Bunker 83 Soest

Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX, Soest

Provincie Utrecht | Regio Amersfoort, Baarn, Hilversum

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Bunker 83 Soest

Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX, Soest

Beschikbare escape rooms bij Bunker 83 Soest

Escape room Bunker 83

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 28 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Battle, Bunker, Oorlog

Bunker 83 speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog. Aan de oostgrens staat de Sovjet-Unie met een enorme legermacht klaar om binnen te vallen. Tegelijkertijd mobiliseren de Amerikanen zich op strategische locaties in Europa. Er is maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger. Totale wereldvernietiging. Met je team stap je binnen in een Russische of Amerikaanse atoombunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd. Ontsnappen uit Bunker 83 is er niet bij, immers, onder dreiging van totale wereldvernietiging is vluchten zinloos. We zoeken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en orders opvolgen. Durf jij de beslissing te nemen?

Bunker 83 bevindt zich op de voormalige Vliegbasis Soesterberg, bij het Nationaal Militair Museum. Met wie ga jij deze uitdaging aan?

 

 

 

Informatie over Bunker 83 Soest

Bunker 83 bevindt zich naast het Nationaal Militair Museum, op de voormalige Vliegbasis Soesterberg. Reserveer een tijdslot via de website om zeker te zijn van een plekje want vol = vol. Meld je bij de kassa van het museum, vanaf hier word je opgehaald door de spelbegeleider.

Prijzen:
 120,00

Bunker 83 Soest Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Bunker 83 Soest? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Een beetje afgezonderd van het museum (en dus een stukje lopen), maar een escape room van hoge kwaliteit. De inrichting en puzzels passen goed in het thema (Koude Oorlog) en het achterliggende verhaal maakt het een interessante ervaring. Vooral ook omdat je het met grote groepen kunt spelen (wij waren met 17 man). De puzzels waren prima. De meningen binnen onze groep liepen wel uiteen; de ‘operations’ kamers waren heel anders dan de ‘strategie’ kamers waar wij in zaten (je groep wordt opgedeeld in teams). Tussen Rusland en de VS zat volgens mij weinig verschil, afgaande op de reacties van mijn teamgenoten. In het algemeen was onze groep erg enthousiast!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 juli Wilco Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest