Escape Rooms Nederland logo
Bajes Break Out Venlo

Heymansstraat 128A, 5927 NT, Venlo

Beschikbare escape rooms bij Bajes Break Out Venlo

Escape room Bajes Break Out Venlo

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 10 t/m 20 spelers
Thema’s: Gevangenis

In de escape room ‘Bajes Break Out’ speel jij met je teamleden een competitie tegen de andere teams. Er is gisteravond iets goed misgegaan, want jullie worden wakker in een cel in gevangeniskleding. In de cellen naast jullie zitten de andere teams opgesloten. Deze gevangenis zit vol met de zwaarste criminelen uit de onderwereld. Jullie zijn jullie leven niet zeker hier. Daarom krijgen jullie 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Terwijl jullie ontsnappen kunnen jullie de andere teams in de gaten houden en omgekeerd. Let dus goed op wat je doet, want het zou jammer zijn als je daarmee het andere team helpt. Vlucht als eerste uit je cel!

Je speelt het spel met minimaal 10 en maximaal 20 personen tegelijk. De groep wordt verdeeld in meerdere teams die tegen elkaar strijden in een competitie. Grotere groepen kunnen in overleg het spel spelen. Werk goed samen en verlaat deze nare cel zo snel mogelijk!

Informatie over Bajes Break Out Venlo

De Bajes Break Out Venlo is vernieuwd! De Escape Room is compleet verbouwd met nieuwe puzzels, een nieuw mysterie en aan jullie de taak om te ontsnappen én te winnen. Het competitie-element (2 teams van max. 10 personen tegen elkaar) maakt het extra Tof! Na een heftige nacht worden jullie wakker in de wachtruimte van de medische afdeling in de Bajes voor medisch onderzoek. De medische ruimtes zijn identiek: beide groepen spelen dus hetzelfde spel. De Escape Rooms liggen naast elkaar en zijn gescheiden door een gevangenismuur. De geruchten doen de ronde dat het medisch team van de Bajes zich schuldig maakt aan orgaanhandel, maar wat dat met de gevangen te maken heeft…? Jullie hebben 60 min. de tijd om uit de bajes te ontsnappen. Behendigheid, kennis, teambuilding en samenwerking, het komt allemaal voorbij bij de Bekkerie in Venlo (Boekend).
Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 20 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken ze 4 teams. Zo is de Bajes te combineren met bijv. Minute to Win it, Jongens tegen de Meisjes of Ik hou van Holland.
Kosten:
10-20 personen: € 15,- p.p.

Bajes Break Out Venlo Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Bajes Break Out Venlo? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Super leuk om te doen, we hebben deze al 2x bezocht in het kader van teambuilding. Het thema is de bajes en dat is ook zichtbaar gezien de kale uitstraling. Ook de boevenpakken zijn leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2017 Willem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

De bajes break out escape room in de Bekkerie is een erg leuke locatie voor een escape room. er was voldoende uitdaging en je kan er met grote groepen terecht. ook is er een mogelijkheid om het te combineren met goed eten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september 2016 Jan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

De Bajes Break out is een cel en dat is natuurlijk een beetje somber en kaal. De prijs is vrij goedkop Erg leuk om team tegen team te doen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juni 2016 Luuk Driessen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuk om te doen, vooral met grote groepen. Puzzels zijn zowel praktisch als gericht op denkvermogen. Leuke beleving

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 maart 2016 Ingrid Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
5

Het idee van het ontsnappen uit een gevangenis is leuk, ook dat je daadwerkelijk strijdt tegen ‘medegevangenen’ die in de cel ernaast zitten (je kunt ze ook zien). Afwerking van de escape room viel me echter tegen. Aan bepaalde elementen kon je zien dat ze al vaak gebruikt zijn. Daarnaast zijn de puzzels niet heel erg veelzijdig, best veel van hetzelfde. Al met al wel aardig om met een grote groep te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
28 februari 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Een geweldige activiteit in groepsverband. Heel spannend en ingewikkeld. Als je iets in groepsverband wilt plannen en een gezellige activiteit wilt hebben is dit zeer zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2016 Leo Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Erg leuk om te doen. Leuke om tegen ons ander team te strijden en dat je elkaar kunt zien en horen. Er ligt ook een restaurantje bij waar je wat kunt eten en drinken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 januari 2016 Johannes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

We hebben als team genoten van deze erg spannende activiteit. Het was niet gemakkelijk en het wedstrijdelement – twee teams spelen tegen elkaar – draagt zeker bij aan een zeer geslaagde teamactiviteit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
15 december 2015 Paul Stevens Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest