Blooming Bergen

Duinweg 5, 1861 GL, Bergen

Provincie Noord-Holland | Regio Alkmaar, Heerhugowaard

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Blooming Bergen

Duinweg 5, 1861 GL, Bergen

Beschikbare escape rooms bij Blooming Bergen

Escape room Dr. Carls Cabin

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2021
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Ergens op het terrein van blooming hotel, diep verscholen in de bossen, staat de cabin van een ietwat mislukte professor; Dr. Carl. Dr. Carl had één doel in zijn leven: een zelfvoorzienende duurzame superbrandstof ontwikkelen. Maar door een treurig ongeval bij een experiment is hij niet meer in staat zijn levenswerk voort te zetten. Daarvoor zoekt hij nu zijn opvolger. Misschien ben jij dat wel!

Deze outdoor escape room vindt plaats in het bos. Je loopt een route door een bos en onderweg vind je onderdelen die je nodig hebt om de escape room op te lossen. Je wordt bij deze escape room niet echt opgesloten. Dus ideaal voor mensen met claustrofobie. Je eindigt wel in een ruimte in een bos maar deze deur gaat niet op slot.

Informatie over Blooming Bergen

Hotel Blooming is van oudsher een business-hotel, mede vanwege haar verleden als Volkshogeschool. Echter is Blooming jaren geleden ook hun pijlen gaan richten op leisure-publiek. En niet zonder succes. Zaken die daaraan bijdragen zijn natuurlijk het zwembad, het zonneterras, de hangmatten, de speeltuin, het panna-veldje en de speel- alsook museumkamer. En nu dus de Escape Room of Route.

Prijzen
2 personen €60,-
3 personen €75,-
4 personen €90,-
5 personen €95,-
6 personen €100,-

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest