon heel erg leuk om samen te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 november 2017 Elisabeth Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Wij vonden het helemaal geweldig en hadden er zo nog wel 1 willen doen.Een hele leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2017 Pieter  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We hebben drie kamers geprobeerd: Mindcrime, Oriënt Express en Sherlock Holmes. Ze waren allemaal uniek op hun eigen manier en meeslepend. We hadden een geweldige tijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 november 2017 Vano Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben het hartstikke leuk gevonden!! Hier en daar beetje hulp gehad. Locatie is goed bereikbaar, ontvangst en uitleg top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2017 Antoinette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wij waren met twee groepen kinderen t.g.v. een feestje. De kinderen zijn 10 jaar en hebben de mindcrime in twee teams tegen elkaar gespeeld. Het competitie-element verhoogde de feestvreugde. Zeker met een volwassene erbij in elke groep was het goed te doen, terwijl het ook voor volwassenen voldoende uitdagend is. Knap! Wij hebben een hele leuke middag gehad en de kinderen vonden het spannend (niet eng) en supercool.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
4 oktober 2017 Britt Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Ontzettend mooi uitgevoerde escaperoom. Het verhaal is spannend en de puzzels uitdagend. Wij waren met twee volwassenen en een kind van tien. Finish erg verrassend en leuk uitgevoerd. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 september 2017 Marlies Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Geweldige ervaring voor zes 60 plussers al hadden we af en toe wat hulp nodig. Verrassende effecten en uitdagende puzzels. Zes m/v is best wel veel als iedereen door elkaar praat….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2017 Marion Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
4

Sherlock Holmes kamer: opzich leuke kamer, maar er waren te weinig puzzels, redelijk simpel ook. Gastvrouw moest tijdens ons uur ook een andere groep begeleiden, dus duurde lang voor ze liet weten dat we de kamer gehaald hadden. Ze kwam na afloop binnen, ons was nog niet duidelijk dat we al klaar waren. Opzich leuke kamer, maar niet als je er al veel gedaan hebt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
2 juli 2017 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Kinderfeestje (12 jaar) met 2 keer 5 kinderen in twee mindcrime-rooms tegelijk was zeer geslaagd! Ontvangst was zeer vriendelijk, we mochten onze meegebrachte taart en drankjes opeten in de lounge. Als ouders konden we meekijken op het control panel. De kinderen konden (toevallig?) 5 kwartier in de room blijven en bleven tot het laatst toe geboeid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 juli 2017 Gijsjan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wat een leuke ervaring! Wij zijn hier met 4 vrienden geweest en hadden dit nog nooit eerder gedaan. De orient expressroom is heel orgineel. Het leuke aan de escaperoom is dat er veel dingen gebeuren die je niet verwacht. Verder is het een mooi uitje met familie, vrienden of collega’s. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2017 Sharon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ik ben dit samen met 3 vriendinnen gaan doen en we vonden het super leuk! De clues waren erg origineel en goed bedacht. Je moet echt samenwerken en goed nadenken wil je eruit komen. Zeker een aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2017 Claudia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Was erg leuk, maar wel een beetje moeilijk. Het verhaal was leuk en ik wilde steeds verder komen, er waren spannende effecten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
3 juni 2017 Annick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Afgelopen vrijdag heb ik samen met twee vrienden een escape room gedaan waarin we ons moesten verplaatsen in het geheugen van een rijke bankier, om vervolgens tot zijn diepste geheim door te dringen. Het verhaal was heel goed uitgewerkt zodat wij ons ook echt in zijn geheugen leken te bevinden. De puzzels waren uitdagend en origineel, en hadden de juiste moeilijkheidsgraad. Ik ben erg benieuwd naar de andere escape rooms die Backspace Escape Rooms te bieden heeft, deze room was in ieder geval een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2017 Lucas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hele mooie escaperoom waarbij je helemaal in het verhaal wordt gezogen. Mooie afwerking met veel oog voor detail. Spellen zijn erg divers en variëren in moeilijkheid. Binnen de tijd de trein tot stilstand weten te brengen. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2017 Maartje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Mooie escape ervaring. Heb er nu drie gedaan, maar deze staat wel bovenaan, sfeer en uitvoering zijn prima.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 mei 2017 Wim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Enthousiast ontvangst, en de room is een ware beleving door de toegepaste techniek en niveau van de puzzels. Erg over details nagedacht

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2017 Maarten Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Goed verhaal, mooie vormgeving, uitdagende en vernieuwende opdrachten. Zorgden samen voor een leuk en gezellig avondje met vrienden. Zeker waard om naartoe te gaan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2017 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ik vond de escape room mooi en professioneel opgezet. De aankleding klopte met het thema en de afwerking was prima. De puzzels waren relevant ( klopten met het thema) en uitdagend. Ik kon goed in het verhaal meekomen. Ik was als ouder mee met een kinderfeestje. De jongens waren 12 , ik weet niet in hoeverre eea was aangepast, maar het was een flinke uitdaging! Ze gingen goed op in de puzzels, heel trots en enthousiast als ze wat hadden gevonden of opgelost. Ik heb ook het gevoel dat ze in het verhaal mee getrokken werden. Het was absoluut zeer geslaagd, een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 mei 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Uitdagende puzzels en prachtige special effects. Leuke verassingen er in ook. Verder gave thema’s en voor iedereen wat te kiezen, doordat er meerdere kamers zijn, voor meer en minder personen. Ik werd echt blij van de sherlock kamer en ben benieuwd naar de andere kamers!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 mei 2017 Heleen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ik heb de Sherlock Holmes escape room gespeeld! Mooie en bijzondere kamer! Onderscheidt zich van andere kamers door uitdagende en unieke puzzels. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei 2017 Alexander Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest