Escape Rooms Nederland logo
Bunker Escape de Heen

Heense Molenweg 23, 4655 TB De Heen, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Bunker Escape de Heen

Escape room Escape Bunker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Bunker, Oorlog

In deze escape bunker kom je terecht in de tijd van De Tweede Wereldoorlog (1940-’45). Jij en je teamleden zijn verzetsstrijders en jullie hebben een groot probleem. Jullie zijn namelijk verstrikt geraakt in een bunker van de Duitsers. Als jullie opgepakt worden, zijn jullie levens in gevaar. Je krijgt 60 minuten de tijd om de bunker te ontvluchten voordat de Duitsers jullie ontdekken. Het zal jullie niet al te makkelijk gemaakt worden. Veel succes…

Je speelt dit spel met minimaal 4 en maximaal 8 personen tegelijk. Is de groep groter? Dan wordt de groep opgesplitst in kleinere groepen en spelen jullie het spel om de beurt. De wachtende groepen worden ondertussen vermaakt met een activiteit naar keuze. De minimumleeftijd voor dit spel is 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Het is mogelijk om de bunker vroegtijdig te verlaten in het geval van claustrofobie. Een begeleider van Bunker Escape De Heen houdt jullie en het spel continu in de gaten. Gebruik maken van het toilet kan bij beginlocatie Akkermans, bij de bunker is geen toilet aanwezig. Het is mogelijk om je escape spel te combineren met koffie & thee, bittergarnituur, een lunch of een diner. Waan jezelf in oorlogstijden in deze bunker en ontsnap op tijd!

Bunker Escape de Heen video

Informatie over Bunker Escape de Heen

Ben jij een echte geschiedenisfanaat en weet jij veel over De Tweede Wereldoorlog? Dan is Bunker Escape De Heen een leuke escape room voor jou. Bij Bunker Escape De Heen word je opgesloten in een authentieke bunker uit deze oorlog. In de bunker brandt echter wel licht en hij zit vol met puzzels, raadsels en aanwijzingen. Kruipen door smalle ruimtes of klimmen is niet nodig in dit spel, samenwerking, inzicht en creativiteit wel. Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen met je team. Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen voordat jullie ontdekt worden door de Duitse bezetter? Daar kom je achter in de bunker.

Het escape room spel begint bij Akkermans leisure & golf aan de Heense Molenweg 23 in De Heen. Je speelt het spel met minimaal 4 en maximaal 8 personen tegelijk. Je kunt gratis parkeren bij Akkermans leisure & golf. Reizen met het openbaar vervoer? Neem vanaf Steenbergen, Ravelijnstraat bus 214 naar Heense Molenweg. Vanaf Akkermans leisure & golf lopen jij en je teamleden met een begeleider naar de bunker toe. Dichte schoenen en warme kleding worden aangeraden voor het spel. Er geldt een vaste prijs per persoon voor het spel. Je betaalt per persoon, ongeacht het aantal spelers altijd €19,50. Vlucht voordat de bezetter jullie te pakken krijgt!

Bunker Escape de Heen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Bunker Escape de Heen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Leuk thema, helemaal opgaan in die tijd voor 60 minuten. unieke locatie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2020 Johan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Superleuk om samen op te lossen. Goeie combinatie van denken en doen

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 september 2019 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Mooie plek totaal in thema. Waardoor je er direct in komt. Mooi niveau verschil tussen opdrachten zodat iedereen wat kan doen als je met een divers gezelschap bent.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
4 december 2016 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

5 sterren, kan niet beter!

18 oktober 2015 Matthijs Meijer  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Deze escaperoom was geweldig!! We waren maar met zijn drieën en zijn helaas niet ontsnapt, maar het was geweldig! De adrenaline en spanning was hoog! Zeker een aanrader! Ook erg vriendelijk personeel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2015 Melanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

We hebben de Bunker Escape als teambuilding met het werk gedaan, omdat je op een leuke manier moet samenwerken om allerlei raadsels op te lossen. We vonden het zo leuk dat je je fantasie helemaal de vrije loopt kunt laten en helemaal op gaat in het verhaal. De bunker is ook helemaal in stijl ingericht. De barbecue achteraf was top!

17 oktober 2015 Marry Brokkelman Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wat was het geweldig zeg! Heerlijk gezocht naar aanwijzingen en de hersenen zijn zeker goed gekraakt! Zeker een aanrader! (Probeer wel met minimaal 4 personen te komen!)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 oktober 2015 Ashley Schrijvers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest