Bunker 83 Soest

Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX, Soest

Provincie Utrecht | Regio Amersfoort, Baarn, Hilversum

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Bunker 83 Soest

Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX, Soest

Beschikbare escape rooms bij Bunker 83 Soest

Escape room Bunker 83

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 28 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Battle, Bunker, Oorlog

Bunker 83 speelt zich af ten tijde van de Koude Oorlog. Aan de oostgrens staat de Sovjet-Unie met een enorme legermacht klaar om binnen te vallen. Tegelijkertijd mobiliseren de Amerikanen zich op strategische locaties in Europa. Er is maar weinig nodig om de strategie van Mutual Assured Destruction te activeren: een aanvalsketen die resulteert in vernietiging van zowel aanvaller als verdediger. Totale wereldvernietiging. Met je team stap je binnen in een Russische of Amerikaanse atoombunker van waaruit nucleaire raketten kunnen worden afgevuurd. Ontsnappen uit Bunker 83 is er niet bij, immers, onder dreiging van totale wereldvernietiging is vluchten zinloos. We zoeken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en orders opvolgen. Durf jij de beslissing te nemen?

Bunker 83 bevindt zich op de voormalige Vliegbasis Soesterberg, bij het Nationaal Militair Museum. Met wie ga jij deze uitdaging aan?

 

 

 

Informatie over Bunker 83 Soest

Bunker 83 bevindt zich naast het Nationaal Militair Museum, op de voormalige Vliegbasis Soesterberg. Reserveer een tijdslot via de website om zeker te zijn van een plekje want vol = vol. Meld je bij de kassa van het museum, vanaf hier word je opgehaald door de spelbegeleider.

Prijzen:
 120,00

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest