Cybersecurity Escaperoom

Provincie Noord-Holland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Cybersecurity Escaperoom

Nijverheidsweg 3, 1613 DZ, Grootebroek

Beschikbare escape rooms bij Cybersecurity Escaperoom

Escape room Cybersecurity op locatie

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 1 t/m 8 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Kruip in de huid van een hacker

De cyber security escape room is een pop-up escape room die opgezet is met security awareness training als doel. De escape room laat de spelers op een leuke en nieuwe manier in aanraking komen met verschillende leermomenten op het gebied van cyber security. De escape room wordt opgebouwd bij de klant op locatie en de ervaring wordt vervolgens vanuit een andere ruimte begeleid door een ervaren begeleider.

De insteek van de escape room is dat spelers belangrijke cyber security tips beter onthouden wanneer zij daar zelf mee in aanraking komen. Het doel van de escape room is niet om te ontsnappen, maar de spelers kruipen dit keer zelf in de huid van een hacker. De spelers gaan ervaren hoe het is om iemand te hacken door meerdere beveiligingsfouten zelf uit te buiten. Daarbij komen de spelers in aanraking met verschillende leermomenten op beveiligingsgebied, zowel positief als negatief.

Je stapt de cyber security escape room binnen en je doel is om een document, de Miljoenen Nota, te stelen. Dit moet allemaal gebeuren voordat de medewerker terug is van zijn pauze. De medewerker is net vertrokken en hij blijft 45 minuten weg. Jullie krijgen toegang tot zijn werkplek, en zo te zien heeft hij zijn spullen allemaal achter gelaten. Kunnen jullie binnen de tijd door middel van hacken de Miljoenen Nota bemachtigen?

De cyber security escape room is ontwikkeld door ervaren security professionals met meer dan 20 jaar ervaring. De escape room is ontstaan uit de vele verzoeken voor cyber security awareness presentaties, training en advies.

Escape room Cybersecurity Online

Capaciteit: 1 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

De Cyber Security Escape Room Online is een unieke, realistische, interactieve en vooral leuke security awareness training.
Geen saaie security awareness webinars of online trainingen meer waar je doorheen klikt om er maar vanaf te zijn. Medewerkers kunnen nu een security awareness training volgen door middel van het spelen van de Cyber Security Escape Room Online, een online web-based interactieve escaperoom. Het doel van het spel is niet om te ontsnappen, maar de speler kruipt zelf in de rol van de hacker. De spelers zullen zelf ervaren hoe het is om iemand te hacken door het uitbuiten van meerdere beveiligingsproblemen, ondertussen komen de spelers in contact met een breed scala aan cyber security gerelateerde leermomenten.
De escaperoom is ontworpen en gebouwd door ervaren security professionals met ieder meer dan 20 jaar ervaring in het security vakgebied en uitgebreide kennis van gamificatie voor leerdoeleinden.

Informatie over Cybersecurity Escaperoom

De Cybersecurity Escaperoom is zowel beschikbaar als  escape room op locatie als digitale online escape room. Zij hebben dus geen vaste locatie, maar komen bij de klanten langs op locatie, of bieden deze escape room online aan.

De Cybersecurity Escaperoom op locatie is geschikt om te spelen met groepen. De escape room is zowel gemaakt voor vermaak als voor het doorlopen van een security awareness training. Het doel van het spel is niet om te ontsnappen, maar de speler kruipt zelf in de rol van de hacker. De spelers zullen zelf ervaren hoe het is om iemand te hacken door het uitbuiten van meerdere beveiligingsproblemen, ondertussen komen de spelers in contact met een breed scala aan cyber security gerelateerde leermomenten.

De Cybersecurity Escaperoom Online is een digitale online escape room die zich richt op individuele spelers, spelers kunnen eventueel wel samen onder 1 groepsnaam spelen, waarbij zij overleg kunnen voeren via bijvoorbeeld Teams of Zoom.

Beide escape rooms volgen hetzelfde scenario en bevatten dezelfde spelelementen, puzzels en leermomenten.

Prijzen
De Cybersecurity Escaperoom Online is €12,50 per deelnemer.
Escape room op locatie is afhankelijk van de huurperiode, prijzen op aanvraag.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest