Code Blauw Leiden

Langegracht 70, 2312 NV, Leiden

Provincie Zuid-Holland | Regio Den Haag, Leiden

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Code Blauw Leiden

Langegracht 70, 2312 NV, Leiden

Beschikbare escape rooms bij Code Blauw Leiden

Escape room Code Blauw

Maximale tijd: 20 minuten
Capaciteit: max 5 spelers

Wie binnenstapt in de escaperoom Code Blauw op het dak van innovatiecentrum PLNT aan de Langegracht, heeft twintig minuten de tijd om al puzzelend een ramp te voorkomen. Dat lijkt misschien ruim bemeten, maar waar moet je beginnen als nieuwkomer die nog nooit eerder zo’n ’ontsnappingskamer’ van binnen heeft gezien? Terwijl de eerste minuten
wegtikken, kijken de eerste bezoekers elkaar een beetje hulpeloos aan terwijl ze de instructie op het scherm nog maar eens doorlezen. Ja, en nu?

Informatie over Code Blauw Leiden

Middenin Leiden staat sinds kort onze spannende escaperoom: Code Blauw. Hier word je met je team uitgedaagd om wateroverlast door een onverwachte storm met een hoosbui te voorkomen. De Escaperoom staat op het dak van innovatiecentrum PLNT en vanaf begin april ben je welkom voor een – zeker weten – onvergetelijke ervaring.

De escape room is ontwikkeld in samenwerking met het Hoogheemraadschap van Rijnland, PLNT en Escape-Event. Het idee ontstaan uit de Sustainable Business Battle, doorgezet door Rijnland, uitgevoerd door Escape-Event en geplaatst op het dak van PLNT.

De escape room is beschikbaar voor studenten en zakelijke klanten. Voor studenten gratis – gesponsord door het Hoogheemraadschap – en zal worden aangeboden in combinatie met colleges, lezingen, workshops en andere activiteiten op PLNT.

 

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest