Escape Rooms Nederland logo
Dark Park Delft

Wateringsevest 7C, 2611 AV Delft, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Dark Park Delft

Escape room Rise of the Phoenix

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 18

THE DARKVERSE IS ABOUT TO UNFOLD

Met Rise of the Phoenix begint DarkPark aan een nieuwe fase; het uitrollen van The DarkVerse. In dit unieke DarkPark universum zul jij als speler met iedere game die je speelt meer ontdekken over alle verhaallijnen die onze Escape Rooms en Home Adventures met elkaar verbinden. Maar wees gewaarschuwd: met iedere stap die je zet in The DarkVerse word je zelf meer en meer onderdeel van het verhaal.

WITNESS THE RISE OF THE PHOENIX

Dr. Phoenix was een alom gerespecteerd en gepassioneerd wetenschapper. Als hoofd van Phoenix Institute stelde hij al zijn kennis in dienst van het verbeteren van de kwaliteit van het leven. Experimenten op vogels leken succesvol, maar toen hij zonder toestemming begon met menselijke proeven keerde de medische wereld hem de rug toe. Overtuigd van zijn gelijk veranderde zijn passie in een obsessie om de dood te verslaan. Hij begon te preken dat sterfelijkheid slechts een ziekte was waarvoor hij de remedie had ontdekt. Naar verluidt hervatte Phoenix in het geheim zijn experimenten op meisjes uit een nabijgelegen weeshuis. Niet veel later sloot het Phoenix Instituut definitief haar deuren. Van Phoenix of zijn patiënten is nooit meer iets vernomen.

Het instituut is nu als museum te bezoeken; een wrang eerbetoon aan een man die óf zijn tijd ver vooruit was, dan wel volledig gestoord was.

Beschikbare talen : Nederlands & Engels
Prijs: Van 132,- tot 185,- per team

Escape room The Dentist

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Eng, Tandarts

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over The Dentist.

Deze escape room is ingericht, zoals de naam al zegt, als een werkruimte van een tandarts. Een gewone, lieve tandarts is het alleen niet. Er gebeuren nare dingen met de patiënten van de man die zichzelf ‘The Dentist’ noemt. Niet voor niets zitten er leren
riemen op de tandartsstoel. Jij en je team moeten binnen 60 minuten ontsnappen als jullie niet zijn volgende slachtoffer willen worden. Speur door zijn patiëntendossiers, gebruik zijn instrumenten om raadsels op te lossen en zoek aanwijzingen. Bang voor jouw tandarts? Voor deze tandarts moet je pas écht bang zijn!

Je speelt dit spel met minimaal 3 en maximaal 7 personen per keer. Je krijgt 60 minuten de tijd maar zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent. Dit in verband met de uitleg van het spel. Je kunt dan ook nog naar de wc, want dat is tijdens het spel niet mogelijk. Het spel is ook geschikt voor Engelstalige bezoekers. Je mobiele telefoon mag helaas niet mee naar binnen. De minimale leeftijd is 16 jaar. Jongere bezoekers kunnen niet meespelen, ook niet onder begeleiding. Ontsnap samen met je team voordat ‘The Dentist’ jullie te pakken krijgt!

The Dentist: ma t/m do €135,- / vr t/m zo €145,-

Escape room The Freakshow

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Circus

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over The Freakshow.

Voorzichtig tast je in het duister op zoek naar aanwijzingen. Dat je bent opgesloten is duidelijk, maar waar en door wie? Naast je hoor je iets sissen, is dat een slang? Je handen voelen iets roestigs, lang dun metaal. Tralies? Is dat een leeuw die je hoort grommen? Je voet blijft hangen achter een stuk ketting. Er blijkt een haak aan te zitten. Op de tast probeer je door de tralies heen te hengelen, maar naar wat? Plotseling klinkt de stem van een klein meisje. ‘Niet bang zijn’, zegt ze. ‘Ik zal je helpen ontsnappen, maar we moeten snel zijn, want de voorstelling duurt maar een uur en dan… komen ze terug… de freaks’.

The Freakshow is een huiveringwekkend, maar magisch avontuur waarin je wordt meegenomen naar het oude circus van de vorige eeuw. Ontsnap uit de circustent waar de freaks je hebben opgesloten en verken het circusterrein. Breng de oude kermisspellen tot leven, trotseer het bassin van de zeemeermin en ontdek wie er woonde in die oude woonwagen.

Bij The Freakshow wordt geen gebruik gemaakt van cijfersloten en dus ook niet van codes. Dit keer zullen jullie écht ‘outside the box’ moeten denken om de raadsels die de ontvoerde kinderen voor jullie hebben achtergelaten te ontrafelen. Uiteraard is The Freakshow ook weer voorzien van spectaculaire lichteffecten, unieke special effects en een betoverende soundtrack.

Kortom, tijdens The Freakshow ben je gegarandeerd van een magisch avontuur dat je nooit meer zult vergeten… als je het na kunt vertellen tenminste!

The Freakshow: ma t/m do €145,- / vr t/m zo €155,-

 

 

Informatie over Dark Park Delft

DarkPark in Delft opende in 2014 een van de eerste escape rooms in Nederland. Sindsdien is DarkPark in de prijzen blijven vallen. Zo werd de escape room meermaals uitgeroepen tot beste van Nederland en verworf DarkPark in 2018 zelfs een Internationale Golden Lock-In Award en een 6e plaats op de ranglijst van Beste Escape Rooms ter Wereld! Op Tripadvisor staat deze escape room op nummer 1 van 4 populaire activiteiten in Delft. De reviews op Tripadvisor zijn uitsluitend positief. Kortom: dit is niet zomaar een escape room.

Parkeren:
DarkPark Delft is te vinden aan de Wateringsevest 7C in hartje Delft. Station Delft ligt op minder dan 15 minuten loopafstand. Het is ook mogelijk om vanaf het station Tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand te nemen. Je stapt dan bij halte Wateringsevest vlak voor de deur uit. Je kunt in parkeergarage Prinsenhof betaald parkeren. Vanaf daar is het 1 minuut lopen. Je speelt afhankelijk van de kamer met minimaal 2/3 personen en maximaal 6/7 personen tegelijk het spel. De minimumleeftijd is 16 jaar. Voor en na het spel kun je samen met je team een drankje drinken in de sfeervolle ontvangstruimte.

Openingstijden:
DarkPark Delft is van dinsdag t/m donderdag geopend van 13:00 tot 22:00 uur, op vrijdag van 13:00 tot 23:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 23:00 uur. Uitsluitend op reservering.

Tarieven:
The Dentist:
Ma t/m do: €135,-
Vr t/m zo: €145,-

The Freakshow:
Ma t/m do: €145,-
Vr t/m zo: €155,-

Wil jij ook de beste escape room van Nederland uittesten? Reserveer dan snel!

Dark Park Delft Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Dark Park Delft? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Een heel goed opgezet verhaal.
Heel spannend en heel leuk.
En best pittig om op te lossen.
Zeer spannnend en je zit meteen in het verhaal

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2023 Sari Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super tof! Ontzettend leuk om een enge escape room als teambonding te doen, toffe ervaring om samen te delen! Ontzettend vriendelijk personeel en zeer goed geholpen door de klantenservice voor het aanpassen van mijn reservering.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 maart 2022 Emma Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door het personeel. Ze nemen gelijk een bepaalde rol aan, wat heel leuk is om te voelen. Nadat wij onze spullen in de locker hebben gelegd, worden we begeleid naar de wachtkamer van de tandarts. Op dit moment ga je gelijk het verhaal in ! Bizar hoe deze geluidseffecten dit met je kunnen doen. Zonder al teveel prijs te geven is dit een hele toffe escaperoom, met veel spanning. Wel zit er veel rekenwerk  in deze kamer dus hier moet je van houden. Echter, al dit rekenwerk is wel goed te doen, zolang je maar creatief blijft. Naarmate de tijd begint te dringen ook hierin weer de gave geluidseffecten aangepast.

Al met al, een hele spannende, goed in elkaar gezette escaperoom die je MOET ervaren. Er is hier heel veel moeite ingestopt, en dat is aan alles te zien. Na afloop nog een leuk gesprek gehad met de jongen die ons ontvangen heeft. Met een woord omschreven : Top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 juni 2019 Daisy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Escaperoom met een lekker eng sfeertje, goed getimede schrikeffecten en goed gemaakte, logische puzzels, waarmee we alle vier tegelijk steeds bezig konden zijn. Veel *** en weinig verhaal, maar dat vonden wij niet storend.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 maart 2019 Trudy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

We hebben the Dentist gedaan. Ik vond het een leuke kamer, de sfeer zat er goed in. Veel schrikmomentjes. De puzzels waren leuk en goed te doen. Wel vond ik vijf mensen voor deze kamer echt te veel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 maart 2019 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben ook the Freakshow gedaan en daar was ik enorm enthousiast over. Eén van de leukste Escape Rooms die ik heb gedaan. De afwisseling in puzzels was super, je kon ook echt veel samen doen, waardoor iedereen overal continu betrokken bij was. De aankleding vond ik echt heel tof. We hadden 21 minuten over, maar dat gevoel hadden we totaal niet. Deze Escape Room zou ik echt iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2019 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

The Freak Show 😉

We zijn twee dagen later nog onder de indruk van het avontuur dat we beleefd hebben… WOW wat een ervaring! Is The Dentist al indrukwekkend dan is dit de overtreffende trap!! Beter dan dit is haast onmogelijk. De sfeer en de uitdagingen waar je voor komt te staan, zo echt en indrukwekkend tegelijkertijd. Van begin tot het einde is het genieten maar ook doorwerken waarbij hulp op tijd komt. Met nog 1.45 min. over zijn we ontsnapt terwijl we dachten dat we al over de tijd heen waren. Geen cijfersloten ditmaal maar echt gave en levensechte puzzels, out of the box denken dus 😉 We kijken nu al uit naar de twee volgende uitdagingen in Zoetermeer. Super bedankt voor deze ervaring!! P.s. we hadden na The Dentist een tegenontvangst voorbereid maar deze maakte totaal geen indruk LOL

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 Marcel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Freakshow
Wat een waanzinnig toffe kamer. Het was onze 19e kamer. Vorig jaar The Dentist gedaan en in een jaar tijd is er qua entree en horeca flink verbeterd. Meerdere zitplekken en mogelijkheid tot drankje en kleine snack.
De ontvangst was net zo heerlijk “onaangenaam” als de vorige keer. Ben blij dat we eerst de Tandarts hebben gedaan, want deze kamer is nog vele malen beter. Originele puzzels, samenwerkingsopdrachten, combinatie denken en doen.Een absolute aanrader!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2018 Cor  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel erg gave room!
De setting is goed neergezet waardoor je je er echt waant. Puzzels zijn ook leuk gedaan met een paar ingenieuze die ik nog niet eerder gezien heb! Echte aanrader als je niet als te angstig bent aangelegd.

We hebben de ruimte met z’n drieën gespeeld en (met heel weinig tijd over) gehaald, maar wij hebben al wel meerdere rooms gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

The Dentist is echt heel cool!!! De sfeer vooraf is echt de max. De puzzels zijn cool en op zich goed te doen 🙂 Je zit echt in het verhaal en je leeft met alles mee. Het technische element in deze kamer verdient echt een compliment!! Je verwacht namelijk een andere oplossing maar je wordt steeds voor verrassingen gesteld wat echt super is! Met 4 zijn we wel ontsnapt en hadden zelfs nog 7 minuten over, pffff.. De beste kamer tot nu toe 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2018 Marcel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geen cijferslotjes maar wat dan wel. Het begint bij het ontvangst.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2018 Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben deze kamer vandaag gespeeld met 3 personen. De ontvangst brengt je meteen al in de juiste sfeer.
En dan begint het…Wij hebben The Dentist gespeeld (en ontsnapt)!
De begeleiding was perfect, we kregen hints precies wanneer we deze nodig hadden. Niet te veel, niet te weinig.
De kamer ziet er heel mooi uit, al bestaat deze al een jaar of vier. Realistisch, met mooie (en creepy) details. Geluids- en lichteffecten maken het nog leuker!! Wij vonden het niet angstaanjagend, maar wel spannend met schrikmomenten.
Ja, je merkt inderdaad dat de puzzels aan de klassieke kant zijn. Maar er is niets mis met een goede klassieker! Veel mensen zitten te zeuren over “te veel sloten”, maar ze hebben een functie dus wij hebben dat niet als storend ervaren! En het past bij het thema, meer zeg ik niet.
De eindpuzzel was nog een extra uitdaging en een top afsluiting van het spel.
Alleen wel een tip: neem iemand mee die goed kan rekenen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2018 Arianna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Nog voor binnenkomst word je bij de Freakshow in de sfeer gezet. Je bent er pas na afloop uit als je bent ontsnapt. Eerste keer escaperoom voor 4 van de 6 van ons, maar als ze allemaal zo zijn… Briljant!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 april 2018 Nolbelg Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

We werden opgesloten in de wachtkamer en vanaf daar waren we aangewezen op onze ervaring en kennis. The Dentist was niet makkelijk. De kamer was schaars ingericht en paste in de stijl van een creepy tandarts die het bloed graag rijkelijk liet stromen.
Het was niet extreem eng, maar schrikmomenten waren er wel. De puzzels zaten redelijk logisch in elkaar en soms was het extreem makkelijk om iets op te lossen en de volgende puzzel was weer extreem moeilijk om op te lossen. Zoals in bijna elke escape room die het team heeft bezocht waren er ook her weer ‘dingen’ die we even miste. Gelukkig kregen we dan die ene hint die ons dan weer verder hielp.
Ontsnapt uit The Dentist in 58:47

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 maart 2018 Team5some Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Fantastische eerste ervaring met een escape room. Top sfeer (begint bij binnenkomst), toffe puzzels en een lekkere flow

Diepgang/beleving: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 januari 2018 Niek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Dit is gewoon een heel vette kamer, zeker als je bedenkt dat deze al sinds 2014 open is! Mooie effecten, duidelijke puzzels en leuke verrassende dingen. Misschien dat je vergelijkbare dingen nu al eens in een andere kamer hebt gezien ofzo maar als dit een van de eerste escaperooms in nederland was was hij zijn tijd al ver vooruit. Echt een show, ook vooraf al. Benieuwd naar de andere kamers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2017 Timo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
4

Vergeleken met andere escape room kregen we tijdens hopeloze momenten tips om de puzzels toch op te lossen. Bij Dentis was het minder het geval.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
10 september 2017 Beyza Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij deden dit alle 4 voor de eerste keer. Het was echt superleuk! En als we 2 uur de tijd hadden was het ons zeker gelukt om eruit te komen 🙂 Jammer van alle puzzels waar we niet aan toe gekomen waren!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
30 augustus 2017 Aline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Fantastisch om gedaan te hebben. We gaan er aan verslaafd raken vrees ik.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Ik vond het verhaal goed, deze begon al bij de ingang. Geweldig. Erg leuke ervaring voor de eerste keer en we hebben natuurlijk een supertijd neer gezet!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
29 augustus 2017 Hendrik Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Je wordt letterlijk vanaf het begin geëntertaind. De escape room The freakshow is een echte aanrader. Zeker vanwege het decor en de puzzels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2017 Ruben Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
7

Indien je de films van Hannibal Lector kent dan heb je in deze room wel een connectie… Hahaha!
Helaas waren wij niet op tijd en hebben wij de puzzle niet opgelost…. vanmorgen wel direct even de polis van de tandzorg na gekeken.
Dit wil ik namelijk niet meemaken ben ik bang…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
26 augustus 2017 Ronald Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Geweldig, erg mooi aangekleed en je gaat er volledig in op.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 augustus 2017 Stefan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Geweldig mooi uitgewerkte escaperoom met leuke puzzels en schrikeffecten. De gastheer zat fantastisch in zijn rol!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2017 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

The Freakshow is een fantastische escaperoom. Super leuke puzzels, geweldige ambiance en een grote creativiteit aan effecten. Echt een topper!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2017 Dettie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hele toffe escaperoom! Freakshow is wel wat makkelijker, maar de hele beleving klopt. Ik zou deze zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
19 augustus 2017 Reshma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een heel spannende en werkelijk geweldige ervaring. Gelijk bij het ontvangst ( waar de toon werd gezet door de gast vrouw/man ) tot aan het einde toe werkelijk geweldig. Zo spannend en zo verrassend, en toen we het gehaald hadden zo een opluchting. Een absolute aanrader .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2017 Nico Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldig, al bij het ontvangst. De kriebels liepen over de ruggen. Door deze ervaring ben je nog hechter als gezin geworden. Nooit verwacht dat we allemaal zo goed met elkaar konden samen werken. En dan de ontlading als je het binnen de 60 min haalt. Deze ervaring zullen we niet snel vergeten. Super.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2017 Petra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wat een toffe kamer. De review op deze site had ons al nieuwsgierig gemaakt, maar het klopt allemaal. De ontvangst, de spellen, het totale plaatje. Helemaal TOP. Een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 augustus 2017 Cor Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super toffe ervaring! Heel uniek door de verschillende *. Echt een leuk uitje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 augustus 2017 Milou Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke escape room. De sfeer eromheen is erg cool. De puzzels zijn leuk, soms best wel moeilijk. Deze escape room is zeker een aanrader (The Freakshow).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 augustus 2017 Jasiek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
8

Direct bij ontvangst voel je al dat deze kamer (The dentist) speciaal is. Te gekke ambiance en je zit direct in het verhaal. Onwijs gaaf gedaan en zeker aan te raden! Op naar de Freakshow!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus 2017 Guido Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Super toffe escape room, de beleving klopt helemaal vanaf het moment dat je binnen komt tot het einde.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus 2017 Wianka Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was mijn 1e keer. Geweldig! Spannend, eng, schrikwekkend, lekker puzzelen, blij (we zijn eruit gekomen). De ontvangst was lomp, precies passend bij wat ging komen. Krijgt een teamgevoel, je hebt de anderen echt nodig (al is het maar om af en toe vast te houden). Het was supergaaf!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 augustus 2017 Diana Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Geweldig! Wat een leuke ervaring! Aanrader!!!! Al meerdere escape rooms gehad, deze was echt spannend en leuke en uitdagende puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2017 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Veel plezier gehad bij de Freakshow. Puzzels waren goed uit gedacht en het thema voerde zich goed door. Met 52 seconden over, toch nog op tijd het einde weten te halen. Zo enthousiast dat we ook meteen de andere kamer van Escape Challenge Delft gaan boeken! (Zoetermeer al op de planning staan).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 augustus 2017 Nadine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Top afwerking, super geluids-en lichteffecten, goed verhaal, top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
6 augustus 2017 Arjen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Onze eerste kennismaking met Escape Challenge Freakshow was gelijk raak. Wat een belevenis. Geen simpele spookhuis schrik maar subtiele spanning: gaat het ons lukken? Mooi ingerichte en complete experience met doordachte enscenering, licht, geluid én muziek: kortom, middenin je eigen speelfilm opgejaagd van de ene naar de andere ruimte. Nog 35 seconden over, we hebben het gehaald! Een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Christa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel erg leuk, voor ons allen de eerste keer, waren zeer enthousiast. Op 35 seconden na hadden we het binnen het uur gered. Top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Luca Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

De escape room in Delft (the dentist) was super leuk! Je wordt direct het verhaal in gezogen + de medewerker acteerde goed mee :).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Devika Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Al bij aankomst start de belevenis – over alles is nagedacht – een spannende en hersenkrakende escaperoom! We gaan de andere escaperooms van Escape Challenge ook proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2017 Stefania Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Briljante kamer, prachtig aangekleed met een grote diversitiet aan originele puzzels. Spanningselement is precies goed. Verdient zeker een plek in de top van Nederland!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2017 Kenneth Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Top kamer! Leuke uitdagende puzzels en goede schrikmomenten! 58 minuten vastgezeten!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2017 K Jansen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Mooie kamers en leuk om eens zonder cijfersloten te puzzelen. De puzzels werken erg goed (geen klemmende kisten of versleten spullen ed). Daarnaast beleef je al de spanning van de kamer al als je nog in de wachtruimte zit. Het personeel gaat namelijk helemaal op in hun rol (intens staren, met deuren gooien etc). De balans tussen spanning, puzzels, personeel en decor maakt deze escaperoom echt fantastisch!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
1 augustus 2017 Cindy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Het is een mooi geheel. Je voelt echt dat je bij het verhaal hoort en je de andere en jezelf moet redden. Zeker een aanrader! Super in elkaar gezet. TOP!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2017 Loubna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het is een spannende escape room met verrassende elementen. Helaas kom je altijd aan het eind 1 minuutje tekort. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juli 2017 Annemarie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Ontvangst maakte de beleving compleet erg goed gedaan. Goede puzzels, steeds wat nieuws en toch verbonden. Misschien leuker als je in een ruimte uitkomt waar je nog even na kan kletsen zonder dat je “nieuwe escapers” tegen komt en per ongeluk iets verraadt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
29 juli 2017 Marleen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Er werd een goede sfeer neergezet, vriendelijk personeel. Helaas was weg in de buurt afgesloten, toen we belden dat we iets verlaat waren werd telefoon niet opgenomen. bereikbaarheid is dus een punt van aandacht.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
29 juli 2017 Sara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een van de betere Escape Rooms.
Leuke puzzels, niet te makkelijk, maar ook geen hele extreme afwijkende zaken.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 juli 2017 E. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Echt genoten van de Freakshow! Leuke puzzels en spanning!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2017 Kelsey Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Prachtig aangekleed, origineel en heel verrassend! Spannend begin en erg leuk einde en tussendoor??

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 juli 2017 Karin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Prima! Erg leuk en spannend om te doen?De overige familieleden vonden het ook erg leuk en ware zeer verrast?

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2017 Jos Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Deze escaperoom is echt de beste ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2017 Remco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was een hele leuke en vooral ook spannende ervaring deze escape room. Het zit allemaal goed in elkaar en ook de puzzels zijn moeilijk genoeg, zeker niet te makkelijk. Erg leuk verzonnen allemaal. Wij hebben het helaas niet gered om er binnen 60 minuten uit te komen. We schrokken ons af en toe echt rot………… Ik snap wel dat de minimum leeftijd 16 jaar is; je moet zeker wel een beetje van spannende verhalen houden……

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juli 2017 Cindy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Verrassende ontvangst; mooie wachtkamer; spannende, levensechte kamer met uitdagende raadsels

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 juli 2017 Karin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke kamer met veel puzzels! Leuk welkom. Mis wel een beetje een verhaal maar door effecten en door de kamer kreeg ik wel een tandartsenpraktijk gevoel.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juli 2017 Ivo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De Freakshow is een hele leuke en originele escaperoom! Je moet veel zoeken en verbanden leggen. Door de opzet en de achtergrondmuziek zit je helemaal in de sfeer. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2017 Joël Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een fantastische ervaring om uit deze escape room te ontspannen.
Erg goed in elkaar gezet.
Met recht een freakshow.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 juli 2017 Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Fantastische beleving, de host zat meteen goed in zijn rol en maakte de bezoekers nog nieuwsgieriger, kortom een aanrader!!!
Over de kamers , deze waren zeer smaakvol en mysterieus ingericht, misschien iets te donker maar dat kan ook aan mijn ogen hebben gelegen !!.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2017 Ed Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Dit is de beste escaperoom die ik gedaan heb. Alles is tot in de puntje kloppend en de puzzels sluiten heel goed aan bij het thema.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 juli 2017 Raoul Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De Dentist was al erg leuk, maar de Freak Show steekt tot nu toe met kop en schouders boven alle andere escape rooms uit. Origineel, heel erg sfeervol en totaal verrassend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli 2017 Sjors Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De Freakshow is de gaafste room die ik tot nu toe gezien heb. Sfeer en aankleding zijn helemaal goed, puzzels passen bij het thema en de oplossingen zijn met logisch nadenken steeds te vinden. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli 2017 Eline Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Na een wat stroef ontvangst 😉 ging alles eigenlijk vanzelf. kamers waren mooi en goed gebouwd. aantal schrikmomenten en lichteffecten waren heel goed gedaan. eng voor sommigen en goed puzzelen voor andere. kortom aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli 2017 Dimitri Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Puzzels waren vooral één categorie, wel mooi opgezet, muziek past in het plaatje, goeie benadrukking op het ´Escapen´

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
10 juli 2017 Freek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Absoluut een van de betere Escape Rooms van Nederland. Vanaf het moment dat je het pand binnenkomt zetten ze al de sfeer neer. Zonder uitleg word je de kamer ingestuurd, en voor je het weet ben je bezig alle gave puzzels van deze griezelige room op te lossen.

Kom ook vooral terug voor hun andere kamer: The Freak Show!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2017 Thijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben als groep een onwijs leuke ervaring gehad in The Freak Show. Wat een beleving is deze Escape Challenge, het is alsof je je in een film waant. Een afwisseling van spanning en humor.
Klantenservice: Het enige waar wij ons aan stoorden, was de rol die de medewerkers van de Escape Challenge aannamen. Uiteraard snappen wij dat dit bij de sfeer en show hoort, maar de bezoekers mogen wel met iets meer respect behandeld worden. Verder helemaal TOP! Het boeken en betalen ging ook allemaal prima. Ik zou de Escape Challenge zeker aan iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
5 juli 2017 Larissa Schemkes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Knap in elkaar gezet en bedacht….spannend tot het einde!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2017 LEE Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Hoge kwaliteit, veelzijdig, veel sfeer en beleving, een van de beste kamers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juli 2017 Reinier Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg goede en spannende escaperoom! De spanning begint al voor de escaperoom. Het verhaal is goed uitgewerkt. Ik zou het leuk vinden om achteraf nog de opnames te bekijken, maar dat wordt hier niet gedaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 juli 2017 Camilla Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

een hele leuke ervaring die ik niet had verwacht. goede acteurs die goed bezig zijn met hun Act vooral die grote met die baard ,hahaha geweldige kerel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juni 2017 willem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Voor het eerst een escaperoom gedaan dus wist niet goed wat ik kon verwachten. Weet niet echt wat nu precies de achtergrond van het verhaal was maar ik vond het superleuk om de kamer door te speuren naar aanwijzingen en de puzzels op te lossen. Het was wel veel rekenwerk, maar dat ging prima met pen en papier. Af en toe wat schrikeffecten wat de spanning er goed in hield. Erg leuk, absoluut een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
25 juni 2017 Jo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De freakshow gedaan met een aantal vriendinnen. Bij binnenkomst meteen in de sfeer gedropt door de medewerkers. De escape room was spannend en superleuk! De puzzels zijn goed te doen en de eventuele hints worden gegeven op een manier welke bij het thema past. Zeker een aanrader! Wij komen terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
25 juni 2017 Kimberly Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Levensecht! En het personeel bleef tot het eind toe in hun rol…Erg leuk! Ben reuze benieuwd naar de andere Escaperooms.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 juni 2017 Sander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg spannend, en niet makkelijk. Met z’n 3en was het een flinke uitdaging, maar wel geluk! Grote aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2017 Hidde Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ja was echt een topper, zeker aan te raden. Leuk opgezet, hoop schrik elementen en leuk ontvangst, dit wil je echt niet missen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juni 2017 Sabrina Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Erg leuk en spannend! Er zijn veel leuke puzzels, hierbij moet je ook veel samenwerken. Soms moet je heel logisch nadenken en andere puzzels zijn wat lastiger om op te lossen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2017 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuke escape room, 7 mensen was wel een beetje teveel voor deze kamer. Aangezien je steeds op elke puzzel moet wachten voordat je met een ander puzzel kan beginnen. Tweede kamer was wel heel totaal anders als de eerste waardoor we wat tijd verloren. Maar uiteindelijk toch weer vrij gekomen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 juni 2017 Myrte Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar het was echt super leuk!
De tijd vliegt als je binnen bent.
Erg van genoten

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2017 Stephania Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Nog niet veel ervaring met Escape Rooms, maar deze is echt wel heel erg gaaf! Mooie aankleiding, goede technische details en een spannend slot! (bijna) een uur lang genoten en gelukkig wel weten te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
9 juni 2017 Lars Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De opdrachten/puzzels van deze Escaperoom vond ik echt heel tof en divers! Het was spannend en gaf een kick om steeds dichterbij onze ontsnapping te komen. Enige kleine minpuntje was dat je een paar keer maar met 1 puzzel tegelijk bezig kon zijn, dan konden op dat moment niet alle deelnemers superactief zijn.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2017 Else Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wist niet wat ik moest verwachten..”super leuk” was mijn eindoordeel .. een echte adrenaline rush hield ik eraan over..

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Suuuuuuupergaaf!!! Verrassend en heel origineel en spannend. De ontvangst was ook al helemaal in stijl 🙂 net op tijd ontsnapt. Absoluut een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juni 2017 Ilse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Deze escape room vond ik echt een belevenis. De verschillende ruimtes waar wij in terecht kwamen zaten erg goed in elkaar en verraste ons. Alle raadsels waren op te lossen met goede teamwork.

Onze complimenten voor deze escape room! Het is een geweldige herinnering geworden 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
31 mei 2017 Mariska Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat was het spannend, een echte beleving. Jammer dat je een kamer maar 1 keer kunt spelen, want the dentist en freakshow zijn de beste escape rooms die ik heb meegemaakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2017 Saphira Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Leuke Escape room! Bij binnenkomst al meteen in het verhaal. Goede puzzels en leuke uitdaging. Karakters spelen leuk mee en in op het gedrag in de kamer. Was best een lastige, maar gelukkig gehaald. Keep up the good work!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2017 Arash Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Ontzettend genoten van deze escaperoom waarin met cijfersloten gewerkt wordt. Het was goed mogelijk om met elkaar de puzzels op te lossen, en ook overzicht te houden. Mooie aankleding en en af en toe een leuk of spannend effect. Maar zeker verrassend! De raadsels zijn gevarieerd. Het was mijn eerste escaperoom, maar dit smaakt naar meer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
26 mei 2017 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Vooral de special effects en muziek maken de escape room tot een spannende beleving.
De kamer zelf zit goed in elkaar qua setting en de puzzels. Een aanrader als je toch weer een afspraak moet maken bij de tandarts.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 mei 2017 Karlijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Goede en verschillende puzzels die allemaal niet te makkelijk of te moeilijk zijn.
De escape room theme was zeer mooi uitgevoerd en er is goed gelet op details/attributen.
Enkele verbeterpunt kan nog zijn om er echt een verhaal van te maken (naast het spannende en interresante thema en atmosphere kon er bijvoorbeeld een dieper verhaallijn langzaam worden ontknoopt wat er bij the dentist in de kamer heeft afgespeeld).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2017 Mark Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Erg spannende escape room met een griezelige sfeer. Mooie licht en geluidseffecten. Hierdoor bleef je in een constante alertheid en paraatheid. Dit droeg veel bij aan de escape room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
25 mei 2017 Sandro Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

The freak show is echt een super vette escape room!!!
Bij binnenkomst wordt je gelijk super ontvangen zodat je er al gelijk helemaal in zit.
De kamers zijn super vet ingericht en je leeft helemaal op in het spel.
Vind het een echte aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2017 Lysanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ontzettend genoten van de diversiteit van de puzzels en de inrichting van de verschillende kamers. Het ontvangst was ook hartverwarmend 😀

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
19 mei 2017 Kaes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
8

De start was wat moeizaam, maar met wat aanwijzingen zijn we er uitgekomen. Was echt af en toe erg spannend en er waren wat gil momenten. Op ern bepaald moment ga je op de goede manier denken en dan lukt het (met 59 sec. over ) geen wereldtijd maar super leuk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 mei 2017 Etty Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

De puzzels zijn goed in elkaar gezet en niet te makkelijk of te moeilijk. Ik had niet echt het idee dat er een verhaal in de escape room zit, terwijl er wel de mogelijkheid was geweest om er een soort whodunit van te maken. Maar omdat de puzzels je lang genoeg bezig houden, heb je ook niet zo’n behoefte aan een verhaal.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2017 Victor Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
8

Zeker spannend, een hele ervaring. De puzzels zijn niet heeel bijzonder, maar het verhaal erom heen maakt het wel een goed geheel!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
17 mei 2017 Whitley Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met z’n vieren the freakshow gedaan en maar net ontsnapt! Wat een geweldige escape room en ontvangst. Staat in onze top 3! Benieuwd naar the Dentist, we komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 mei 2017 Vivian Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

The dentist:
Vanaf het moment dat je het gebouw binnen komt, wordt je al meegenomen in het verhaal. Dit draagt heel erg bij aan de beleving van het verhaal en de kamer. In de kamer zelf zijn veel special effects, wat de escape room extra spannend maakt. Het verhaal bij de kamer is goed uitgewerkt en spannend, naarmate je verder komt in de kamer wordt er steeds meer duidelijk. De puzzels variëren in moeilijkheidsgraad en het aantal aanwijzingen/benodigdheden in de kamer. Als je uit de kamer komt wordt je weer vriendelijk ontvangen.
Naar mijn idee zijn 6 personen wel echt de max. om het voor iedereen leuk te houden. Soms ben je echt allemaal tegelijk bezig met de puzzels, maar er zijn ook momenten dat niet iedereen tegelijk iets bij kan dragen aan een puzzel of activiteit in de kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 mei 2017 Marije Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vanaf het moment dat wordt opengedaan tot aan de escape (binnen de tijd!) een beleving in gespannen ontspannenheid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2017 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg gaaf. De sfeer was heel toepasselijk voor de escaperoom. Hints kwamen precies op het juiste moment.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
7 mei 2017 Ionela Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wauw. Wauw. Wauw. Wauw. Wauw. Vanavond de Freakshow gespeeld. Bizar goede kamer. Mijn 23e room en door alle verhalen waren mijn verwachtingen torenhoog, maar die zijn echt overtroffen. We waren erg bang (hèhè) maar zo ontzettend genoten!! GA DIT DOEN!! Van het ontvangst tot het napraten FANTASTISCH

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 mei 2017 Ymke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Super goed in elkaar gezet! Ik en de rest van de collega’s hebben genoten en zijn van plan om snel weer een datum te prikken voor the honeymoon hotel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 mei 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Super toffe opzet. Erg mooi gedaan en steeds verrassend! Je wordt mee genomen in het verhaal en dat maakt het ook extra spannend. Er zitten leuke elementen in die ik niet eerder bij een escape heb gezien!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 april 2017 Rogier Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg leuke Escaper oom, thema is goed uitgewerkt, veel verrassende elementen. Van binnenkomst tot vertrek is het leuk om bij deze Escape room te zijn!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2017 Jeanette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Een hele leuke room. De puzzels waren niet te makkelijk en ook niet te moeilijk. Precies goed om voortgang te blijven maken. Het was heel sfeervol en de details maakten het helemaal af. Vooral de waarzegsterkamer was bijzonder creepy.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
22 april 2017 Roeland Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

In 1 woord geweldig!! Super leuk in elkaar gezet ! Echt een aanrader ! Goed verzonnen leuke raadsels en goede schrik effecten… ook de diversiteit van de kamer en opdrachten echt heel goed over nagedacht!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 Rogier Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het was boven verwachting. De effecten, sfeer en puzzels waren erg leuk. Iedereen is enthousiast en het was erg geslaagd! Ik kan niet wachten om de andere kamers te gaan doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 Rico den Boef Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke kamer. Puzzels zijn goed te doen. Kamer is spannend, af en toe schrikeffecten en verborgen kamers. Super leuke avond gehad!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
20 april 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

In het begin erg veel sloten, dat was wel een beetje demotiverend zo van waar moet je beginnen! Maar uiteindelijk gaat het toch redelijk vanzelf. De rekensommen vond ik wel moeilijk maar gelukkig ben je met meerdere mensen waardoor de oplossing er wel komt. Ik vond de “setting” erg leuk en een beetje zoals de film “saw”! Leuke avond gehad en ontsnapt!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ik vond als ortho assistente leuk dat er nagedacht is over de kleine details. Je hoeft zeker geen tandheelkundige achtergrond te hebben om de puzzels op te lossen. Proffesionele gastheer die je goed in de sfeer brengt vooraf en begeleidt tot het einde krijgt mijn complimenten. Iedereen vondt het een hele leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2017 Esra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Helemaal te gek! We zaten helemaal in het verhaal, prachtige vormgeving en mooie slimme puzzels. Heel erg spannend en heel erg leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2017 Elsbet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het was de eerste keer en ik was erg benieuwd. Ik vond het erg leuk om te doen. Prima sfeer en leuke ontvangst.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
12 april 2017 Carla Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Vanaf het moment van aanbellen al direct de beleving van het thema van de Escaperoom. Puzzels zaten goed in elkaar en vergt echt teamwork om het op te lossen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 april 2017 Angela Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Ontzettend gaaf! Leuk dat de gastvrouw mee speelt bij entree. Mooie techniek, gave aankleding. En spannend! Ook belangrijk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
9 april 2017 Tim Dumaij Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

ontzettend gaaf. genoten van het sfeertje en was stukken minder eng dan vantevoren verwacht na lezen van de introductie op de site.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 april 2017 Jeanet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Met 5 vriendinnen hebben wij afgelopen zaterdag The Freakshow escape room gedaan (ontsnapt met nog ruim 6 minuten op de teller:)). Wat een ge-wel-dige kamer was dat! Onwijs leuk thema, je waant je echt een uur lang op een verlaten kermis. Super leuke puzzels en leuk dat er veel elektronisch was (en een keer geen cijfersloten). Leuk om ook met meerdere te doen, omdat je tezamen meerdere puzzels kunt oplossen in plaats van 1 puzzel tegelijk. Als je echt even in een fantasiewereld wilt leven voor een uur, DOEN!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 april 2017 Amber Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Gaaf, spannend, afwisselend. Een super escaperoom! Spannende afwisseling van licht en donker en zeer uitdagende puzzels in verschillende ruimtes. Bij ‘vastlopen’ goede hints!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 april 2017 Willy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Spannende sfeer, vernieuwende omgevingen en verrassende puzzels. Er is niet een heel duidelijk verhaal wat gevolgd of opgelost wordt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 april 2017 Damy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met recht een van de allerbeste van Nl. Wat een gigantisch mooi decor en alles klopt hier precies! Geen cijfersloten maar echt doordenken en verbanden kunnen leggen! De freakshow is echt een unieke beleving! Zo jammer dat je dit maar 1 keer kan doen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 april 2017 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Supergave escaperoom The Dentist! Door de sfeer, muziek/geluid en special effects word je er echt ingezogen. Soms best spannend maar ook echt superleuk!! En ruim binnen de tijd eruit, maar niet omdat t zo makkelijk was…teamwork!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 april 2017 Ilse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Een van de beste Escape Rooms van Nederland, doordat de puzzels goed aansloten bij de verhaallijn. Ik ben zeker van plan om de Freakshow te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 maart 2017 Giorsio Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escape room was verassend gaaf! Onwijs goed verhaal. Het ontvangst was een beetje gek, alleen past wel helemaal bij het thema van de escaperoom. Het was erg spannend, maar dat maakte het wel heel leuk. De puzzels waren erg goed, soms wat te moeilijk(we hebben veel aanwijzingen gekregen). Ik wil deze escaperoom aanraden, deze moet je gewoon gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
26 maart 2017 julia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wat een toffe escape room was dit. De sfeer werd goed neergezet! Mooie kamer(s) en meerdere malen zat mn hart in mn keel..! Ben tot nu toe bij meerdere escape rooms geweest maar deze was de beste tot nu toe.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Josh Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Met 5 personen gespeeld, waarvan 4 ervaren personen en voor 1 iemand was het de 2e keer.
Originele kamer en puzzels, geen cijfersloten, je moet echt out of the box denken. Alleen de freaks zie je niet echt meer terug in het verloop van het spel.
Als escape room fanaat moet je deze escaperoom gespeeld hebben! Persoonlijk staat deze in mijn top 2!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 maart 2017 Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Onwetend en afvragend wat ons te wachten stond, gingen wij the freakshow doen.
Meteen al in het begin hadden we zoiets van: Spannend !! En nu ???
Aan het eind hadden we zoiets van: Tijd al voorbij ??? Wat jammer nou !!
Napratend over deze ervaring, waren we het met elkaar eens:
Dit was WAANZINIG leuk, op naar de volgende Escape Challenge.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2017 Klazina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige escape room. Goede begeleiding en echt een leuk thema. Kwaliteit van de puzzels is erg goed en er zit veel afwisseling in.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2017 Eric Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Geweldige escape room. Je ziet het niet af aan de buitenkant van het gebouw. We dachten zelfs verkeerd te zijn omdat er een bord aan hing met te huur
Ook stond er een bordje met prijzen voor drankjes, echter geen idee hoe je die kon bestellen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
12 februari 2017 Suzan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Superleuk om te doen. Goed verzorgd, aardige mensen. Uitdagend maar niet al te moeilijk. Met 5 personen heb je een prima team om het te kunnen volbrengen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
12 februari 2017 Wendy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Na de meisjeskamer in Bunschoten deze kamer (Freakshow) uitgezocht vanwege de goede reviews en omdat deze kamer de beste escaperoom was van het jaar (2015). De sfeer wordt bij binnenkomst gelijk goed neergezet, zo kom je snel in de juiste sfeer terecht. Het decor is erg mooi en de op te lossen puzzels zijn erg verrassend en afwisselend. Met subtiele hints werden we af en toe de juiste richting in geduwd wanneer we vastliepen (meestal omdat we iets over het hoofd zagen, een enkele keer omdat de puzzel niet duidelijk was). Er werd geen gebruik gemaakt van cijfersloten, erg mooi gedaan. Een paar minuten voor het eind kwamen we eruit.
Een minpunt was het abrupte einde en de erg korte ‘nabeschouwing’. Alles bij elkaar genomen vonden we de meisjeskamer net wat gaver. Maar dit is zonder meer een uitstekende kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 februari 2017 Stef Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Heel leuke escaperoom! Goed thema, spannend en uitdagend, mooie puzzels en goed verzorgde ruimte. Goed te doen met 6 personen. Maar met 4 zou denk ik ideaal zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 februari 2017 Louise Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Echt een geweldige escaperoom. Over alles is nagedacht, van ontvangst tot het einde val je binnen in de beleving. Zeker het feit dat er geen cijfersloten zijn (waar ik zelf op een gegeven moment wel moe van werd) maakt hem echt goed. Je denkt soms: “Hoe doen ze dat toch?” De opbouw is ook heel goed: veel variatie, verassingen en na veel kamers bezocht te hebben nog steeds verbazing. Jammer genoeg waren we 4 minuten te langzaam voor het record, maar toch, dat maakte de ervaring zeker niet minder.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2017 Johan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Erg leuk en goed uitgedacht. Het onbekende maakt het leuk. En als je denkt er te zijn…. toch nog niet

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 januari 2017 Evert van Zanten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben the freakshow gedaan. De beste escape room die ik tot nu toe heb gedaan! Mijn gezelschap had nog nooit zoiets gedaan, maar zijn nu ontzettend enthousiast. De kamer(s) zijn ontzettend origineel, goed uitgevoerd en hele leuke puzzels. Echt iets anders dan standaard sloten openen. Gewoon doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 januari 2017 Tanya Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Erg origineel, geen cijfer /letter sloten! Je moet wel echt mobiel zijn in het verplaatsen tussen de ruimtes. Mooi aangekleed en top ervaring, ook als je al eerder eacaperooms hebt gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
22 januari 2017 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Eindelijk een kamer zonder gammele cijfersloten. Zeer verrassende effecten. Absolute aanrader! Meerdere kamers gedaan en deze staat in de top 3

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 januari 2017 Robin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

De kamer the Dentist heeft mijn verwachtingen overtroffen! Bij binnenkomst voel je gelijk dat je in een andere wereld bent beland en het was vanaf het begon tot het einde bloedstollend spannend! De enscenering, muziek, special effects maken het helemaal af! We waren met een groep van 7 man en zaten vooral in het begin in de knoop met de puzzel hoe we verder moesten. In principe waren de puzzels niet super moeilijk, maar onder spanning is het vaak ook lastig om goed om je heen te kijken waar de aanwijzingen kunnen liggen. Gelukkig krijg je dan zo nu en dan hulp met een tip om verder te kunnen gaan. Naarmate je meer in het spel zit en steeds meer puzzels weet op te lossen werd het ook steeds makkelijker. Alle puzzels waren naar mijn idee erg uniek en super spannend. Iedere keer als je een puzzel weet op te lossen kijk je weer naar uit wat de volgende raadsel is. Is the Dentist eng? Jazeker! Aantal keren goed geschrokken en gegild, maar dat kan je ook verwachten als je zo’n kamer boekt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2017 job Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Spannend, verrassend, uitdagend en veelzijdig. Echt een aanrader. Heb nog niet veel vergelijkingsmateriaal maar deze vond ik tot nu toe de leukste

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 januari 2017 Lucienne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
6

Een hele leuke, spannende 1e ervaring, waarbij team work voorop staat.
Een geslaagd teambuildings uitje dus.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
5 januari 2017 Corrie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was echt een spannende en afwisselende escape room!! De puzzels waren niet heel erg moeilijk maar ging meer om verbanden leggen wat wel eens een leuke afwisseling was! De totale ervaring is echt een 10, je weet dat het geld wat je ervoor hebt betaald ook goed benut is in de ontwikkeling van de kamer! Voor ons is het nu wachten tot zoetermeer opent omdat we nu The Dentist en The Freakshow beiden hebben gedaan. Can’t wait!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 december 2016 Joan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Ik had nog nooit een escape room gedaan. Heb een uur lang genoten. Ontvangst was freaky
Opdrachten waren leuk en soms spannend om te doen. Paar keer erg onverwachte dingen.
Leuke schrik momenten.
Aanrader

20 december 2016 Katinkay Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een uitdagende en spannende escape room!! Hints worden gelukkig niet te snel gegeven. Het einde was verassend! Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 december 2016 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Samen met mijn team hebben we beide kamers gespeeld. The Denist was leuk, toffe effecten en uitdagende puzzels! Ook mooie staging en probs. Daarna gingen we The Freakshow spelen. Super ervaring, veel gedaan aan sfeer en beleving! De puzzels in deze kamer zijn wat liniair dus je moet vaak wachten op je teamleden, welke met die puzzel bezig zijn. Beide toffe kamers, die ik zeker beide aanraadt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Als newbee was ik aan het begin wat overdonderd, maar na afloop kon ik niets anders dan opgelucht lachen 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 december 2016 Manou Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben met 7 collega’s een uur opgesloten gezeten in een zeer akelige tandartspraktijk. De escape is helaas net mislukt maar we hebben er enorm van genoten. Goede opdrachten, goede opbouw, goede, subtiele, aanwijzingen af en toe. En je wordt ook heel leuk, passend bij het thema, ontvangen. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2016 Anja van den Berg Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Super gaaf!!! Mooi aangekleed en top “verhaallijn” Ik ben direct ook benieuwd naar de andere escaperoom geworden, maar moet even kijken met wie ik deze zou doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
1 december 2016 MH Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Mijn eerste escaperoom en wat een geweldige ervaring! Prachtige effecten: geluid, licht, rook. Van wachtkamer totdat de deur openging zat alles subliem in elkaar. Het leek wel of we in een film gezogen waren. Helemaal de bom!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2016 Andre Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Leuke escaperoom. Fijn dat je kon merken dat je levelde in het spel. En een goed schrikeffect, alle meiden met wie ik was heb ik horen gillen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
26 november 2016 Eline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Heel gaaf vooral door de muziek en licht effecten, de inspanning en het verhaal. Zeer zeker de moeite waard!!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
30 oktober 2016 Tamara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Twee jaar achter elkaar wonnen ze de Escape Room van het Jaar verkiezing van Nederland (2014 en 2015). En ja, ze zijn inderdaad erg goed. Ze weten een mooie ambiance neer te zetten. Bij The Dentist is een uitstekende horrorsfeer te proeven en bij The Freakshow krijg je een heel magisch gevoel. Hoewel ze vooral bekend zijn geworden vanwege The Dentist, is The Freakshow hun echte parel, met name omdat ze hierbij hoge ogen scoren zonder een horrorthema hiervoor nodig te hebben. Bovendien is The Freakshow een echte next-gen kamer, waarbij sleutels tot een absoluut minimum beperkt wordt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
20 oktober 2016 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Super mooie decors, heel ander soort spellen dan in traditionele kamers, heel spannend, super goede service en vooral ontvangst. Een heel groot avontuur!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
19 oktober 2016 Anna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele leuke kamer, zeker een aanrader.
Ontvangst is super en puzzels zitten goed in elkaar. We komen zeker terug voor de Freakshow.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 oktober 2016 joost Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

ik heb een geweldig uur bij de tandarts doorgebracht.
tijd is omgevlogen en heb echt genoten van dit bezoek.
zit allemaal heel ingenieus in elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2016 leo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Ik vond het ontzettend leuk om mee te doen, het is goed in elkaar gezet en ik vond het ook erg spannend! Leuk om zo met je team tot elkaar te komen en er voor te zorgen dat je er met elkaar op tijd uitkomt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 september 2016 Britt Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Waanzinnig gaaf en spannend! Wat het helemaal af maakte was de sfeer waar je in terecht kwam. Superaardige gastvrouw ook!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 september 2016 Manon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

echt een aanrader! Met vrienden, collega’s of Famillie. Ik wist niet wat mij te wachten stond en had het heel anders verwacht. Je moet echt out of the box denken. De puzzels zijn heel goed in elkaar gezet en ik vond vooral de aankleding van de kamers een toppunt. Het was zelfs een beetje eng af en toe(clownenfobie) maar wel zo dat het nog leuk bleef. Zou het zo nog een keer doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
10 september 2016 Diony Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een fantastische belevenis! Je zit vanaf stap 1 direct in het verhaal. Super spannend en heel afwisselend. Alles klopt de entourage de lichteffecten de muziek. Deze moet je doen! Terecht de beste escape room van Nederland. De ontvangst verliep enigszins rommelig. Er hing een prijslijst voor eten en drinken en we waren ruim op tijd maar er was helaas geen personeel aanwezig om een bestelling op te nemen. Ook werden we verwisseld met een andere groep die te laat aankwamen. Maar dit deed niets af van de escape room die was in een woord fantastisch ook al waren we net niet binnen de tijd ontsnapt. Het personeel wat er werkt is erg gemotiveerd maar ik denk dat ze wel een handje extra kunnen gebruiken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 september 2016 Corinne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het is super leuk om dit met een groep te doen! Het was heel spannend! Het was echt origineel en niet makkelijk! Maar we hebben het gered:)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 Ada Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was ontzettend gaaf bij THE dentist. Een aanrader voor iedereen! Oké, wij zijn niet ontsnapt maar we hadden wel lol!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 september 2016 Nella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Met z’n vieren The Freakshow gedaan, na inmiddels wat ervaring bij andere escape rooms opgedaan te hebben. Wát een gave escape room! Overtreft alle voorgaande rooms. Het is spannend, moelijk maar wel te doen, het zit goed in elkaar en het ziet er tof uit! Een hoop verrassende wendingen later kwamen we vol adrenaline de kamer uit. Wij gaan meteen ook The Dentist boeken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
13 augustus 2016 Sharina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik ben samen met mijn broertje en twee vrienden naar The Dentist geweest.
Ik ben gek op Escape the Room spellen en The Dentist was alles waar ik op gehoopt had en meer.
Het was super leuk en de effecten maakte de sfeer nerve-racking.
We zijn gelukkig op tijd escaped en ik ga zeker nog terugkomen voor The Freak Show.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli 2016 Flejano Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Heel tof en zit heel erg mooi in elkaar. Is echt een avontuur waar je doorheen geleid wordt. Er is geen weg terug!
Ontvangst had wat mij betreft iets uitgebreider gemogen. Dat was een beetje afstandelijk, maar past misschien wel weer bij de sfeer van de Freakshow. Parkeren en bereik is ook niet heel makkelijk in Delft. Het is een vrij dure escape room, maar je snapt achteraf wel waarom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 juli 2016 Barbara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij zijn echt fan van de kamers van van escape challenge in Delft! We hebben ook de Freakshow gedaan, die qua decor en puzzels nóg spectaculairder is. Wij wachten met smart op de nieuwe escaperooms die ze in Zoetermeer gaan openen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 juli 2016 Shirley Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuke kamer, met uitdagende puzzels. Vrij lastig maar dat is positief. Goed uitgedacht en gaaf thema

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
18 juni 2016 Willem Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Kick en dat vat het gewoon samen en dan moet je ook nog 100 tekens gebruiken om dat te zeggen. Dus nogmaals, Kick!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
18 juni 2016 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We vonden het super leuk. Met het team in drie groepen. Veel spanning en gelach. Kortom zeer geslaagd

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2016 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

met collega’s in 2 groepen de escape room in delft bezocht; echt een top ervaring. puzzels waren leuk en verschillend in moeilijkheidsgraad.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
13 juni 2016 jaap Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Het begint al spannend en de spanning loopt tijdens de escape alleen maar op. Het is erg creatief opgezet en leuk thema, past perfect bij een escape room. Genoten van de uitdaging, de puzzels en de aankleding.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2016 Maartje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Complete ervaring, met mooie puzzels en toffe effecten. De tandarts is nooit meer hetzelfde. Het was zeker niet mijn laatste bezoek aan deze locatie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 juni 2016 Diederik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Lekker sfeertje, begint al bij de ontvangst 🙂
Ruimte goed verzorgd, interessante puzzels met de nodige variatie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 juni 2016 Ronald Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Heel erg spannend! Super gave licht effecten!! Genoten van de escaperoom the dentist ! Zeker tot de volgende keer! (Misschien wat meer informatie vooraf zou wat prettiger zijn, zeker bij een enge kamer 😉 )

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
5 mei 2016 Meagan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Eerste keer mèt 1 bang voor spookhuizen
Super ervaring voor iedereen.

Top ontvangst! Bij aankomst en na afloop, super enthousiast. T zit allemaal zo knap in elkaar!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 mei 2016 Corina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Met een team van 7 personen vandaag de Dentist bezocht. Vooraf hadden we geen idee wat we er van konden verwachten… Wat een beleving! Wij komen dit jaar nog zeker teug voor de andere kamer, de Freakshow.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 mei 2016 Sharon Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Super ervaring bij ‘de tandarts’ !
Zit prima in elkaar, leuke puzzels en verrassend einde. Vriendelijke gastheer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
30 april 2016 Jeroen Lotgering Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Nu al 9 kamers gedaan door Nederland verspreid, deze 2 kamers horen zeker bij de top. The dentist is een meer standaard kamer, maar heel goed. The Freakshow is meer out of the box, maar subliem in elkaar gezet, het thema wordt perfect nageleefd en je gaat er helemaal in op, beide kamers een absolute aanrader, ook voor wie al meer kamers hebben gedaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2016 Mark Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Leuke escaperoom. Leuke maar ook lastige puzzels om verder te komen. Paar schrikmomenten. Puzzels zijn goed gemaakt. Het gaat ook om wie je meeneemt, dus kies je medespelers verstandig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 april 2016 Leroy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg hun best gedaan om de sfeer van een onheilspellende circus na te bootsen. Af en toe een goed geplaatst schrik effect.
Er zijn meerdere ruimtes waar je je doorheen moet werken en de puzzels zijn uitdagend en met een logische opbouw.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2016 Jasper Oosterman Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Erg gaaf om aan deze escape challenge mee te doen. De opdrachten zijn niet heel moeilijk, al zitten er een paar pittige tussen. Wat deze escape room tot een succes maakt zijn de verschillende onderdelen. Elke keer als er weer ergens een deur open gaat, kom je in een totaal andere omgeving uit, met originele opdrachten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
16 april 2016 Martijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

The Dentist zit goed in elkaar, is origineel en spannend.
De puzzels zijn kort en volgen elkaar snel op.
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 april 2016 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Super leuke en interessante ervaring! Je wordt uitgedaagd om opzoek te gaan naar cijfers, codes, sleutels, schakelaars en andere dingen om ervoor te zorgen dat je binnen het uur uit de kamer kom.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
2 april 2016 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

De start in deze escaperoom was overtuigend en zorgde ervoor dat je echt wilde ontsnappen.. mooi decor en puzzels waarvoor je echt samen moet werken naar een oplossing. Wat mij betreft een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
1 april 2016 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was super gaaf en spannend! Echt aan te raden voor een avondje uit met vrienden.Kan het misschien nog spannender maken door een ruimte toe te voegen in het spel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 maart 2016 Miriam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

het was een hele gave ervaring alles zat heel goed in elkaar en was goed om te doen zolang je maar goed samen werkt en door denkt enigste minpuntje is dat als je met een groep komt dat de ontvangst ruimte te klein is zeker als er nog meerdere groepen zijn dan moet je staan om te wachten om de escape room in te gaan

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 maart 2016 gerrit Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
7

In bet begin vond ik het echt vreselijk eng. Maar toen ik steeds sneller lukte om raadsels en puzzels op te lossen voelde ik mij best slim 😉 en begon ik het leuk te vinden. Tip doe goede schoenen aan zonder hak en die je niet kan verliezen. Neem zelf een kijkje bij de Freakshow dan snap je wat ik bedoel 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
19 maart 2016 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Goed verhaal en doorgevoerd in alle details. Ook de puzzels waren goed bedacht. Wel denk ik dat met 7 mensen in deze kamer het snel te druk wordt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
17 maart 2016 Koos Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Was heel erg leuk en super in elkaar gezet leuke locatie goeie aanwijzingen we hebben goed samengewerkt en iedereen kwam met goede oplossingen .jammer net niet gehaald de laatste uitgang

11 maart 2016 Neil Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Een van de twee beste escapes die ik heb gedaan. (de ander van de Freakshow ook van Escape Challenge in Delft). De soundtrack voegt echt iets toe aan de beleving. Alle zintuigen worden geprikkeld.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Geluiden en lichteffecten nemen je helemaal mee… Spannende, onverwachte wendingen, ingenieuze puzzels, alles ziet erin! Er zijn mooie spullen gebruikt en er is veel zorg besteed aan de aankleding. Een topkamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2016 Els Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Een leuke escape room waarin je in meerdere kamers wordt geleid om te ontsnappen uit de freakshow. De spanning wordt leuk opgebouwd, en is een fantastische ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 februari 2016 Sta Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Mooi uitgewerkte kamer. In 35 minuten stonden we weer buiten, ons afvragend of we nu trots of teleurgesteld moesten zijn. Graag hadden we nog wat langer door gegaan. De geluiden mogen van mij iets minder heftig, maar verder was het erg mooi gedaan allemaal.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
21 februari 2016 Estia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Eerste ervaring met een escape room… Conclusie: dat smaakt naar meer! Hoewel het onderdompelen in het verhaal wel iets beter zou kunnen (persoonlijk verloor ik het verhaal redelijk snel uit het oog) was de totale beleving geweldig! Mooie ruimtes, creatieve oplossingen, we hebben ons prima vermaakt!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 januari 2016 Koen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Beide kamers gespeeld (en uitgekomen :)), zijn beide echt gaaf om te spelen.
The Freakshow is echt geweldig, heel mooi, goede opzet en puzzels, echt een andere dimensie.
The Dentist is ook echt aan te raden, goed opgezet en leuke puzzels, alleen was ik wel wat snel uitgekeken op de sfeer, maar ieder zo z’n ding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 december 2015 Katinka van der Veer Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Heel erg leuk om te doen, recordtijd binnen 35 min ontsnapt! Met goed samenwerken en goed nadenken kom je heel ver! Ook wel een beetje spannend, maar leuke spanning!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
28 november 2015 Marije Westra Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Leuke ontvangst, perfecte introductie (kort en krachtig), puzzels zijn in thema van de kamer.
Dentist: hele originele puzzels, wel vrijwel allemaal codes en cijfersloten.
Freakshow: hele mooie kamer, hele andere puzzels dan de dentist, leuke verrassingseffecten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
31 oktober 2015 Lieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest