De Graasj Roermond

Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP, Roermond

Provincie Limburg | Regio Roermond

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
De Graasj Roermond

Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP, Roermond

Beschikbare escape rooms bij De Graasj Roermond

Escape room Rat Race Roermond XL Escapetown

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 10 t/m 32 spelers
Open sinds: februari 2017
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Roermond werd in de 16e eeuw opgeschrikt door een enorme brand. De regering stelde goud in het vooruitzicht voor de wederopbouw van de stad. Er ontstond een felle strijd tussen de nonnen, stadsrover Schinderhannes, de heksen en de burgers. Wie de strijd heeft gewonnen? Kraak de codes, ontcijfer de tekens, ontdek de Escape Rooms en win! Rat Race Roermond is gelegen bij de Graasj in Roermond, dichtbij het centrum en het station.

Informatie over De Graasj Roermond

Durf jij de uitdaging aan om je op te laten sluiten in een van de Toffe mysterieuze kamers? Ontcijfer codes, los puzzels op, denk logisch na (of juist niet) en probeer de code te kraken. Lukt het jullie om perfect samen te werken en binnen 60 minuten te ontsnappen? De perfecte teambuilding activiteit. Als je durft!

De escape room is geopend wanneer de Graasj ook open is en in de avonduren op aanvraag.

Ideaal voor grote groepen!
Deze Escape Room kan met maximaal 32 personen per ronde gespeeld worden. Met grotere groepen maken we 4 teams. We spelen het spel in 4 groepen maar jullie krijgen dezelfde opdrachten, hierdoor ontstaat er een Toffe competitie. Je kunt elkaar zien en horen en tevens heb je zicht op de tussenstand. Ideaal voor teambuilding met collega’s, familie en vrienden. De Rat Race is met grote groepen ook goed te combineren met een andere activiteit bijv. Minute to Win it, Jongens tegen de Meisjes of Ik hou van Holland.
Prijzen:
10-20 personen: € 14,00 p.p.
20 of meer personen: € 13,00 p.p.

De Graasj Roermond Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over De Graasj Roermond? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Zeer leuk wedstrijdelement waarbij je met max 4 teams tegen elkaar kunt strijden. Je kunt ook de voortgang van de andere teams zien. Handig dat je na afloop bij het restaurant wat kunt drinken of eten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 maart 2018 M. Dijks Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest