No images

Circus Pief Paf – kinderescaperooms voor thuis

Provincie Limburg

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Circus Pief Paf – kinderescaperooms voor thuis

Pieter Belsstraat 26, 5961DW, Horst

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Circus Pief Paf – kinderescaperooms voor thuis

Escape room Milanus en Pip en de Wonderspreuk

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 1 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 5
Moeilijkheid: Gemiddeld

Ontdek dit nieuwste escaperoom avontuur van Milanus & Pip en de Wonderspreuk. Ontdek je eigen magische krachten in dit spel vol met magie en toveren. Milanus heeft een gigantisch probleem. Het konijn Pip hinnikt, blaft en kwaakt.

Kun jij onze Milanus helpen om Pip weer terug te toveren voordat zijn papa en mama terug zijn van de show? Ga op zoek naar de juiste toverspreuk en de juiste tover beweging.

Dit spel is in twee versies te spelen. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar en van 8 tot 12 jaar.

Escape room Frappie en Grappie en de verdwenen kaartjes

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 1 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 5
Moeilijkheid: Gemiddeld

Beste kinderen,

Alle pafs nog aan toe. Ik heb weer een onmogelijk probleem waar ik zelf niet uit kom, Jullie zijn beter in streken uithalen dan ik dat ben dus ik denk dat jullie hier perfect voor zijn.

Als directeur van Circus Pief Paf ben ik verantwoordelijk voor veel dingen, De verkoop van kaartjes is toch een van de belangrijkste. Alleen Frappie Fratsen en Grappie Grollen zijn weer bezig geweest met hun streken. Ze hebben alle kaartjes verborgen in een kluisje. Zo kan het niet open. Ik heb een code van 3 cijfers nodig om het kluisje open krijgen.

En dat is nog niet alles. Dit duo heeft nog veel meer fratsen uitgehaald. Ze hebben het programma omgetoverd in een Frappie en Grappie dansshow, Waldo hebben ze iets geheims laten zien, De prijzen van de ijsjes zijn veel te hoog, De decoratie klopt niet meer en mijn kledingkast hebben ze overhoop gehaald.

Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen. Snel. Zorg dat jullie de code zo snel mogelijk vinden zodat het circus weer open kan.

Met vriendelijke groet,
Gerrit Paf

Directeur Circus Pief Paf

Dit spel is geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar.

Informatie over Circus Pief Paf – kinderescaperooms voor thuis

Beleef samen onvergetelijke avonturen

Bij Circus Pief Paf is altijd een avontuur te beleven. Er gebeuren de raarste dingen. Kun jij ons helpen? Alvast heel veel plezier!
Kinderescaperoom voor thuis
Circus Pief Paf zijn escaperooms voor thuis. Speciaal gericht op kinderen van 5 tot 12 jaar. Op dit moment bieden we twee unieke thema’s aan.
  • Frappie en Grappie en de verdwenen kaartjes (5-8 jaar)
  • Milanus en Pip en de Wonderspreuk (5-8 jaar en 8-12 jaar)

Beide twee totaal verschillende verhalen maar allebei ontzettend leuk en leerzaam om te spelen. Je kunt deze spellen spelen alleen met je vader en/of moeder/verzorger. Maar ook met maximaal 4 kinderen zoals op een kinderfeestje. Ben je met een grotere groep? Print het spel dan 2 keer uit en maak teams.

Spelenderwijs leren
Het creëren van plezier en onvergetelijke momenten is waar Circus Pief Paf zo van houdt. We houden ervan om spelenderwijs leren te verwerken in elk spel. Leren zonder dat kinderen het merken. Om ze een gevoel van doelgerichtheid te geven door spelletjes te spelen met hun familie. Om de vaardigheden van de 21e eeuw te stimuleren. We denken na over hoe kinderen denken en dagen ze uit in hun ontwikkeling. Maar bovenal ontwerpen we spellen om samen plezier te hebben!

Kinderen gebruiken digitale apparaten om te leren. Dat is prima, maar we geloven echt in het maken van ervaringen die je kunt voelen en aanraken en waar je echt kunt genieten van quality time samen. Zonder beeldschermen.

Prijzen
Vanaf 14,95 per spel.

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest