Escape Rooms Nederland logo
Bajes Break Out Venlo

Heymansstraat 130, 5927 NT Venlo, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Bajes Break Out Venlo

Escape room Bajes Break Out Venlo

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 10 t/m 30 spelers
Thema’s: Gevangenis

In de escape room ‘Bajes Break Out’ speel jij met je teamleden een competitie tegen de andere teams. Er is gisteravond iets goed misgegaan, want jullie worden wakker in een cel in gevangeniskleding. In de cellen naast jullie zitten de andere teams opgesloten. Deze gevangenis zit vol met de zwaarste criminelen uit de onderwereld. Jullie zijn jullie leven niet zeker hier. Daarom krijgen jullie 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Terwijl jullie ontsnappen kunnen jullie de andere teams in de gaten houden en omgekeerd. Let dus goed op wat je doet, want het zou jammer zijn als je daarmee het andere team helpt. Vlucht als eerste uit je cel!

Je speelt het spel met minimaal 10 en maximaal 30 personen tegelijk. De groep wordt verdeeld in meerdere teams die tegen elkaar strijden in een competitie. Grotere groepen kunnen in overleg het spel spelen. Werk goed samen en verlaat deze nare cel zo snel mogelijk!

Informatie over Bajes Break Out Venlo

Bajes Break Out Venlo is de vierde escape room van Venlo. De escape room is iets buiten het centrum van Venlo te vinden bij de Bekkerie in Boekend, een klein dorpje bij Venlo. De Bekkerie is ook een lunchroom waardoor er veel combideals mogelijk zijn. Ga bijvoorbeeld na afloop van het spel met je hele team borrelen of geniet samen van taart na jullie overwinning. Extra leuk voor grote groepen, waar de escape room ook voor gemaakt is. Het minimumaantal spelers per spel is namelijk 10 personen. Groepen tot 30 personen zijn welkom en zij kunnen zelfs deelnemen aan een andere leuke activiteit! Maak van je escape room avontuur een leuk dagje uit bij Bajes Break Out Venlo!

Bajes Break Out Venlo bevindt zich aan Heymansstraat 130 in Boekend. Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Blerick. Neem daar bus 2 richting Klingerberg en stap uit bij halte Klingerberg. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar de escape room. Er is gratis parkeergelegenheid bij de Bekkerie. Je speelt het spel met minimaal 10 en maximaal 30 personen tegelijk. De prijs per persoon, ongeacht het aantal spelers, is €12,50. Ontsnap op tijd maar help niet het andere team!

Bij Bajes Break Out Venlo kun je uit diverse arrangementen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een drankarrangement met heerlijke huiswijnen/bier, het snackpakket met friet en snacks, een BBQ of een koud/warm buffet. Koffie en thee met Limburgse vlaai is ook mogelijk. Boek je een combideal, dan krijg je korting op je uitje. Perfect voor een grote groepen en families.

Bajes Break Out Venlo Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Bajes Break Out Venlo? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Super leuk om te doen, we hebben deze al 2x bezocht in het kader van teambuilding. Het thema is de bajes en dat is ook zichtbaar gezien de kale uitstraling. Ook de boevenpakken zijn leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2017 Willem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

De bajes break out escape room in de Bekkerie is een erg leuke locatie voor een escape room. er was voldoende uitdaging en je kan er met grote groepen terecht. ook is er een mogelijkheid om het te combineren met goed eten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september 2016 Jan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

De Bajes Break out is een cel en dat is natuurlijk een beetje somber en kaal. De prijs is vrij goedkop Erg leuk om team tegen team te doen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juni 2016 Luuk Driessen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuk om te doen, vooral met grote groepen. Puzzels zijn zowel praktisch als gericht op denkvermogen. Leuke beleving

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 maart 2016 Ingrid Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
5

Het idee van het ontsnappen uit een gevangenis is leuk, ook dat je daadwerkelijk strijdt tegen ‘medegevangenen’ die in de cel ernaast zitten (je kunt ze ook zien). Afwerking van de escape room viel me echter tegen. Aan bepaalde elementen kon je zien dat ze al vaak gebruikt zijn. Daarnaast zijn de puzzels niet heel erg veelzijdig, best veel van hetzelfde. Al met al wel aardig om met een grote groep te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
28 februari 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Een geweldige activiteit in groepsverband. Heel spannend en ingewikkeld. Als je iets in groepsverband wilt plannen en een gezellige activiteit wilt hebben is dit zeer zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2016 Leo Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Erg leuk om te doen. Leuke om tegen ons ander team te strijden en dat je elkaar kunt zien en horen. Er ligt ook een restaurantje bij waar je wat kunt eten en drinken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 januari 2016 Johannes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

We hebben als team genoten van deze erg spannende activiteit. Het was niet gemakkelijk en het wedstrijdelement – twee teams spelen tegen elkaar – draagt zeker bij aan een zeer geslaagde teamactiviteit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
15 december 2015 Paul Stevens Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest