Boerderij ‘t Dommeltje Boxtel

Hoogmunsel 9, 5283VT, Boxtel

Provincie Noord-Brabant | Regio Boxtel, Veghel

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Boerderij ‘t Dommeltje Boxtel

Hoogmunsel 9, 5283VT, Boxtel

Beschikbare escape rooms bij Boerderij ‘t Dommeltje Boxtel

Escape room De Slachtkamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 13
Thema’s: Spannend

Generaties terug runde een oude familie hier een slagersbedrijf. Voor het oog van de klanten leek er niets aan de hand. Toch gaan er geruchten rond over nare en bloederige praktijken die zich achter het slagersbedrijf plaatsvinden. Er zouden vreemde dingen gebeuren in de naastgelegen slachtkamer. Om deze kamer binnen te gaan is een IJskoud geweten van groot belang. Ook is het handig als je een beetje bestand bent tegen bloederige zaken. Durven jullie deze oude slagerspraktijk in te gaan en lukt het jullie om alle bloederige raadsels op te lossen? Dan nodigen we je graag uit in de oude winkel van deze slager.

Escape room Brabant

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jullie Broabantse skills worden op de proef gesteld. Een ‘kei-gezellige’ escaperoom waarbij de nodige dosis team-work goed van pas zal komen. Witte gullie te ontsnappen? Of bakte er niks van? Ook als ge ginne Broabander zijt, bende van harte welkom om ut roadsel van deeze koamer op te losse.

‘T verhoal speult zich af in  ‘t joar 1106, waar d’n Hertog van Brabant de Akte van Broabant ondertekende. Hij zou hiermeej ‘t Broabantse land kunne ontwikkele zoals wij Broabant nu kenne. Mar wé blekt nou..De Spanjaarde zijn ons skônne Broabant binnengedrongen en hebbe dieje akte mee genome! Nou is ‘t gullie taak om die akte te zien terug te hoalen veur dé ‘t te loat is en dieje Spanjaarde er un potje van maoke!

Doe ut veur iedereen die trots is op ons skônne Broabant zoals wij da nu kenne!

Houdoe!

Escape room De Kerk

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 8 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 13
Thema’s: Dokter, Eng, Kerk

Karel van Elsbroek is opgegroeid in de buurtgemeenschap Munsel. Hoewel moeder Elisabeth van Elsbroek een kerk bezat had Karel zijn twijfels bij de kerk. Anders dan zijn familie stond Karel nuchter in het leven en zocht in zijn leven naar meer praktische verklaringen. Hij volgde een studie geneeskunde om zo dokter te worden. Tijdens zijn loopbaan ontmoette hij de liefde van zijn leven, Marrit. Op een dag kregen ze een melding dat een beruchte seriemoordenaar, na een bloedstollende achtervolging eindelijk was opgepakt. Hij was hierbij wel in zijn been geschoten, waardoor hij verzorging nodig had. Marrit was de arts die deze beruchte moordenaar moest behandelen, helaas liep dit anders dan voorzien. Marit werd tijdens deze behandeling op gruwelijke wijze overmeesterd en vermoord.

Karel was radeloos en wilde wraak. Hij nam contact op met zijn moeder en besloot in de kerk van zijn moeder een ruimte te bouwen waar de martelaars van deze wereld gemarteld worden. Om er zeker van te zijn dat alleen martelaars hun einde vonden in deze ruimte bouwde hij een veiligheidsplan. Iedereen die binnen één uur kan bewijzen dat hij of zij een goed hart heeft. Kan in gratie komen bij God! Lukt dit niet…dan volgt de dood! Het is onduidelijk of het Karel ooit is gelukt om de dader te vinden. Het enige dat bekend is, is dat er nooit meer iets van de beruchte seriemoordenaar is waargenomen.

Escape room De Hooizolder

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 8 spelers
Open sinds: februari 2017
Minimale leeftijd: 13
Thema’s: Boerderij

Het verhaal speelt zich af in de jaren 50 te Boxtel. De losbollige boerendochter Martha van Dommel papte vroeger wat aan met de boeren pummels uit het dorp. Plotseling raakt zij in verwachting. Ze bevalt van haar zoon Jacob. Tot op de dag van vandaag is nog steeds niet bekend wie de vader is. Dorpsbewoners maken er grapjes over; ‘zijde gij er ene van de melkboer?’ Als ongehuwde vrouw in verwachting raken, was in die tijd natuurlijk een schande.

In deze periode liet Martha aanwijzingen achter op de hooizolder van de boerderij. Dit is de plek waar zij haar minnaars een voor een ‘s nachts mee naartoe bracht. Los de raadsels op en kom er achter wie de biologische vader is van Jacob.

Informatie over Boerderij ‘t Dommeltje Boxtel

Escape the Farm bij Boerderij het Dommeltje in Boxtel is een zenuwslopende activiteit waarbij je samen met je collega’s, kameraden of familie het raadsel van deze escaperoom op zal moeten lossen. Weten jullie uit te breken binnen de tijd? Dan ben je veilig… lukt het niet, dan ben je de sigaar…

Wil je met een grote groep de escape room in? Dat kan, jullie worden dan tegelijkertijd verdeeld over de verschillende kamers.

Prijzen:
De escaperoom(s) zijn ook te boeken i.c.m. met het “Happen & Ontsnappen” arrangement. Voordat je de escaperoom induikt, genieten jullie eerst van een heerlijke FarmersGrill (BBQ). Zowel in- als outdoor mogelijk!
Prijs v.a. 6 personen €53 p.p. incl. drankjes tijdens de BBQ.

Boerderij ‘t Dommeltje Boxtel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Boerderij ‘t Dommeltje Boxtel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Mooie locatie op een (echte) boerderij. Fijne medewerkers die ons leuk ontvingen. Escape rooms zijn onderdeel heel veel activiteiten welke je daar kunt doen. Wij kwamen specifiek voor de escape room. Na een drankje bij de boerderij werden we meegenomen naar een naastgelegen pand. Onze escape room was een hooizolder. Inleiding en doel van de escape room erg goed. Tussendoor ook goed meegenomen in het verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2018 Wouter  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
6

Leuke escaperoom alleen het verhaal was erg onduidelijk. Ook waren we er al uit door perongeluk de laatste code te kraken maar we waren nog maar halverwege

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
19 april 2018 Anne  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest