Bossche Escape Room Den Bosch

Stationsweg 4, 5211 TW, s-Hertogenbosch

Provincie Noord-Brabant | Regio Den Bosch

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Bossche Escape Room Den Bosch

Stationsweg 4, 5211 TW, s-Hertogenbosch

Beschikbare escape rooms bij Bossche Escape Room Den Bosch

Escape room De 7 Zielen van de Sint-Jan

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: februari 2018
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Mysterie

Na de renovatie van de Sint Jan in 1634, zijn er zeven zielen ontsnapt uit hun graf. Na jaren dwalen door de Sint Jan, hoorde Journalist Frederick Molegraaf over de zielen en besloot hen te helpen. Hij is op onderzoek uitgegaan om te achterhalen wat de laatste wensen waren van deze zielen.
Kunnen jullie samen met Journalist Frederick er achter komen wat de laatste wensen van de zielen waren. Frederick kan dit natuurlijk niet alleen! Lukt het jullie om samen met hem het mysterie van deze 7 zielen binnen één uur op te lossen?!

Escape room Het Geheim van de Bossche Bol

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: december 2017
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Wie Den Bosch zegt, zegt Bossche Bol. Al sinds 1938 is het gebakje niet meer weg te denken uit Den Bosch. Met deze typisch Bossche Escape Room kan jij nu gaan ontdekken hoe het er aan toe gaat bij Banketbakkerij Lambertus! Kunnen jullie de stress aan wanneer de bestellingen binnen stromen en alles mis dreigt te gaan. Zorg er met je collega’s voor dat alle bestellingen op tijd klaar zijn en hou zo de eer van de bakkerij hoog.

Informatie over Bossche Escape Room Den Bosch

Welkom bij De Bossche Escape Room. De nieuwste Escape Room in Den Bosch! Ze hebben twee typisch Bossche Escape Rooms: Het geheim van de Bossche Bol & De Zeven Zielen van de Sint Jan. Probeer met 3 tot maximaal 7 personen binnen een uur te ontsnappen uit een van deze Escape Rooms. Gaat jullie het lukken? Al te boeken vanaf € 17,- p.p. Ze hopen jullie snel te mogen verwelkomen bij De Bossche Escape Room!

Gelegen in het centrum en nabij het centraal station. Veel parkeermogelijkheden.

Prijzen:

Aantal personenmaandag t/m donderdagvrijdag t/m zondag
3€ 28,- p.p.€ 30,- p.p.
4€ 23,- p.p.€ 25,- p.p.
5€ 21,- p.p.€ 23,- p.p.
6€ 19,- p.p.€ 21,- p.p.
7€ 17,- p.p.€ 19,- p.p.

Bossche Escape Room Den Bosch Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Bossche Escape Room Den Bosch? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Wij hebben het Mysterie van de Sint Jan gespeeld. Een erg mooie kamer met een gave sfeer. Wij begrepen van de begeleider dat er net nieuwe puzzels geïnstalleerd waren. Deze waren tof! Puzzels zelf waren leuk en sommige lekker pittig. Het is wel echt ***. Dus geen verrassingseffect met een ***.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Katelijne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Meerdere Escape Rooms bezocht en we waren op zoek naar een uitdaging, nou die hebben we gehad! Het mysterie van de Sint Jan heeft een leuk regionaal thema en is mooi nagebouwd. Er zitten veel technieken in waar ik persoonlijk nog al fan van bent. De puzzels waren best lastig maar goed te doen, achteraf gezien is het meerdere malen aangegeven hoe we de link konden maken met verschillende puzzels en het verhaal. Uiteindelijk met slechts 3 hints zijn we er toch uitgekomen. Daarnaast een leuke gast die ons begeleidde wist ook veel over de kamers en Escape Rooms te vertellen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 april 2019 Jesse  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
2

We waren 10 minuutjes te vroeg, maar konden niet naar binnen. Bij binnenkomst stond de deur van de escaperoom al open en konden we al een hoop dingen zien, waardoor het verassingselement wel weg is. Voordat we naar binnen gingen werd ons verteld dat het een bepaalde puzzel kapot was, en dat we deze maar moesten overslaan als we zover waren. Daarbij verklapte de medewerker meteen een clue. allemaal info die we eigenlijk zelf in het spel hadden moeten ontdekken. Daarnaast bleek een puzzel slijtageplekken te hebben, een boekje door een vorige deelnemer verkeerde informatie bevatte (wat daar hemaal niet had mogen staan), dat bij een andere puzzel een *** niet werkte (wat opgelost was met een ***, maar afbreuk deed aan de ervaring). Puzzels vond ik persoonlijk vaak vergezocht. Dure ervaring,korting kon niet worden gegeven.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
13 april 2019 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest