Escape Rooms Nederland logo
Battlehouse Heerenveen

Gedempte Molenwijk 13a, 8442 BG, Heerenveen

Beschikbare escape rooms bij Battlehouse Heerenveen

Escape room The Old Sailor XXL

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 8 t/m 14 spelers
Open sinds: juni 2018
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Verschillende soorten spellen waaronder behendigheid, puzzels en interactieve elementen zijn een onderdeel van deze grote escaperoom.

Bij deze escaperoom is samenwerken de sleutel naar succes. Deze escaperoom kan tevens ingezet worden voor managementtrainingen en teambuildingsactiviteiten. Het leuke van deze grote escaperoom is dat er een authentieke bar aanwezig is, met een enthousiaste activiteitenbegeleider en tevens uw wandelende hintbox.

Escape room Titiritero

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 9 spelers
Open sinds: augustus 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Spannend

Sjabira werd in de middag geboren terwijl de wind om het huis geselde en de lage wolkenstand de zonneschijn verborg…

Gelukkig werd ze een vrolijke verschijning met haar blonde haren en haar pop Jazella. Alle goden waren blij maar de duivel keek naar haar door zijn ogen des doods. Haar natuurlijke blik van ongewis, haar altijd gezinde tevredenheid en een onbevroed verlangen naar de zwarte dag.

Ontsnap uit de gruwelen van Titiritero die wordt overvallen door een satanische schreeuw nadat zijn dochter komt te overlijden. Los het raadsel op en zorg dat de gruwel verdwijnt.

Escape room Break-in room de Zolder

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Een onderzoeksteam heeft maandagochtend op de locatie waar zaterdag het “stoffelijk overschot” van Ulbe Bunnik is gevonden een zeer waardevol schilderij aangetroffen. Ulbe Bunnik stond in de jaren vijftig bekend als graag geziene persoonlijkheid in Heerenveen. Hij was bekend als kunstschilder van met name stillevens en expressionistische kunstwerken.

Het is 1964, een koude nacht in het centrum van oud Heerenveen. Klaas Bunnik, eigenaar van een oud pakhuis, kan samen met zijn vrouw Ymkje maar met moeite rondkomen. Zijn vader, Ulbe Bunnik, was voor zijn overlijden een kunstschilder met een passie voor vervalsingen…

Vind jij met jouw team binnen een uur het waardevolle schilderij van Ulbe Bunnik? Ervaar zelf het spannende verhaal van Ulbe Bunnik op De Zolder.

Escape room Dikke David

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Erotiek

Ik weet niet wie je bent of waar je vandaan komt, maar als je dit leest: Maak dat je wegkomt!

De zakenrelaties van Dikke David zijn één peeskamer van me verwijderd. Wat ze met me gaan doen, kan onmogelijk erger zijn dan de hel van de afgelopen vijf jaar. Van een naïeve tiener heeft Dikke David mij gemaakt tot wat ik nu ben: een wrak van een vrouw.

Ik heb meer pornostudio’s van binnen gezien dan moskeeën. Hij sleept me van raam naar raam, van klant naar klant, en helaas ben ik niet de enige. De tentakels van Dikke David reiken ver. De hele Munnikstraat is van hem. Het maakt hem niet uit welk geslacht, zelf heren belanden achter de ramen. Je moet niet denken dat ik ooit ook maar één cent heb gezien. Hij verdeelt zijn poen zoals hij zegt onder de armen: ‘zijn linker en zijn rechter’.

Dikke David verbouwt me tot iets wat ik niet ben. Ik voel mijn benen niet meer, mijn gezicht is verminkt door de goedkope botoxbehandelingen en mijn borsten zijn opgeblazen tot ongelijke projectielen. Mijn lichaam is op, maar ‘nee’ zeggen tegen Dikke David is een regelrechte doodwens.

Ik hoor gedempt gelach. Met hoeveel zijn die klootzakken? De drankwalm die onder de deur door komt maakt me kotsmisselijk. Alles voor dat klote geld. Ik heb powervrouwen vernedert zien worden tot seksslavinnen, potige kerels werden schandknaapjes. Dikke David ziet geen verschil meer tussen mens en geld. Hij misbruikt ze hetzelfde.

De eerste dag dat ik hier werd opgesloten zal ik nóóit vergeten. Eén uur lang heb ik hier gezeten met de gordijnen dicht, badend in mijn eigen angstzweet. Alles heb ik geprobeerd om te ontkomen. Alles, maar er is iets met deze kamers. Wist ik verdomme maar wat. Op het moment dat het gordijn omhoog ging veranderde mijn leven voorgoed.

De voetstappen komen dichterbij. Ik moet gaan. Maak niet dezelfde fouten die ik heb gemaakt. Red jezelf… nu het nog kan.

-X- Svetlana

Informatie over Battlehouse Heerenveen

De escaperooms zijn gevestigd in de Battlehouse en dagelijks op aanvraag geopend.

Prijzen
Een escaperoom kost €19,50 per persoon. Mocht je met twee of drie personen willen komen dan kost een escaperoom €25,00 per persoon.

Parkeren
Je vindt Battlehouse Heerenveen aan de Gedempte Molenwijk 4A en 13A in Heerenveen. Er is volop parkeergelegenheid in de buurt. Zo kun je bij hen in de straat parkeren, maar is het handiger om op het parkeerterrein Molenplein of in de parkeergarage Geerts Willigen (Geerts Willigenplein 1) te parkeren. Dan hoef je de parkeertijd niet in de gaten te houden en het uitrijden is 24 uur per dag mogelijk.

Battlehouse Heerenveen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Battlehouse Heerenveen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Helaas was dit mijn slechtse ervaring in een escape room tot nu toe.
Wij deden ‘de zolder’.
De *** welke bij start van de room aan moet gaan, ging niet aan.
De telefoon om hints mee te vragen was kapot en kwam een bijzondere instructie bij om te laten werken.
Meerdere *** deden het niet door een lege batterij.
Een puzzel welke we al 20 minuten hadden opgelost werkte niet doordat het *** niet werkte.
Een deur zat niet goed in het slot waardoor we zonder code verder konden.
En tot slot bleek de verloren fietssleutel van de host niet te horen bij het spel..
Het drankje welke we hebben gekregen ter compensatie was vriendelijk maar doordat onze collega’s in de andere escape room een vergelijkbare ervaring had gehad, maakte het, het alleen maar treuriger.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
24 november 2022 Linde Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

Leuke kamer, veel verschillende soorten puzzels. Toffe entourage. Helaas net niet gered!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 juni 2021 Sasja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

We hebben Dikke David gespeeld (en binnen de tijd uitgespeeld). Hiervoor hadden we 1 hint nodig van de gastvrouw, maar ook zij bleek ons later niet te kunnen vertellen waar we een bepaald cijfer hadden moeten vinden. De Escape Room vonden we erg leuk. Een origineel thema (prostitutie), leuke aankleding. Uitleg was duidelijk. De puzzels waren zeker niet te moeilijk, maar gelukkig ook niet te gemakkelijk. Vrij overzichtelijke ruimte, maar toch aangekleed. Met vier mensen tegelijk in de vrij kleine kamertjes lijkt ons wel het maximum. Je loopt elkaar anders echt in de weg. De intercom voor het contact met de gastvrouw werkt wel, maar is niet erg goed verstaanbaar. Gastvrouw was vriendelijk. Als je in Heerenveen bent, is het zeker een leuke tijdsbesteding.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
26 juli 2020 Mireille Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

We hebben de Dikke David gedaan en die was zo leuk! ***, leuke codes om te kraken en spannende elementen. De entourage was heel leuk om door de *** naar de room te gaan. Het personeel leefde ook mee en zorgde voor een leuk evenement!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 september 2019 Willem Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
3

Slechtste escape ervaring die ik ooit beleefd heb! Overal was er wel iets wat niet klopte aan de puzzels: sleutel kluisjes die nog open stonden van de vorige groep, code ** die niet open gingen en cijfersloten waar bijna geen beweging meer in zat. Als je om een hint wil vragen kun je op een intercom klikken. Eenmaal aan het einde aangekomen, viel de deur achter ons dicht waardoor we niet meer terug konden om een hint te vragen of eerder gevonden puzzelstukken te pakken die aan het einde van pas bleken te komen. Dat was volgens de host niet de bedoeling en nog nooit eerder gebeurd.

Het verhaal achter de kamer (Dikke David) was overigens wel erg leuk. Jammer dat de kwaliteit van de puzzels en de kamer op zich de escape ervaring zo tekort schieten.

De host is ons tegemoet gekomen met een schappelijke korting. Ik hoop dat hij de tips die we ter plekke hebben gegeven overweegt om de ervaring voor volgende escapers te verbeteren.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Slecht
27 juni 2019 Alicia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
3

Uit ervaring van de eerdere rooms is Escapen een beleving in de room als geregeld door de host die er is. We kwamen op een gegeven moment niet verder omdat dingen niet klopte. *** Er werd uiteindelijk bij het vragen van hints gevraagd waar we ergens zaten. Uit ervaring van andere weet je dat meestal uit camera’s dat wel af te leiden is. We kwamen niet uit de hint die we daarna kregen en daarom kwam de escape room host de escape room binnen om te laten zien wat we moesten doen. Onze hele beleving en spanning was hierdoor weg. Het verhaal is erg leuk, maar ons advies zou zijn om te zorgen dat ook de beleving aanwezig blijft en dus echt aandacht hebt voor de gasten.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Neutraal
19 november 2017 Aniek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

leuke geslaagde avond gehad. De puzzels van de escape room waren best wel lastig . zeker een aanrader waard .

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2017 Paula Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest