Dark Park Vlaardingen

Olivier van Noortlaan,, 3133 AT, Vlaardingen

Provincie Zuid-Holland | Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Dark Park Vlaardingen

Olivier van Noortlaan,, 3133 AT, Vlaardingen

Beschikbare escape rooms bij Dark Park Vlaardingen

Escape room Stay in the Dark

Maximale tijd: 150 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk

De adem stokt je in de keel wanneer er plotseling voetstappen klinken op de trap waar je onder verstopt zit. Je ziet hem langzaam naar beneden komen, zich omdraaien en richting jouw schuilplaats lopen. Hij tast in het duister, zijn handen grijpen rakelings langs je en zijn gezicht komt steeds dichter bij het jouwe. Zijn lege ogen kijken dwars door je heen. Terwijl je je tong bijna stuk bijt om maar geen geluid te maken schieten steeds dezelfde woorden door je hoofd: ‘Waarom ben ik hier in godsnaam naar binnen gegaan?’

Met ‘Stay in the Dark’ slaat DarkPark een volledig nieuwe weg in door het beste van escape rooms en immersive theatre te combineren in een gloednieuwe, huiveringwekkende experience met een oppervlakte van maar liefst 4000 m2 groot, verspreid over meerdere verdiepingen.

In een verlaten gebouw, naast een oude brandweerkazerne op een vergeten terrein in de buurt van Rotterdam nemen we je mee op een onvergetelijke reis waar je haren van overeind zullen gaan staan. Stalen zenuwen zijn dit keer niet voldoende, tijdens deze experience zul je je grootste angsten onder ogen moeten komen.

Stay in the Dark is ons meest ambitieuze project tot nu toe. Opnieuw zijn we op zoek gegaan naar de grenzen van wat een mens aan kan in deze 2,5 uur durende experience. Één ding is zeker; dit avontuur vergeet je NOOIT meer.

Een escape room? Hell no!

 

In het Nederlands en Engels beschikbaar

Informatie over Dark Park Vlaardingen

Aan het eind van de Olivier van Noortlaan bevindt zich een groot hek met daarnaast een overkapping. Hier worden jullie opgehaald op jullie starttijd. De experience begint dan meteen. Na de ontvangst is er nog gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Parkeergelegenheid

Op de Olivier van Noortlaan kun je gratis parkeren, maar op het gedeelte met de blauwe streep geldt een limiet van 2 uur. De experience duurt 2,5 uur, dus zorg dat je je auto parkeert op een plek zonder blauwe streep.

Openbaar vervoer

DarkPark Vlaardingen is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich metrostation Vlaardingen Centrum. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuutjes lopen naar Stay in the Dark.

Prijzen

Vanaf 50,- per persoon.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest