Escape Rooms Nederland logo
Dark Park Zoetermeer

Dorpsstraat 33A, 2712 AB, Zoetermeer

Beschikbare escape rooms bij Dark Park Zoetermeer

Escape room The End

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

“Uw bestelling ligt klaar”, zegt een krakerige stem door de telefoon vlak voordat er wordt opgehangen. Niet veel later sta je met knikkende knieën voor de deur van een oude grafkisten winkel. De deur kraakt als je hem opent en een enorme grafkist staart je aan vanuit het midden van de winkel. Waar ben je aan begonnen en waar leidt dit avontuur je naartoe?

Vergeet alles wat je weet van escape rooms. In de nieuwste DarkPark experience THE END in Zoetermeer is niets wat je denkt dat het is.

In samenwerking met specialisten van over de hele wereld waaronder de makers van de hitserie WestWorld heeft het team van DarkPark een experience gecreëerd die zijn weerga niet kent. Dit avontuur heeft een plot. En daar maak jij niet alleen deel van uit; je zult het einde nooit zien aankomen.

Nieuwe effecten, een uniek 3D sound design en een speciaal gecomponeerde movie score zorgen voor een unieke beleving.

Intenser dan ooit tevoren. Betreed de door DarkPark geheel nieuw gecreëerde wereld van THE END.

En zie daar dan maar eens aan te ontsnappen…

The End:
Ma t/m do: €165,-
Vr t/m zo: €175,-

Escape room If Walls Could Whisper

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: november 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

COME PLAY WITH US…

Je weet dat het meisjesweeshuis dat vroeger op deze plek gevestigd was al jaren leeg staat. Je weet dat er niemand meer is en toch voel je de sidderingen over je rug gaan als je de oude eiken voordeur open duwt. De spinnenwebben langs de vergeelde wanden zijn het bewijs dat hier al tijden niemand meer binnen is geweest en toch lijkt het af en toe of je iets hoort. Een meisjesstem ergens in de verte. De vloer kraakt onder je voeten bij iedere stap alsof hij wil zeggen: ‘Ga hier weg’. Ineens springt de radio aan…

If Walls Could Whisper is een bloedstollend avontuur dat zich afspeelt in het oude meisjesweeshuis dat zich altijd al in dit pand heeft bevonden. Maar zijn de zielen van de weesmeisjes wel vertrokken? Of zijn ze altijd in het gebouw blijven hangen, wachtend op iemand die met ze wil komen spelen?

Terwijl je langzaam je weg vindt in het oude, donkere weeshuis en steeds meer vertrekken van het gebouw ontgrendelt maak je kennis met de wereld waar de weesmeisjes hun dagen doorbrachten. Alles is nog in perfecte staat, alleen een dikke laag stof verraadt dat hier al in geen tijden meer iemand is geweest. Waarom is dit weeshuis eigenlijk verlaten? Wat is er gebeurd met de meisjes? Al hun spulletjes liggen er nog, alsof ze niet eens tijd hadden om in te pakken. Aan de hand van de puzzels die overal verborgen blijken te zijn ontdek je wat zich op deze plek heeft afgespeeld jaren geleden en steven je af op een gruwelijke ontknoping.

Durf jij het aan?

LET OP: Voorheen heette deze escape game The Orphanage. De naam is veranderd, maar If Walls Could Wisper is geen nieuwe escape room.

Escape room The Honeymoon Hotel

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Eng, Hotel

Een groenig licht schijnt door de glas in lood ramen van de massief houten deuren die achter je in het slot vallen. Koortsachtig probeer je de deur weer open te krijgen, maar tevergeefs. Je laat je ogen schichtig de ruimte verkennen. Een oude houten toonbank, een dof gouden bagagetrolley met koffers, een kapotte piano, een lift…Je bevindt je in de lobby van The Honeymoon Hotel. Achter een deur die schijnbaar naar de bruidssuite leidt klinkt gestommel, plotseling valt het licht uit.

Zo beschrijft Escape Challenge Zoetermeer de Honeymoon Hotel beleving. Op 1 Maart 2017 is dit illustere hotel geopend en staat men in de rij om te mogen reserveren.

Als je goed luistert lijkt het soms wel alsof er contact met je gezocht wordt vanuit de geestenwereld, alsof er iemand is die je wil helpen, iets wil laten zien. Zet je schrap en ga op ontdekkingsreis naar de gruwelijkheden die zich hebben afgespeeld in dit bloedstollende hotel.

Van wie zijn de namen in het gastenregister dat op de toonbank ligt, waarom zijn er vanaf ‘die ene datum’ alleen nog maar bruidsparen ingecheckt, maar nooit uitgecheckt en wat zegt dat over jouw aanwezigheid in dit hotel?

The Honeymoon Hotel is een escape room als geen andere, een beleving om nooit te vergeten, huiveringwekkend als niets tevoren. Durf jij het aan?

The Honeymoon Hotel: ma t/m do €145,- / vr t/m zo €155,-

Informatie over Dark Park Zoetermeer

De kamers van DarkPark kan je niet echt een Escape Room meer noemen. Met elke nieuwe experience leggen ze de lat weer hoger. Het is een compleet andere beleving die een mix heeft van aankleding, sfeer, diversiteit in puzzels en opzet. Het zijn ‘one-of-a-kind’ kamers.

DarkPark opende in 2014 een van de eerste escape rooms in Nederland. Sindsdien is DarkPark in de prijzen blijven vallen. Zo werd de escape room meermaals uitgeroepen tot beste van Nederland en verworf DarkPark in 2018 zelfs een Internationale Golden Lock-In Award en een 6e plaats op de ranglijst van Beste Escape Rooms ter Wereld! De reviews op Tripadvisor zijn uitsluitend positief. Kortom: dit is niet zomaar een escape room.

DarkPark Zoetermeer is te vinden aan de Dorpsstraat 33A in het sfeervolle centrum van Zoetermeer en uitstekend te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Parkeren is gratis, maar denk er wel aan om je blauwe kaart mee te nemen. Je speelt afhankelijk van de kamer met minimaal 2/3 personen en maximaal 6 personen tegelijk het spel. De minimumleeftijd is 16 jaar. Voor en na het spel kun je samen met je team een drankje drinken in de sfeervolle ontvangstruimte.
Let op! Bezoekers van The End gaan naar binnen op ”Dorpsstraat.

DarkPark Zoetermeer is van dinsdag t/m donderdag geopend van 13:00 tot 22:00 uur, op vrijdag van 13:00 tot 23:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 23:00 uur. Uitsluitend op reservering.

Tarieven
The Honeymoon Hotel:
Ma t/m do: €145,-
Vr t/m zo: €155,-

The Orphanage:
Ma t/m do: €145,-
Vr t/m zo: €155,-

The End:
Ma t/m do: €155,-
Vr t/m zo: €165,-

Dark Park Zoetermeer heeft ook een locatie in Delft.

Dark Park Zoetermeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Dark Park Zoetermeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Hele leuke escaperoom. Wij hebben. The orphanage gedaan. De setting is echt heel gaaf gedaan. Echt oog voor detail. Leuk en aardig personeel ook aanwezig.

Voor de prijs had ik in ieder geval wel iets van consumptie verwacht. Maar ja, dat is dan het enige. Verder echt een mooie tijd gehad. Het uur vloog voorbij

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 oktober 2023 Ray Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wat een adrenaline en angsten hebben wij gehad in The End vandaag. We raken er niet over uitgepraat. Echt een aanrader. Ohh en als je denkt dat je samen met je groepje veilig bent, think again… Soms sta je er echt even alleen voor…..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 april 2022 Gina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Een enorme experience, een extra dimensie, goede puzzels, top sfeer en gave room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
2 oktober 2020 Brian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

ben met twee groepen op 24 januari 2020 geweest en the end en the orphanage gespeeld. super en echt voor herhaling vatbaar. Ik heb ook honeymoonhotel eerder gedaan en moet zeggen. alle drie ervaring waren super. honeymoonhotel echt kippenvel..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 januari 2020 Kitty Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Dark Park krijgt het met al zijn kamers echt goed voor elkaar om je mee te zuigen in de sfeer. Puzzels zijn afwisselend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2019 Annemieke  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Gisteren The Honeymoon hotel gedaan, maar ook The End en The Orphanage hier gedaan. Wat een gave kamer! Je gaat helemaal in de verhalen op en de puzzels zitten heel goed in elkaar. Zou de kamers zo graag nog een keer willen doen. The End is zo anders weer. Na de kamer snapten we het woord ‘belevenis’ Tip: Ga alle 3 de kamers doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2019 Caroline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Wat n 1e ervaring….echt angstaanjagend en heel uitdagend qua opdrachten…..dankzij tips en hulp fijn om dit tot t einde (the end?) te mogen meemaken!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 december 2019 Betty  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Wij hebben ” The orphanage” gespeeld met vrienden. Het was een geweldige beleving, alles klopt aan deze escaperoom. De sfeer, de materialen die gebruikt zijn, alles zorgt er voor dat je je werkelijk in een weeshuis waant. De puzzels waren afwisselend en origineel en alles zat zeer professioneel in elkaar. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2019 Sophia  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Met 4 vrienden ‘The End’ gespeeld, wat een fantastische ervaring! Zoals ik van te voren gelezen had is dit inderdaad next level. Je gaat helemaal op in het verhaal, puzzels zijn uitdagend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2019 Raymon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Hele vette escape room. Einde was bijzonder. Probeer zeker ook de andere twee van Darkpark. Echt hele vette escape rooms. Samen met die in Bunschoten en Delft echt de top van nederland

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2019 Escaperoomjunkie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Waanzinnige sfeer!!! Nooit zoiets beleefd hiervoor. De puzzels waren kinderspelletjes, maar ook die blijken lastig. Gaaf in elkaar gezet en super netjes! Gelukkig ontsnapt, net aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
20 juni 2019 Marco  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

The End, met knikkende knieën gingen we naar binnen…. Wat een ervaring! Doodeng maar wel heel gaaf! Je wordt helemaal meegezogen in het verhaal. Wat ze zelf ook aangeven dat het steeds meer gaat om de beleving en minder om van puzzel naar puzzel te gaan. Gelukkig nog wel steeds uitdagende puzzels want dat blijft voor ons wel belangrijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2019 Marieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

The end, echt een supergoede ervaring gehad in deze escape room! Zou ‘m zeker iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 mei 2019 Imane Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastisch! Je wordt in een sfeer geplaatst en hebt het idee in een film te zijn opgeslokt. Verhaal met verrassend plot. Ze doen er alles aan om je in het verhaal te houden! Als we dan een minpuntje moeten noemen: Ons gratis drankje vergeten! Maar ja, we waren zo verrast door dit avontuur dat wij het zelf ook waren vergeten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2019 Walter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Met 4 collega’s de Orphanage gespeeld, 3 hadden nog nooit een escaperoom gespeeld en vonden het uitdagend maar geweldig. Ontvangst was vanaf begin beetje creapy maar leuk, effecten en puzzels zijn de beste die ik ooit heb meegemaakt in een room. Voor een puzzel hadden we echt een hint nodig en gelukkig kregen we die ook precies op het goede moment. We gaan zeker ook eens een andere kamer van dit bedrijf spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2019 Jack Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Prachtige sfeer, goed verhaal, uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2019 Harry Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super super super! Wat een belevenis echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
27 november 2018 Irma Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Super gave ontvangst, daar ben je al onder de indruk!
Wat een onwijze ervaring, echt helemaal top. Veel schrikeffecten, goede puzzels en goed bedacht verhaal.
We hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2018 Erika Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

De sfeer is al bepaald zodra je binnenkomt. Met een ijzige blik word je ontvangen. Deze ervaring overtrof al onze verwachtingen. Super mooi gemaakt, gave effecten en flinke schrikreacties.
Wij waren als volwassenen behoorlijk onder de indruk.
Wij waren best trots dat wij het ‘bijna’ hebben gehaald, gezien de uitdagingen.
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 september 2018 Erika Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

De escape rooms bij Escape Challenge zijn van hoge kwaliteit en zijn ook nog steeds uitdagend als je een ervaren escape room speler bent.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2018 Bas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Twee absolute top kamers!! Alles klopt vanaf begint tot eind. Deze kamers moet je zien!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 mei 2018 mitch Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
6

Waarschijnlijk met veel te hoge verwachtingen begonnen,viel wat tegen ondanks het prachtige decor.
Weinig orginele puzzels.
The Orphanage was in mijn beleving een stuk leuker.
Helaas eerder de Freakshow gedaan en die is gewoon moeilijk te evenaren, dat is zo n geweldige room met enorm veel variatie.
Wel op beide locaties hele fijne medewerkers en goede ondersteuning.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
25 april 2018 Teun Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De rillingen liepen over onze rug bij het moment van aanbellen… de gastvrouw bleef huiveringwekkend goed in haar rol waardoor we met een ongemakkelijk gevoel aan dit avontuur begonnen.
Eenmaal van start klopte alles! De aankleding en de puzzels, alles deed je denken aan een weeshuis. We hebben de kamer helaas net niet gehaald maar het was zeker de moeite waard. Wat een ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2018 Jennifer Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Honeymoon Hotel is een van de leukste kamer in Nederland! Top aankleding, beleving en puzuzzels. We hebben al veel Escape Rooms gedaan en deze zit zeker in onze top 3.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 maart 2018 Irene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Na al wat escape rooms gespeeld te hebben, deze eens uitgeprobeerd. De Honeymoon Hotel is zeker een goede room. De room is mooi ingericht, bijna levensecht. Een perfecte afwisseling tussen denk en doe-opdrachten. Technisch zit deze room ook vol verrassingen. Kan zicht echt meten met de top van Nederland.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 februari 2018 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben afgelopen week The orphanage gespeeld bij escape challenge in Zoetermeer, eerder heb ik (met een grotendeels andere groep) al the honeymoon hotel gespeeld.

Beide echt super toffe kamers die er prachtig uitzien, net alsof je in een film binnen stapt! The honeymoon hotel was mijn eerste escape room en was echt een knaller om mee te beginnen, zo erg dat de tweede escape room die ik bij een ander bedrijf deed een beetje tegenviel.

De puzzels bij beide kamers in Zoetermeer zijn uitdagend, maar niet onopolosbaar, naar mijn mening dus helemaal perfect. Ook is de klantenservice super en het binnenkomen is al een ervaring op zich.

Ik kan niet wachten tot ik de kamers van Escape Challenge in Delft uit ga proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2018 Mandy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige complete ervaring! Heel professioneel opgezet. Alles netjes afgewerkt en past goed in het verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 oktober 2017 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was echt super! Zeker een aanrader! Het wel erg spannend door het licht en geluid maar super geslaagd! Zeker een aanrader om hier na toe te gaan! Dus mijn man en ik komen hier zeker weer! Een dikke 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 oktober 2017 Patty Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Super toffe ervaring! Begint al bij binnenkomst en ontvangst door gastheer! Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2017 Joyce Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Echt een aanrader! Alles is super gaaf gedaan, veel puzzels om op te lossen. Maar ook wel fijn dat we zo nu en dan hints kregen want met al die enge geluiden en het licht wat flikkerde vonden we concentreren nog lastiger hahaha

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 augustus 2017 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Alles is tot in de puntjes afgewerkt, niks op aan te merken. Klasse. Hun 2 andere kamers zijn ook een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 augustus 2017 Dirk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg spannende escaperoom. Tot in de puntjes afgewerkt. Zeker een aanrader, als je niet bang bent aangelegd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 augustus 2017 Janneke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Wat een super gave Escape Room!! Deze was echt wel een toppertje!! We hebben er echt al een aantal gedaan maar heeft onze verwachtingen echt overtroffen!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2017 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Weer een geweldige escape room! Zit goed in elkaar en is zeker te halen (als je gefocust blijft tenminste). We hebben nét niet gehaald, maar scheelde bijna niks. Creepy, spannend en veel uitdaging. Een topper!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2017 Diana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Hele gave kamer! Ook als je bang aangelegd bent de moeite waard! Soms kun je (met 6 pers) niet allemaal bezig zijn omdat de puzzels over het algemeen lineair zijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Doen dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2017 Sigrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Super spannend! Zelfs eng te noemen!
Wij hebben het helaas niet gehaald. Ik vond het wel erg veel puzzels voor de tijd maar ja dat zegt misschien meer over ons. Een iets snellere hint had hier fijn geweest.
Maar wel echt een aanrader als je van creepy houdt ?

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
11 augustus 2017 Larisa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het was een erg mooie en spannende escaperoom. Wij hebben helaas niet binnen de tijd kunnen ontsnappen. Op een bepaald punt hebben we erg veel tijd verspilt, daar had wel eerder een hint gegeven mogen worden.
Ik zou deze escape room zeker aanbevelen en ik ben benieuwd naar de nieuwe kamer die in november af komt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2017 Arlette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De beste escape room die ik tot nu toe gespeeld heb! Hiervoor stond de Freakshow (van dezelfde maker) met stip op 1 maar de Honeymoon hotel is nog beter! Heel goed verhaal, afwerking is fantastisch en een paar heerlijke schrikmomenten. Hulde voor de makers! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2017 Michelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Top escape room! Van de makers van the dentist en the freakshow in delft.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 juli 2017 Rianda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De kamer was supergaaf vooral het gedeelte in de douche vond ik erg luguber.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juli 2017 Colinda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De eerste keer en het was echt een supergave ervaring! Dit gaan we vaker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2017 Marlies Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Een geweldige escaperoom! De kamer is ontzettend mooi aangekleed met bijpassende geluidseffecten wat de enge sfeer extra versterkt! Helaas was er door een technische fout een moment waarop wij vastliepen waardoor veel tijd verloren ging. Dit kan altijd gebeuren maar het is ontzettend goed opgelost doordat wij extra tijd kregen! Echt een aanrader voor ervaren spelers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2017 Leonie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Briljante escape room! De kamers zijn heel mooi en realistisch opgezet. De special effects zijn huiveringwekkend, ideaal voor horrorliefhebbers! De puzzels zijn leuk en uitdagend. Helaas is het ons net niet gelukt om te ontsnappen. Verder werden we leuk ontvangen door de gastheer en hebben we achteraf leuke foto’s van ons zelf gekregen. Kortom, geweldige escape room, kan niet wachten totdat the Orphanage klaar is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2017 Lisa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super vet! Echt een hele leuke en enge ervaring! Zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 juli 2017 Kimskie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Nogmaals bedankt voor de leuke uitdaging de heer die ons heeft ontvangen die was heel erg aardig en die deed het heel erg goed (groen shirt en een baard had die haha) wij vonden het heel erg leuk om het te doen en het reizen was het moeite waard! Bedankt voor de gastvrijheid!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juli 2017 Erna, Dewi, Danique, Kelly en Sophie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super spannend en ontzettend knap in elkaar gezet, zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juli 2017 Loes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wauw, wat was dit een ervaring! Heel mooi gemaakt, leuke puzzels en ook erg spannend. Voor mij de perfecte escape room. Ook spannende licht- en geluidseffecten en zit technisch erg goed in elkaar. De kamer heeft creatieve puzzels en weinig cijfersloten. Sommige puzzels waren in het Engels (goed begrijpbaar) en sommige in het Nederlands. In de kantine/ontvangstruimte is de spannende sfeer al voelbaar en ook de host(ess) geeft dit gevoel. Je kan bij aankomst of na afloop gezellig napraten onder het genot van een drankje/snack. The Honeymoon Hotel komt voor mij heel dichtbij mijn nummer één: de Meisjeskamer. Ik zou zeggen; ga dit meemaken! Wij hebben deze kamer op 10 seconden na net niet gehaald helaas, maar we hebben de tijd wel goed benut in ieder geval.
Note: Voor mensen die slecht ter been zijn, is deze kamer lastig te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
1 juli 2017 Daniëlla Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg spannend, leuke gevarieerde maar soms wellastige puzzels. Uitgebreid, veel verrassende wendingen. Zenuwslopend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juni 2017 Bart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Meerdere kamers gedaan, maar deze is toch wel een van de leukste. Ontvangst ook als zeer positief ervaren.
Een kamer om zeker een keer te doen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 juni 2017 Ray Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Wij hebben de escaperoom in twee groepen gespeeld (na elkaar): 5 meisjes tegen 4 jongens. Unaniem vonden we de kwaliteit van deze escaperoom geweldig. In onze beleving staat deze naast of misschien wel boven De Meisjeskamer, die we ook fantastisch vonden.

Hij is spannend, met prachtig decor en goed doordachte puzzels. Overigens is ook de ontvangstruimte ruim en fijn schoon, ook de toiletten. Dat hebben we echt wel eens anders gezien. Aanwezige jongen was gezellig en nam de tijd voor een praatje en uitleg, ook ná de kamer. Kortom: een aanrader.

Voor wie het weten wil: de meisjes wonnen 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juni 2017 F. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Prachtige escape room, mooie locatie, mooie verhaallijn en goed doordachte puzzels, echt een mooie uitdaging om de uitgang te bereiken!! Aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juni 2017 Coen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een top ervaring!
Absoluut mijn nummer één zover…
Heel benieuwd naar de escaperooms in delft!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juni 2017 Anja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

By far de beste room die ik tot nu toe heb gedaan. Super spannend en prachtig uitgewerkt. De juiste sfeer was tot de laatste minuut aanwezig. Puzzels zijn bovengemiddeld moeilijk maar met 4 personen (en af en toe een hint) goed te doen. Kortom: toppertje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2017 Eric Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

WAUW!!!! ZO ONTZETTEND GAAF!! Een spannende ervaring die je bloed doet stollen.. Het is een mooie combinatie van geluid en schrikeffecten, maar niet teveel zodat je wel nog kunt blijven puzzelen. De puzzels zijn goed op elkaar afgesteld en er zit een mooie overloop in, van het een komt het ander. Alles betekend iets, dat vind ik echt leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juni 2017 Nina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Prachtig opgezette escaperoom! Stuk voor stuk zijn de diverse kamers van de Escape Challenge Delft/Zoetermeer aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 juni 2017 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Super: slimme effecten, heel spannend en ook luguber. Wie kan bukken doet mee! Jong en oud!!!
The Honeymoon Hotel moet je gedaan hebben. We kunnen niet wachten op de volgende escaperoom van EscapeChallenge,

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2017 Fremajover Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Zeer goede kamer met veel nieuwe technieken en het gevoel dat je echt in het verhaal zit. De kamers sloten goed op elkaar aan en waren mooi in elkaar gezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
4 juni 2017 Carolina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escaperoom is helemaal de shit! Moet je geweest zijn. Spannend, uitdagend en een beetje griezelig. Puzzels zijn te doen maar zeker niet makkelijk. Heel veel afwisseling in deze escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2017 Jordi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Vanaf het moment dat we aanbelden waren we al in de sfeer. Ons team bestond uit mensen in de leeftijd van 18 t/m 70 jaar. Wij vonden deze escaperoom verrassend, technisch knap en een fantastische belevenis. Wij zijn helaas net niet ontsnapt, want we waren op sommige punten slordig geweest….. Wij kunnen bijna niet wachten op de volgende uitdaging!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2017 Lucy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Voldeed dubbel en dwars aan de volwachtingen, spanning wordt al opgebouwd vanaf het moment dat je aanbelt tot het moment dat je daadwerkelijk ontsnapt. Goede details, verschillende puzzels en maar net op tijd gehaald!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei 2017 Nienke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Vandaag was het zover! Lang hebben we uitgekeken naar deze kamer.
Ontvangst is al “vreemd”. Je zit meteen in de stemming. Daarna de kamer in. Serieus alles klopt in de kamer. Hij ademt sfeer en de puzzels zorgen hier ook voor. We hebben het net niet gered. Maar dat maakt echt niet uit. We hebben genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De raadsels waren zeker niet te makkelijk wat het naar mijn mening een stuk leuker maakt. Gelukkig ook niet te moeilijk doordat we hints kregen. Ik vond het een super leuke ervaring en ik kan niet wachten om meerdere escaperooms te bezoeken. Ook het personeel krijgt van mij een dikke 10. Zeer zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2017 Amal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Wat een FANTASTISCHE escaperoom is dit zeg! Hebben vollop genoten van dit uitje. De puzzels ware zeer creatief en zeer uitdagend. Het is zo gemaakt dat je helemaal in het thema wordt gezogen. Of je echt zelf het verhaal mee maakt. Ook op de wat momenten dat het iets moeilijk was werdt je goed voor uit gebracht zonder dat je uit de sweer wordt gehaald. Het is een dikke aanrader om deze escaperoom te beleven.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei 2017 Daniëlle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een gave escape room is The Honeymoon Hotel! Wij hebben ook The Dentist en Freakshow gedaan (ook heel cool), maar deze is weer net een tandje beter en geavanceerder. Zoveel gave effecten! Het verhaal, de afwerking… het klopt allemaal. De puzzels waren niet súper moeilijk (ook niet makkelijk), maar de hele entourage is echt supergaaf en maakt van deze escape room echt een aanrader! Wij waren met een groep van 4 meiden en dat was een perfect aantal!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 mei 2017 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Puzzels waren super leuk, helemaal kloppend met het thema en fantastische specials effects!
Een aanrader voor alle escape room liefhebbers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 mei 2017 Priscilla Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Gespeeld met 4 ervaren escapers! Leuk thema, moeilijke puzzels, maar toch ook wel weer veel cijfersloten. 4 spelers is een geschikt aantal voor deze kamer, ik denk dat meer mensen minder geschikt is mede gezien de ruimte en je de puzzels lineair op moet lossen.
Het niveau van de puzzel is goed voor ervaren spelers, maar persoonlijk hou ik het meest van puzzels waarbij je echt out of the box moet denken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
4 mei 2017 Jessica Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Het honeymoonhotel was heel gaaf! Engste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan. Kamers zien er mooi uit, aan alle details zijn gedacht. Leuke, afwisselende en verassende puzzels. Goede en mooie locatie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Danja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een hele vette kamer. De 2 andere (eerdere) in Delft ook gedaan. Met deze nieuwe kamer hebben ze zichzelf weer overtroffen. Veel diversiteit in de puzzels. Kwaliteit van de puzzels en aankleding is hoog. Al met al een super kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Misha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super, super, super! Bedenk wel dat als je in deze kamer bent geweest dat een bezoek bij een andere escaperoom alleen maar tegen kan vallen….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Hunt Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Ik wist dat de kamers van de Escape Challenge bij de beste van Nederland horen, maar toch zijn mijn verwachtingen overtroffen. Dit is echt by far the beste kamer die ik gespeeld heb tot nu toe. De aankleding, het verhaal, de sfeer, alles is top!!
Ook de ontvangst ruimte is ruim opgezet en er is voldoende parkeergelegenheid. Kortom een geweldige ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2017 Thomas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Deze Escaperoom zit bizar goed in elkaar! Aankleding is heel vet, de puzzels zijn pittig; je moet echt aan de bak. Leuk is dat er veel variatie zit in de puzzels. Verhaal, effecten en details zijn perfect! Met nog 55 seconden op de klok is het ons gelukt eruit te komen. Echt een aanrader! Besef wel dat je met deze Escaperoom verwend raakt… Dit is absoluut de nieuwe nummer 1.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 april 2017 Leonie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een super gave kamer was dit! Het verhaal, de aankleding, de puzzels, alles sloot mooi op elkaar aan. Complimenten voor de makers! Deze kamer is zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Team Soest Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Nadat we The dentist en Freakshow in Delft hadden gespeeld hebben we lange tijd uitgekeken naar de nieuwe kamer in Zoetermeer en afgelopen zondag was het zover! Ontvangst is net als Delft weer in thema (dus subliem) en over de escape room kan ik maar een ding zeggen; geweldig!! Onze verwachtingen waren door Delft zeer hoog en die hebben de makers ook echt waar kunnen maken. Mooie ruimtes, goede afwerking, goede en diverse spellen die passen in het thema, af en toe een wat simpelere puzzel tussendoor voor een ‘Yeah’ moment en goed geplaatste effecten; de schrik en adrenaline zat er soms goed in. Met nog een paar minuten op de klok hebben we de escape room gehaald. Zelfs na meer dan 35 escape rooms gespeeld te hebben, zijn we enorm positief verrast door deze kamer! Wij hopen dat The orphanage snel afgemaakt wordt zodat wij terug kunnen komen voor deze kamer!! Bedankt voor de leuke middag 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit is zoals een escape room hoort te zijn: goed verhaal, veel oog voor detail, originele puzzels en een fantastische sfeer. Na de andere kamers van Escape Challenge (The Dentist en Freakshow), is deze kamer wederom een groot succes! Ik kan niet anders dan mijn pet afnemen en hopen dat Escape Challenge snel doorgaat met volgende kamers ontwikkelen, dan zijn we zeker weer van de partij.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 maart 2017 Jelle de Graaf Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een geweldige escape room, de leukste die ik tot nu toe heb gedaan. Erg griezelig, goed gemaakt, heel sfeervol! Moeilijkheidsgraad valt mee, maar ook weer niet te makkelijk. Goed ontvangst, leuk nagepraat.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Tessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest