Channel 21 Aalsmeer (gesloten)

Witteweg 12, 1431 GZ, Aalsmeer

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Channel 21 Aalsmeer (gesloten)

Witteweg 12, 1431 GZ, Aalsmeer

Beschikbare escape rooms bij Channel 21 Aalsmeer (gesloten)

Escape room Frosty the Snowman

Maximale tijd: 90 minuten
Minimale leeftijd: 10

Het is bijna kerst, maar er is nog geen sneeuwvlokje te bekennen. Toch hebben jullie het plan opgevat om een mooie sneeuwpop te maken. Los de puzzels op en vindt steeds meer onderdelen om een sneeuwpop in elkaar te kunnen zetten. Zet je de sneeuwpop binnen de tijd in elkaar, of blijf je uiteindelijk met een halve sneeuwpop zitten? Het is een uitdaging voor het hele gezin.

Gedurende de kerstperiode biedt Channel 21 u een speciale kerst-escaperoom aan: Deze kerstspecial is geschikt voor kinderen vanaf tien jaar, mits onder begeleiding van minimaal twee volwassenen. Kom je met een groep zonder kinderen is het even zo goed maar de vraag of je binnen de tijd de sneeuwpop in elkaar weet te zetten.

Frosty The Snowman duurt 90 minuten. Om bij de kamer te komen moet je een trap op. In de kamer zelf is wel een zitje, dus u hoeft niet 90 minuten lang te staan.

Escape room De Erfenis I

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Thema’s: Avontuur

Oom Albert was geen vrolijke man. Voor hem was de wereld één aards tranendal. Een misantroop pur sang. Hij had dan ook weinig vertrouwen in zijn erfgenamen. Hij zou er wel voor zorgen dat ze in ieder geval moeite moesten doen voor hun erfenis. Dat die erfenis enorm moest zijn, daar was iedereen het wel over eens. Maar verder probeerde iedere potentiële erfgenaam op eigen gelegenheid een wit voetje te halen. Oom Albert haatte dat. Maar hij zou ze allemaal een lesje leren, als hij eenmaal dood was! En nu is het dan zover: zijn erfenis staat klaar om ontvangen te worden door de door hemzelf gekozen erfgenamen, jullie.

De notaris uit het dorp heeft jullie gebeld om jullie te vertellen dat jullie een erfenis gekregen hebben van jullie oudoom Albert. De erfenis bevindt zich in een opslagruimte en is in jaren niet geopend. Het is aan jullie om de erfenis te accepteren en uit te zoeken wat de omvang van de erfenis precies is.

Escape room De Erfenis II

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Thema’s: Avontuur

Deze escape room bevindt zich onze vestiging Aalsmeer en duurt 120 minuten voor een team van tussen de drie en acht personen. Je kunt ook een korte variant van deze kamer spelen die maar één uur duurt. Voor het thema zie de kamer “De Erfenis I”.

Informatie over Channel 21 Aalsmeer (gesloten)

Bij Channel 21 kun je meerdere escaperooms boeken met elk hun eigen thema. Het doel van een escaperoom is dat jij – met jouw team – binnen 60 minuten ontsnapt. Het is real-life gaming waarbij jij – met jouw team – helemaal in het spel gezogen wordt. Je moet samenwerken en puzzels oplossen om op tijd te kunnen ontsnappen. Channel 21 is gevestigd in Aalsmeer (deze locatie bekijk je momenteel) en in Amsterdam. Channel 21 heeft plannen voor een derde vestiging.

Prijzen

Team van 6 personen €120,00
Team van 5 personen €100,00
Team van 4 personen €80,00
Team van 3 personen €60,00

Heb je geen team en wil je toch een escaperoom bezoeken, kom dan naar het ‘no team’- evenement van Channel 21. Je kunt dan het beste contact met de locatie opnemen.

Channel 21 Aalsmeer (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Channel 21 Aalsmeer (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Deze escape room is een scam! Niet boeken. We stonden voor een verlaten pand.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
28 juli 2017 Tarsis Arroo Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

De sfeer van de kamer past heel goed bij het verhaal: een erfenis waarvoor je als in Storage Wars op zoek moet gaan in een opslagruimte. Je moet veel informatie en sleutels verzamelen waardoor je goed je hoofd erbij moet houden. In de kamer is niets voorgekauwd, wat anderen misschien een nadeel vinden, maar wat wij erg leuk vinden. Laat ons onze eigen weg maar zoeken!
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
6 november 2016 Freek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Wij speelden de erfenis 1/2, een escape-ervaring van 120 minuten. De tijd vloog voorbij. Puzzels zaten goed in elkaar en waren uitdagend. Konden onszelf bedienen van een drankje en aan het einde mochten we de ‘erfenis’ ook echt meenemen. Dat vonden we een leuke touch. Minpunt: telefonisch slecht bereikbaar

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
30 oktober 2016 Maartje de Haar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Onze eerste escaproom maar we gaan het zeker vaker doen. Filmpjes, geluidsfragmenten en sleutels die uit het niets leken te verschijnen. De kinderen kregen tegen het einde wel last van de tijdsdruk maar toen hebben ze ons een kwartiertje extra gegeven. Zonder dat kwartier hadden we het niet gehaald.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
20 oktober 2016 Simone Dekker Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
1

We misten een rode draad door de puzzels heen waardoor we weinig verhaal beleefden en alleen maar met puzzels bezig waren. Vrijwel alle puzzels waren of sloten met sleutels of 4-cijferige (moeilijk invoerbare) fietssloten. En het waren er heel veel. Bij binnenkomst vonden we zoveel raadsels tegelijkertijd dat we niet wisten waar we moesten beginnen. Het kwam vaak voor dat we sleutels of codes vonden die pas veel later gebruikt konden worden.
We hebben veel kamers gespeeld maar deze kamer was het extreme tegenovergestelde van lineair.
We hadden in de eerste instantie de Indische kamer gekocht maar door omstandigheden kregen we de erfenis kamer. Jammer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
16 oktober 2016 Tjie-Jau Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest