Escape Rooms Nederland logo
Clever Cat Escapes Haarlem

Terschellingpad 2, 2036 KH Haarlem, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Clever Cat Escapes Haarlem

Escape room Clever Cat Escapes

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 tot 8 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Je woont in een leuke wijk, maar naast je woont een ietwat vreemde buurvrouw. Je hebt er niet veel contact mee maar op een dag gaat je buurvrouw een dagje weg en zij vraagt of jij haar vogeltje te eten zou willen geven. Daarna vraagt zij of je vanmiddag langs zou willen komen in haar appartementje om daar meer uitleg over te krijgen. Jij bent je van geen kwaad bewust en ook niet als je ’s middags langsloopt en ziet dat de deur op een kier staat. Je bent bang dat er iets gebeurd is en je loopt naar binnen. Slechte keuze, want de deur valt gelijk dicht en de klok begint te tikken. Je hebt vanaf dit moment 60 minuten om te ontsnappen en dit lukt je alleen als je de puzzels en raadsels oplost die je in dit appartementje zult vinden. Je komt erachter dat dat oude vrouwtje toch niet zo gek was als je in eerste instantie dacht…

Wat de makers van deze kamer goed gedaan hebben, is het perfect nabootsen van de kamer van een oude vrouw: een oude leunstoel, een klok op de schoorsteenmantel, bloemetjesbehang, versleten vloerkleed, vergeelde foto’s overal en zelfs een gehaakt kleedjes op het bijzettafeltje. Niet alleen is gedacht aan het meubilair: je hoort oude radio-uitzendingen op de achtergrond en ook het vogeltje kwettert erop los. Net alsof je bij je oma op bezoek bent.

Je kunt het beste spelen in een team van 3 tot 8 personen maar er mogen acht personen tegelijk spelen. Onder de veertien jaar mogen kinderen onder begeleiding meespelen met hun ouders. Eng is deze kamer niet, wel zal het de nodige adrenaline geven. Als het je toch teveel wordt, kun je met een knop de kamer verlaten tijdens het spel. Ga op in het leven van deze vreemde, oude dame en ontdek wat ze verbergt!

Informatie over Clever Cat Escapes Haarlem

Deze escape room is de enige van Haarlem en is met de bus te bereiken vanaf station Haarlem (ongeveer 22 minuten reizen). Je kunt ook met de auto komen, want er is genoeg parkeermogelijkheid bij de escape room. Clever Cat Escapes heet misschien wel zo omdat de enige kamer die zij op dit moment hebben ook wel iets te maken heeft met een raar, oud kattenvrouwtje.

Zoals bij elke escape room moet je ook uit deze kamer ontsnappen, maar het vreemde kattenvrouwtje zal het je natuurlijk niet al te makkelijk maken. Clever Cat Escapes wordt steeds populairder, dus denk eraan om op tijd te reserveren als je in het weekend wilt spelen, want vaak zijn dan alleen nog de ochtenden vrij. Kom je met een groep groter dan acht personen, dan moet je twee aansluitende tijdsloten boeken omdat je maar met maximaal acht mensen tegelijkertijd kunt spelen. De prijzen variëren maar met hoe meer personen je komt, hoe goedkoper de prijs per persoon wordt: denk aan 23 tot 18 euro per persoon. Na dit spel zul je in ieder geval nooit meer hetzelfde denken over oude vrouwtjes.

In de toekomst zal er ook een kamer komen voor groepen met kinderen onder de 14 jaar, als je een bericht wilt ontvangen wanneer deze optie gereed is, kun je het beste via de website van Clever Cat Escapes een bericht sturen.

Locatie op de kaartClever Cat Escapes Haarlem

Terschellingpad 2, 2036 KH Haarlem, Nederland

Clever Cat Escapes Haarlem Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Clever Cat Escapes Haarlem? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Leuk verhaal, mooie kamer met hele afwisselende puzzels en verrassende elementen erin. We liepen twee keer vast en kregen toen een hint. Mijn zoon van 13 zou op de schermen mee kijken maar er werd hem gevraagd of hij niet toch liever mee wilde doen, en we waren blij dat hij erbij was. Met heel veel plezier deze kamer gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart Vanessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een erg leuke room, met gevarieerde puzzels. Fijne ontvangst en uitleg en mijn moeder mocht op de monitor meekijken hoe we het deden. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Service: Uitstekend
11 maart Astrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

De hele ervaring heel amateuristisch aan. De spelleider was vriendelijk maar slecht te verstaan Vieze, niet passende en stukende kleding is niet iets waar je klanten mee zou willen ontvangen. Ook het feit dat ze na afloop ons liet zitten in de wachtruimte waarbij ze zelf de kamer al ging opruimen, zou je niet eerst netjes van je gasten afscheid moeten nemen? Of op zijn minst ons iets aanbieden. Foto wordt gemaakt, met onze eigen mobiele telefoon Dan de kamer, sommige puzzels waren uitstekend bedacht en uitgedacht. Maar de kamer is zo slecht verlicht dat sommige puzzels gewoon niet te doen zijn. Toen wij al in Haarlem waren kreeg ik een e-mail op de PC thuis met bevestiging, 7 min voor tijd, met routebeschrijving. Toen zaten wij al lang en breed binnen bij Clever Cat, niet echt Clever lijkt me.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
22 januari Team Foursome Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Hele leuke room op een bijzondere plek (een oud schoolgebouw). Het is een beetje zoeken.
De room is leuk en zit goed in elkaar. Alles werkte hoe het zou moeten.
Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 februari 2016 Aaer Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Grappige kamer, leuke ontspannen sfeer (voor mij wat te ontspannen voor een escape room maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak)
De kamer zat goed in elkaar, goede afwisselende puzzels, vriendelijke ontvangst.
Alleen het verhaal vooraf zou wat meer uitgewerkt kunnen worden zodat je wat meer gevoel hebt bij de kamer. Al met al zeker leuk om te spelen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 februari 2016 Corinda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Was leuk!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 augustus 2015 Olivier Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest