Escape Rooms Nederland logo
Escape room Break out Grunopark Groningen

Hoofdweg 163, 9617 AD Harkstede, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape room Break out Grunopark Groningen

Escape room The Bar

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open vanaf: oktober 2021
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Café

Uit nostalgie geboren. De oude kroeg, waar de tijd heeft stil gestaan. Met een barman, die je aanwijzingen kan vragen. Of hij antwoord geeft is maar de vraag. Schaken, een bestelling doen. Alles gebruiken om de uitgang te openen.

Escape room Break Out of the Classroom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: School

In deze escape room maak je een tripje terug in de tijd: samen met nog 2 of 7 andere teamleden moet je ontsnappen uit een oud klaslokaal. Dit doe je door het gebruiken van aanwijzingen om raadsels en puzzels op te lossen, het doen van opdrachten en door aanwijzingen en uitkomsten samen te voegen. Dit alles moet wel binnen de 60 minuten die je krijgt. Als je er niet uitkomt, is het mogelijk om hints te vragen. Toch zal je vooral zelf aan de slag moeten, want de hints zijn beperkt. Kleine tip: kijk veel in laatjes en achter kaarten aan de muren. Veel succes!

Informatie over Escape room Break out Grunopark Groningen

Misschien heb je jouw schooltijd al ver achter je liggen, misschien ook niet. Hoe dan ook, bij Break Out Grunopark Groningen keer je weer terug naar het klaslokaal. Break Out  Grunopark heeft namelijk een escape room die is nagebouwd als oud klaslokaal:  krijtborden aan de muur en ouderwetse tafeltjes en stoeltjes. Toch zul je flink moeten speuren om aanwijzingen en oplossingen te vinden voor de puzzels. Naast deze kamer is er nog een andere escape room. Daar draait het spel om het stelen van een grote diamant uit een boardroom (raadzaal) binnen 60 minuten. Ook hier zul je flink wat denkwerk  voorgeschoteld krijgen. Sinds kort is een derde kamer toegevoegd waarmee de locatie ook grotere groepen aankan.

Break Out Grunopark Groningen is gevestigd aan Hoofdweg 163 in Harkstede op 10 minuten afstand van de stad Groningen. Op maandag t/m vrijdag is Break Out Grunopark  geopend van 13:00 uur tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Je kunt met minimaal 3 en maximaal 8 mensen op hetzelfde tijdstip spelen in ‘Break Out of  the Classroom’. Bij ‘Break Out of the Boardroom’ is dit maximaal 6 personen. Voor grotere groepen en bedrijven kunnen speciale afspraken gemaakt worden.

Prijzen:
100 euro per spel. Na afloop nog  iets eten/drinken met je team? Dat kan met een arrangement bij Restaurant Winterkost.

Vlucht uit het klaslokaal of grijp die diamant binnen de tijd en kom in de top 3!

Escape room Break out Grunopark Groningen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Break out Grunopark Groningen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

De onlangs geopende ‘Escape from Mars’ gedaan met een groep van zes familieleden.

Er is een leuke sfeer gecreëerd, goede uitleg gegeven en af en toe hebben wij de hoognodige hulp ontvangen.

Helaas voor ons de aarde niet weer bereikt. Het is een lastige, uitdagende escaperoom, mede doordat er veel verschillende cijfersloten in zitten. Wel erg fijne tips en voor ons totaal niet storend dat er even iemand binnenkwam om een tip te geven als we echt vastliepen en hulp op afstand onvoldoende leek.

Al met al een zeer geslaagde middag gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
26 oktober 2019 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escaperoom! Met familie (zessen, meesten zonder ervaring) “the classroom” gedaan en net binnen 60 minuten ontsnapt. Naast de vriendelijke ontvangst, is het een leuke en logische kamer in een klaslokaal waar onze verschillende leerachtergronden goed van pas kwamen! Hij is zeker niet makkelijk, maar met goed samenwerken heb je zeker 60 minuten speelplezier.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 december 2018 Jelte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke kamer en prettig personeel. De kamer is leuk ingericht en de variatiein de puzzels is prima. Wellicht zou er nog wat aandacht besteed kunnen worden aan een verhaallijn. Het thema is prima maar mist een backbone

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 december 2018 Richard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
1

Wij deden met vier personen ‘De Bar’. We hebben al meerdere escaperooms gedaan en vonden deze de slechtste tot nu toe. Op zich een mooi ingerichte bar, waar echt wel een goed verhaal van te maken is. Er gingen bij ons ook 2 medewerkers in de kamer staan achter bar, dit zorgde voor een ongemakkelijke sfeer. Je voelt je op je vingers gekeken en ze zaten niet goed in hun rol. Ze bespraken de vorige groep toen wij begonnen met de escaperoom. Het enige wat je moet doen is het oplossen van raadsels, overal hangen cijfersloten, veel vragen hadden vage antwoorden, een goed antwoord, was niet direct goed. Wij hadden veel tips nodig om verder te komen. Dit zorgde voor demotivatie. Ik heb het nog niet eerder gehad maar was blij dat het uur voorbij was.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
13 oktober 2018 Friso Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben de Bar gedaan. We hebben vaker escaperooms gedaan en deze sprong er wel uit. Qua aankleding sowieso! Als je ‘de Bar’ inloopt heb je ook echt het idee dat je een bar binnenloopt! Compleet met dartboard, pooltafel, tafels en stoelen, bar met drank, muziek., etc,…. Puzzels waren hier leuk op aangesloten binnen het thema. Was Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 januari 2017 Linda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Goede aankleding. We hebben de bar gedaan. Het lijkt op een oude bruine kroeg. Verrassende onderdelen.
De Escapes zijn een onderdeel van een groot park, waar alles verder gesloten was. Veel buiten dingen namelijk.
Aardige mevrouw die ons hielp en de jongen in de Room was top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 december 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Nu alle drie de escape rooms gedaan, alle keren helemaal top! Leuke middagen gehad. Aankleding helemaal super, puzzels leuk en goed te doen en de jongens super gastvrij. Zou het aanraden aan iedereen! Ook met baby’s mee is het goed te doen! 😀

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
4 december 2016 Lieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

We hebben de boardroom en het klaslokaal gedaan. Creatieve en originele puzzels! Een gezellig ontvangst en goede uitleg zorgden ervoor dat 1 uur precies een spannende uitdaging werd. Super aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 november 2016 Dorien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuk om met 8 personen te kunnen spelen. Is te doen, verrassende elementen. Verrassende locatie, net buiten de stad. Makkelijk parkeren en daarna kan er nog wat gegeten en gedronken worden in het restaurant bij de waterskibaan.
We gaan gauw terug voor de andere room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 november 2016 Jasper Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

de escapes waren leuk aangekleed, er waren leuke puzzels, geheime kamers en goed personeel dat je hielp. een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 september 2016 linda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Ik vond de escaperoom ‘boardroom’ heel leuk! Hij was best pittig, maar de manier van denken sprak mij zeker aan. Er werkt leuk personeel en ook na de escaperoom is het een erg leuke plek om er nog even een drankje te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 juli 2016 Marcha Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Mijn zusje werkt bij jullie en om de mobiele escape uit te testen ben ik met mijn moeder een vriendin van m’n moeder en mijn zusje haar docent in de mobiele escaperoom geweest en het is ons helaas nie

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2016 Danielle kloeze Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Ontzettend leuk, the Classroom. Spannend ook, en zo leer je ineens je vrienden een stuk beter kennen. De puzzels waren uitdagend, maar zeker niet onmogelijk, en het is maar goed dat the Classroom geen buurtjes heeft: in ons enthousiasme, ging de volumeknop, op tien. De begeleiding was uitstekend, de uitleg ook. We snapten het. Binnen het uur stonden we buiten. The Boardroom was een ander verhaal. Moeilijker, onduidelijker en wegens een communicatie probleem, kon de begeleiding ons alleen zien, niet horen. Desalniettemin viel er verder niets op aan te merken, anders dan dat we faalden dit keer. Kopje thee naderhand, fijne uitkijk over het water. De ene keer mét, en de andere keer zónder waterskiërs. Zeker aan te raden (de escaperooms dan, hè).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
12 juni 2016 Heidi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuk thema. We waren op tijd! Daarna lekker gegeten in het restaurant. Gezellige ongedwongen sfeer. Leuk om met collega’s of vrienden te gaan. De derde room is eind januari klaar. We zijn benieuwd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 december 2015 Marike Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Beide escaperooms waren leuk en doenlijk. Het restaurant was helaas een aanfluiting. Wat een enorme tegenvaller. In de tocht en de rook van de houtkachel 1,5 uur gewacht op koud te zout eten. De laatste persoon kreeg zijn eten pas toen iedereen het op had. We hadden gereserveerd om dit te voorkomen. We hebben na aandringen een soort van korting gekregen, maar toen zagen we dat de glazen water (!) voor €3,00 per glas bij de rekening waren opgeteld. De enige ober die er was liep bijna te huilen omdat hij het niet aankon in de eetzaal en de keuken. Te slecht voor woorden. Dit restaurant zou met onmiddellijke ingang gesloten moeten worden.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
25 oktober 2015 W. Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Gave escaperoom! Leul thema, veel codes om te kraken, lastige raadsels en spannend tot de laatste minuut! AANRADER!

2 augustus 2015 Marieke Steenhoek  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Een uur was precies genoeg voor “de snorkels” om te ontsnappen, maar wij wilden wel langer blijven om meer raadsels op te lossen!

11 april 2015 Betty De Vries Martens  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest